- 10 Nisan 2009
- 164
- 1
o depresyon ilacını ben de kullanmıştım.46 kiloyla başlmıştım,53 kiloya çıkmıştım.1,5 ayda almıştım o kiloyu.ama o zamanlar bekardım ve içince nerdeyse 24 saat uyuyordum.acayip tatlı yediriyor.ben tavsiye etmiyorum.acayip kabuslar görmüştüm
arkadaşlar bende müzdaripim 3-4 kilo alma çabam var ...bende birçok şey denedim ama hep yarıda bıraktım .. bir ilaç var depresyon için adını vermek yasak olduğu için veremiyorum ve aynı zaman da uyku yapıp kilo aldırıyor iştahı açıp ve inanılmaz etkili 4 kilo almıştım onunla...XXX de yarıda bıraktım ben...ama XXX alerjik reaksiyonlar için kullanılıyor aslında ve hata ediyoruz sağlımızla oynuyoruz kilo almaya çalışırken
bu bahsettiğiniz b vitamini nedir ..merak ettim....işe yarıyor mu ?
arkadaşlar ya ne güzel burası aynı derdi paylaşıyoruz XXX kullandım ben hatta bende demir eksikliği vardı çok üşürdüm aptal doktorlar da yıllarca bana hep kan ilacı verdi durdu.sonunda beslenme eğitimi aldığım için kendi doktorum oldum ve XXX aldım XXXb complex vitamindir vücutta eksikliği varsa iştah açar eksiklik düzeldikçe daha az sinirli olursunuz iştahınız açılır ve kilo yakmanız da durur.ama bir süre sonra benim biraz cildim bozuldu sanki yağlandı( ama başlıyıcaksanız kış ayları uygun yazın sıcakta içmeyin karaciğeriniz yorulabilir...
XXX b12 vitamini ben kullanıyorum oda metebolizmayı yavaslattıgı için kilo olarak size geri dönüyor
sevgili berfin daha ayrıntılı bilgi verirmisin mesela ne kadar sürede aldın 5 kilo bu ilaç sadece vitamin mi birde bu vitamini aldığında cildinde bozulma oldumu şimdiden teşekkürler birde bunu denicemmm:))
kızlar merhaba.ben 1.60 boyunda ve 40 kilodayım( kilo almayı çok istiyorum ama iştahım pek yok.evde XXX var kullanmaya başlamak istiyorum daha önce kullanmadım vitamin olarak evde vardı.aç veya tok mu içiyorsunuz ve günde 1 kere mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
günde bir tane kahvaltı arasında yada sonrasında al canım ben şurubu aldım başlıcam doktor verdi bana bolcada bebe bisküvisi kek filan yee ama illa kilo alıcam diye kafana takma rahat ol öyle yapınca stres yapıyor insan zayıflıktan çok sağlık önemli bence ama b vitamini iştahı öyle bi açıyorki yemeden duramazsın zaten:)))) şimdiden iyi şanslar...:CüvCüv:
kızlar merhaba.ben 1.60 boyunda ve 40 kilodayım( kilo almayı çok istiyorum ama iştahım pek yok.evde XXX var kullanmaya başlamak istiyorum daha önce kullanmadım vitamin olarak evde vardı.aç veya tok mu içiyorsunuz ve günde 1 kere mi? yardımcı olursanız çok sevinirim
ben tok karnına günde 1 defa içiyorum, başkaları baska türlü kullanabilir ama bana bu bile yetiyor