20 günde 4 kilo almak!

bende burda yazılanlardan gaza geldim ve XXX aldım 1 haftadır kullanıyorum yarıladım şişeyi. XXX uyku yaparmış ama bende yapmadı,inanın şurubu içtiğimde bi gram bile uykum gelmiyodu bende kuşkulandım acaba işe yaramıyomu bende diye düşündüm çünkü öyle iştahımda çok açılmadı gerçi benim iştahım zaten açıktır istedim mi yerim ama farkettiğim şey daha sık yemek yer oldum,3 öğün yemek yenir ama bende günde 5 zaman zaman 6 öğüne çıktı sanırım kilo aldıranda bu oluyo neyse sonuca gelirsek 45 kiloyla başladım dün tartıldım 49 olmuşum göbek falan yaptım yanii şişem bitsin bi tane daha alıcam çünkü amacım 55 kilo olmak.inş daha da alırım ve yıllardır hasretini çektiğim kiloya ulaşırım...

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar bende müzdaripim 3-4 kilo alma çabam var ...bende birçok şey denedim ama hep yarıda bıraktım .. bir ilaç var depresyon için adını vermek yasak olduğu için veremiyorum ve aynı zaman da uyku yapıp kilo aldırıyor iştahı açıp ve inanılmaz etkili 4 kilo almıştım onunla...XXX de yarıda bıraktım ben...ama XXX alerjik reaksiyonlar için kullanılıyor aslında ve hata ediyoruz sağlımızla oynuyoruz kilo almaya çalışırken:KK43:
bu bahsettiğiniz b vitamini nedir ..merak ettim....işe yarıyor mu ?

o depresyon ilacını ben de kullanmıştım.46 kiloyla başlmıştım,53 kiloya çıkmıştım.1,5 ayda almıştım o kiloyu.ama o zamanlar bekardım ve içince nerdeyse 24 saat uyuyordum.acayip tatlı yediriyor.ben tavsiye etmiyorum.acayip kabuslar görmüştüm

o depresyon ilacını ben de kullanmıştım.46 kiloyla başlmıştım,53 kiloya çıkmıştım.1,5 ayda almıştım o kiloyu.ama o zamanlar bekardım ve içince nerdeyse 24 saat uyuyordum.acayip tatlı yediriyor.ben tavsiye etmiyorum.acayip kabuslar görmüştüm

sana katılıyorum bende kullanmıstım evet kilo aldırdıgı dogru ama insanın dengesini inanılmaz bozuyor, evet kabus bende gördüm, ama ruh sağliği bakımından hiç ama hiç tavsiye etmiyorum

arkadaşlar bende müzdaripim 3-4 kilo alma çabam var ...bende birçok şey denedim ama hep yarıda bıraktım .. bir ilaç var depresyon için adını vermek yasak olduğu için veremiyorum ve aynı zaman da uyku yapıp kilo aldırıyor iştahı açıp ve inanılmaz etkili 4 kilo almıştım onunla...XXX de yarıda bıraktım ben...ama XXX alerjik reaksiyonlar için kullanılıyor aslında ve hata ediyoruz sağlımızla oynuyoruz kilo almaya çalışırken:KK43:
bu bahsettiğiniz b vitamini nedir ..merak ettim....işe yarıyor mu ?

XXX canım
b vitamini eksikliği için kullanılıyor normalde
iştah açıyormuş
kullanan arkadaşlar var
ben denemedim henüz
depresyon ilacına falan cesaret edemem ben
bencede kullanma canım çok tehlikli bi iş
ben bu kiloda kalmaya razıyım
o kadar da değil yani..

XXX b12 vitamini ben kullanıyorum oda metebolizmayı yavaslattıgı için kilo olarak size geri dönüyor

arkadaşlar ya ne güzel burası aynı derdi paylaşıyoruz XXX kullandım ben hatta bende demir eksikliği vardı çok üşürdüm aptal doktorlar da yıllarca bana hep kan ilacı verdi durdu.sonunda beslenme eğitimi aldığım için kendi doktorum oldum ve XXX aldım XXX b complex vitamindir vücutta eksikliği varsa iştah açar eksiklik düzeldikçe daha az sinirli olursunuz iştahınız açılır ve kilo yakmanız da durur.ama bir süre sonra benim biraz cildim bozuldu sanki yağlandı:KK43:( ama başlıyıcaksanız kış ayları uygun yazın sıcakta içmeyin karaciğeriniz yorulabilir...

