20 günde 4 kilo almak!

kızlar yaklaşık 12 gündür b12 vitamini kullanıyorum yarım kilo almışım kimi zaman iştahım çok iyi kimi zaman ise az sanırım stresten dolayı.ve bu hapı kullandıktan 5-6 gün sonra suratımda küçük küçük sivilceler çıktı sanırım hap ile ilgisi var :S ama yine de pes etmek yok

kızlar yaklaşık 12 gündür b12 vitamini kullanıyorum yarım kilo almışım kimi zaman iştahım çok iyi kimi zaman ise az sanırım stresten dolayı.ve bu hapı kullandıktan 5-6 gün sonra suratımda küçük küçük sivilceler çıktı sanırım hap ile ilgisi var :S ama yine de pes etmek yok

XXX sivilce yapmıştı bende de ama diğer ilaç yapmadı ama şu varki arkadaşlar doktor verdi bana XXX devamlı uyuyorummm ben sarhoş gibiyim uyumaktan yemek filan yediğim yok benim:KK43:(:-)bbo:

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben tok karnina iciyorum benim ictigim kapsul o tip ilaclarda ne yapiyosun tozunu icmek tehlikeli diyolar cunku

benimki tablet onu 5-6 parçaya bölüp öyle yutuyorum aç karına 2 hafta oldu heralde aksatmadan içiyorum bayramda tartıldım bi kilo almışım 49dum 50 olmuşum ama ben XXX de kullanıyorum hangisi fayda etti bilmiyorum..bildiğim şey iştahım baya açıldı aklım hep yemekte...

XXX sivilce yapmıştı bende de ama diğer ilaç yapmadı ama şu varki arkadaşlar doktor verdi bana XXX devamlı uyuyorummm ben sarhoş gibiyim uyumaktan yemek filan yediğim yok benim:KK43:(:-)bbo:

arkidişim bende 1 buçuk aydır kullanıyorum.akşm 9 içiyorum sabah ölü gibi kalkıyorum yataktan.bir buçuk aydır bünyem alışmadı.akannehir
ama bunun yanı sıra 2 buçuk kilo aldım.bence kilo için değer iç kuzumvereliniortak

Sadece XXX kullandım sabah akşam.. Ek olarak da hiçbir şey yapmadım. Ben gayet memnun kaldım şuruptan ama düzenli kullanmak gerekiyor. Bir de biraz da olsa kendinizi zorlayın yemeğe.. Gerisi geliyor zaten..

ya bende niye hiç uyku yapmadı prakten? arkadaşlar birinci şişe bitti ikinciye başladım ama hiç uyku yapmadı gerçi istemem zaten ama merak ettim neden yapmadı.faydasınıda gördüm yani tam 5 kilo aldım ama sanki şimdi durdu kilo almam :1no2:durmasın ya daha 5 kiloya ihtiyacım var bu XXX en fazla kaç şişeye kadar kullanabiliyoruz?

Bir süre sonra etkisi mi azalıyor nedendir bende de durdu kilo alma.. Ben de bıraktım kaç aydır kullanmıyorum şimdi tekrar aldım bakalım yine başlayacağım. ınşallah yeniden almaya başlarım..

öyle kapsüllen falan ugrasamam neyden yapıldıgı belli değil aç klaırım gene istemem boşversenize siz

Ben foruma yeni üye oldum ve kilo problemi çekiyorum. Çok şey denedim ama ne yazık ki çabuk sıkıldım ve bıraktım. Şimdi kesin çözüm için diyetisyen iyi olur mu diye düşünüyorum. Ya da ilaç kullanarak daha mı cabuk çözüm alırım.Kararsız kaldım. Bu ara da 22 yaşındayım ve 45 kiloyum boy 1.64 ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar yardım lütfenCADIARZU

bende prakten kullnıyorum şuan sadece ilk gün uyku yaptı vücudum aşlıtı sanrım yemek yemezdim fazla iştahımı baya açtı ama şuan aynı kilomdayım yeni bir ürün gördüm herbelax diye konu açtım hatta şimdi onu araştyıroyrum ..

rosee34 ben de 20 yaşındayım boyum 1.63 ve şu an 51 kilodayım. Praktenle bu kiloya ulaştım. Şu an fazla kullanamıyorum yazın tekrardan başlayacağım. 55 kilo hedefim.. :)

arkadaşlar bende epey sorun yaşadım bu kılo sorunu yüzünden denemediğim şurup ek besin kalmadı.. sonra bı yazı okudum bı makale kımın yazısı olduğunu hatırlamıyorum fakat o makalede kılo almanın vermekten daha zor olduğunu ve bedenın buna hazırlanması gerektiğini öğrendim. uzun sure düşük kıloda kalan vucud bir savunma mekanızması gelıstırıyo ve kılo almanızı engellıyo.. tıpkı kılo verememek gibi bunu engellemek için herzaman yaptığınız işlerden hariç sıze kalorı harcattıracak işler yapmalısınız yada spor.. vucudun kalorı dengesı degısınce 5 gunden sonra daha fazla kalorı ıhtıyacını benımsıyor vucud ve spor sonrasında yemek yıyerek proteın ağiırlıklıo beslenerek kılo alabılıyorsunuz
spor yaparak alırsınız bu kıloları yag olmaz selulıt olmaz. yatmadan oncede proteın agırlıklı bı ıcecek tarıfı sıze sadece bu içecekle bıle ayda 2 kılo garantı fakat her gece yatmadan once ıcmek sartıyla...
1 su bardagı yağlı süt
1 muz
1kasık bal
5 adet bebek buskıvısı
1 avuc fındık parcacıgı...

bunların hepsını blendrdan geçirin her gece için 1 ayın sonunda 2 kılo garantı...
ben bununla ve sporla kılo aldım sızede önermek istedim..

X