ogescim aldın mı kapsüllerden?
Canım bu ne olduğu belli olmayan ilaçlardansa XXX şurup dene derim..
1 hafta çekeceksin o uykuyu arkadaşım kilo almak istiyorsan :) Sonra bir şey kalmıyor. Ben de anlamıyorum şu aman uyku yapıyor içemem diyenleri.. Kilo almak isteyen insan uykuya katlanır yani ne var ki bunda..
1 hafta çekeceksin o uykuyu arkadaşım kilo almak istiyorsan :) Sonra bir şey kalmıyor. Ben de anlamıyorum şu aman uyku yapıyor içemem diyenleri.. Kilo almak isteyen insan uykuya katlanır yani ne var ki bunda..
Arkadaşım bünyelerimiz farklı olabilir
ben geçen sene XXX 1 ay içtim hiçbir işime yaramadı
baş ağrıtması,uyku yapması cabası.
hergün öğlen vakti kalkıp kahvaltı bile yapamadıktan sonra ne anladım o işten
yani sorun katlanıp katlanmamak değil mesajımı dikkatli okusaydın anlardın
katran beklemedeyim şu an için
eğer ürünü kullanmaya karar verirsem ve işe yararsa paylaşırım zaten forumda yerimseniben
menarım canm konu süperr kaydirigubbakcemile5
ben kullanmasına kullanırım da ögrenmek istedigim bu aldgımız kilolar ilaçla olursa ilerde gitmeme gibi şeysi de varmış :S
kalıcı mı yani??
2kilo almak içn neler yapıyorm yaaa
ben kilo aldgım da direk yüzümden belli oluyor menarım :)))
orantılı almak istiyorum,zayıf degilim ama biraz daha almak istiyorum kilo işte..
bi bilgim oldugunda yazarım ilaç hakkında)
ben valla 54 oldugum günlerimi hatrlıyorum menarımm :jeyyar: az kaldı hedefimee
ayy koptum repteki yazına kaydirigubbakcemile3 belli zaten tatlım...
düzenli yemek yiyerekte alablrz bence,ilaç takviyesi olarak vitamn vs alsak ??
Merhaba arkadaşlar, bu bahsedilen kapsülden aldım, 180 adet var içinde 50 TL fiyatı..Kokusu çok kötü, kapsül olmasına rağmen kötü kokuyor ve sanki bir avuç kekik içmiş gibi hissediyorsunuz, baharatlı gibi. Ben içeriğinin zengin olduğuna inanmadım, zaten bu bir besin takviyesidir yazıyor, tarım ve köy işl.bak. onaylı ama inanın ben bu XXX a inanmadım, 10 tane içip bıraktım, sanırım kutuyu çöpe atıcam..Sadece B vitamini içiyorum, XXX tablet kullanıyorum, stressiz ve bol iştahlı günler diliyorum size...Ancak öyle kilo alınabilir çünkü..