arkadaşlar ya ne güzel burası aynı derdi paylaşıyoruz XXX kullandım ben hatta bende demir eksikliği vardı çok üşürdüm aptal doktorlar da yıllarca bana hep kan ilacı verdi durdu.sonunda beslenme eğitimi aldığım için kendi doktorum oldum ve XXX aldım XXXb complex vitamindir vücutta eksikliği varsa iştah açar eksiklik düzeldikçe daha az sinirli olursunuz iştahınız açılır ve kilo yakmanız da durur.ama bir süre sonra benim biraz cildim bozuldu sanki yağlandı:KK43:( ama başlıyıcaksanız kış ayları uygun yazın sıcakta içmeyin karaciğeriniz yorulabilir...

verdiğin bilgiler için teşekkürler

sevgili berfin daha ayrıntılı bilgi verirmisin mesela ne kadar sürede aldın 5 kilo bu ilaç sadece vitamin mi birde bu vitamini aldığında cildinde bozulma oldumu şimdiden teşekkürler birde bunu denicemmm:))

sevgili berfin daha ayrıntılı bilgi verirmisin mesela ne kadar sürede aldın 5 kilo bu ilaç sadece vitamin mi birde bu vitamini aldığında cildinde bozulma oldumu şimdiden teşekkürler birde bunu denicemmm:))

sadece bu ilaçla almadim ben, ayrıntılı anlatıyım, XXX içtim günde 1 defa akşamları beni sarsmaması için, yanında bu vitamini aldım günde 1 defa yine, ve akşamları süt içine 1 yemek kaşiği bal, pekmez, 8 adet bebe bisküvisi karıştırıp içtim, gün içinde 1 avuç fındık ve çikolata tükettim, yemek öğünlerim dışında bunları yaptım, ne kadar zaman dersen 3 ay canım 5 kilo çünkü yazın tatilde uygulama yapamadıgım için birde yüzme falan süre uzadı tabi

anladım demekki XXX de almak lazım bebe bisküvisi ne gelince benim evimden eksik olmaz katkı maddesi olmadığı için çok severim ben:)))denicem bakalım sağol arkadaşım

kızlar merhaba.ben 1.60 boyunda ve 40 kilodayım :KK43:( kilo almayı çok istiyorum ama iştahım pek yok.evde XXX var kullanmaya başlamak istiyorum daha önce kullanmadım vitamin olarak evde vardı.aç veya tok mu içiyorsunuz ve günde 1 kere mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar merhaba.ben 1.60 boyunda ve 40 kilodayım :KK43:( kilo almayı çok istiyorum ama iştahım pek yok.evde XXX var kullanmaya başlamak istiyorum daha önce kullanmadım vitamin olarak evde vardı.aç veya tok mu içiyorsunuz ve günde 1 kere mi? yardımcı olursanız çok sevinirim

günde bir tane kahvaltı arasında yada sonrasında al canım ben şurubu aldım başlıcam doktor verdi bana bolcada bebe bisküvisi kek filan yee ama illa kilo alıcam diye kafana takma rahat ol öyle yapınca stres yapıyor insan zayıflıktan çok sağlık önemli bence ama b vitamini iştahı öyle bi açıyorki yemeden duramazsın zaten:)))) şimdiden iyi şanslar...:CüvCüv:

günde bir tane kahvaltı arasında yada sonrasında al canım ben şurubu aldım başlıcam doktor verdi bana bolcada bebe bisküvisi kek filan yee ama illa kilo alıcam diye kafana takma rahat ol öyle yapınca stres yapıyor insan zayıflıktan çok sağlık önemli bence ama b vitamini iştahı öyle bi açıyorki yemeden duramazsın zaten:)))) şimdiden iyi şanslar...:CüvCüv:

çok teşekkürler tatlım şurup dediğin XXX sanırım.bir ara onu içmiştim iştah açıyordu ama okulda şişeyi gezdiremiyordum yanımda hap daha az yer kaplar en azından zemuszemus.inşallah istediğimiz kilolara sağlıklı şekilde ulaşırız :1hug:

ben tok karnına günde 1 defa içiyorum, başkaları baska türlü kullanabilir ama bana bu bile yetiyor

bende XXX vardı doktor vermişti ama pis kokuyo diye içmiyodum acaba issem mi bide XXX mı daha etkili yoksa XXX mu arkadaşlar??

ben tok karnına günde 1 defa içiyorum, başkaları baska türlü kullanabilir ama bana bu bile yetiyor

teşekkürler berfinbilgen.bir doktora da sordum bugün.günde 1 tane tok içilmesini söyledi.ben bugün başladım ve herzamankinden daha fazla birşeyler yedim inşallah dahada fazla yemeye başlarım :enbuyukkk:

X