- 27 Şubat 2023
- 569
- 552
- Konu Sahibi iyi_biri_06
Sevgili anneler çok kötü durumdayım. 20 aylık ikizlerime tek başıma bakıyorum. Bir düzen kurmuştum. Evden çıkmıyoruz hiç beni görüyorlar yalnızca çok hastalanan çocuklar olduğu için misafir de alamıyorum yani tekim. Zavallılar bir tek beni görüyorlar gerçekten. Oğlan doğduğundan beri huysuz. Ama düzen kurmuştum. Gerçekten kafamı toplayamıyorum. Bundan bir ay önce annemlere gittim başka şehirdeler. Kalabalık bir ortam görsünler çocuklarla oynasınlar dedim. Yaşıtlarına göre gerideler dedim herhalde yalnızca beni görüyorlar o yüzden. Kızım çok güzel uyum sağladı. Dışarıyı gördü gezdi koştu arkadaş edindi. Ona çok iyi geldi ama oğlum yalnızca kucak istiyordu. Normalde de kucak isteyen bir çocuk ama ben alıştırmamistim izin vermemiştim orda büyük ablam sürekli kucağına di o da ona alıştı bana gelmiyordu bile. Şimdi nerdeyse bir haftadir evimdeyim ama kafayı yemek üzereyim sürekli ağlıyor. Zaten hastalıktan da çıkmadı tam bir de izin vermiyor yanından kalkayim. Yanında kalayım diyorum o zaman da ağlıyor. Ne tuvalete gidebiliyorum ne bir su icebiliyorum. Öyle böyle ağlamıyor yani gören bir şey oldu sanir öyle ağlıyor ve sakinleşmiyor. Ne olur bu ağlama krizlerini nasıl söndürebilirim bana yöntem gösterin yanlış bir şey yapmak istemiyorum. Yardım edecek hiç kimsem yok burada. Eşim akşam eve geliyor ve oturduğu yerde sızmaya başladı sanırım bizim yokluğumuz ona da rahatlık vermiş normalde böyle değildi. Lütfen yardım edin