20 günde 4 kilo almak!

bende kilo alamayanlardanım kızlarr evlenmeden önce yani 6 yıl öncesinden bahsediyorum xxxx kullanıyordum ve çok faydasını gördüm 1.65 boyum 53 kiloydum acayaipp uyku yapıyodu kafamı kaldıramıyodum doğumdan sonra çocukala uğraşmaktan kilo verdim dahada alamadım oğlum 4 yaşında ben hala kilo alacam diye uğraşıyorum şuanda 48 kilodayım xxxx kullanmak istiyorum ama acayip uyku yapıyo diye cesaret edemiyorum herkes benim kilomda olmak için uğraşıyo bende kilo almak içinn ne tuhaff yaa :)) neyse arkadaşlar uyku sorununa katlanırım diyen arkadaşlara xxxx öneriyorum süper bi ilaç yemeklerden yarım saat önce içierseniz faydeasını görürsünüz yinede doktora danışarak içmenizii öneririm çünki banada doktor vermiştii

Son düzenleyen: Moderatör:

ben ara sira kaytariorum... unutuyorum... :) ama gercekten istah acici... sen nekadar zamandan kac kilo aldin?

reklamlarda çıkan kapsülden aldım 15 tane falan kullandım bıraktım, bayanlar bu tur seyler insan vucudunda farklı hasarlar bırakıyor, sonradan ortaya cıkıyor.... xxxx gelince bende cok kullandım kullandıgın surece evet ıstahın cok ıyı ama kullandıgın surece bıraktıgın anda ıstahda gıdıyor, ben kullanıyım mıdemı buyutunce bırakırım etkısı gecsede mıdem buyumus olur demıstım ama malesef oyle olmuyor, forumda kullanan cok var ama hıcbırıde bu sekılde mıde buyutemedı malesef hala kılo alma forumunda gezınıyorlar bende dahil

Daha önce bu konuya yazmıştım. 2 yıl önce xxxx ile 3 ayda 8 kilo aldım. 43 kilodan 51 e çıktım. Fakat 2 senedir kullanmıyor ve 47 kiloda sabit duruyordum. Tekrardan şuruba başladım 10 gün önce.. Ve şu an 50 kiloyum. 10 günde 3 kilo almayı başardım gayret edip.. Şu an hedefim 55 kilo olmak.. Ama 55 kiloya ulaşıp o kiloda kalmak biraz zor.. 2 kilosunu veriyorsunuz zamanla geri kalan ise sabitleniyor. Yani 53 kilo olacağım umuyorum ki.. Ben bir çok yöntem denedim ama işe yarar tek şey xxxx Mutlaka deneyin derim bir şey kaybetmezsiniz. Yalnız 1 hafta aşırı uyku yapıyor buna katlanmanız gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…