Cnm hamile olanlardan duydugum kadryla sivlce her zmnki donemde cikaabilir de cikmayabilir de yani belirti sayilmio.ama gaz problemi cok varsa ve uzun sure varsa gebelik belirtisi sayilio. Ovu testi de cogu kiside iki cizgi de cok koyu olursa anlasilir ama son gunlerde yapildginda daha net sonuc oluoArkadaşlar iyi geceler, nasılsınız? Umarım herkes iyidirsizlere danışmak istediğim iki konu var. İlk olarak sivilce ve gaz problemi hamilelik belirtisi sayılır mı? Cildim zaten akneye meyilli yağlı bir cilt. Fakat son zamanlarda düzelmişti şimdi ise yüzümde en az 5 sivilcem mevcut. Bir de ovulasyon testi ile hamilelik öğrenebilir miyiz? Net yumurtlama tarihimi bilmediğim için ayın 12'si ve 13'ünde ovulasyon testi yapmıştım hep tek çizgi idi. Bugün yine tekrarladım fakat sonuç panelinde T hizasında da incecik bir çizgi oluştu. Daha önceki topiclerde bunun hamilelik belirtisi olarak sayıldığını okumuştum. Bilen biri yardımcı olabilir mi acaba?
Çok teşekkür ederimCnm hamile olanlardan duydugum kadryla sivlce her zmnki donemde cikaabilir de cikmayabilir de yani belirti sayilmio.ama gaz problemi cok varsa ve uzun sure varsa gebelik belirtisi sayilio. Ovu testi de cogu kiside iki cizgi de cok koyu olursa anlasilir ama son gunlerde yapildginda daha net sonuc oluo
Oh ne guzlBenim bat 16sı bu ay hiç saymadım hiç bakmadım takvime çabucak geçmiş zaman şükür
Hiçbi belirti yok valla canım normalde kistim olduğumdan baya belirti yaşardım ama bu ay tık yok test yapmayı düşünmüyorum artık tek çizgi görmekten sıkıldım iki gün falan geçerse belkiOh ne guzlvar mi belirtiler ne zmn test yaprsin
Belirti olmadginda jnsann test yapasi gelmio zaten. Cok test yapmissin belliHiçbi belirti yok valla canım normalde kistim olduğumdan baya belirti yaşardım ama bu ay tık yok test yapmayı düşünmüyorum artık tek çizgi görmekten sıkıldım iki gün falan geçerse belki
İnşallah canım sende varmı belirti senin de yakın batın demiBelirti olmadginda jnsann test yapasi gelmio zaten. Cok test yapmissin belliinsllh bu sefer sessiz gelmistr.
Bnmki 20sinde. Bazi belirtiler var ama adet belirtsi de olabilir bekliorm bklmİnşallah canım sende varmı belirti senin de yakın batın demi
Hadi inşallah canım haberleşelimBnmki 20sinde. Bazi belirtiler var ama adet belirtsi de olabilir bekliorm bklm
Buraya yazarm cnm olumlu veya olmsz. Bugun bi test yaptm dayanamadimHadi inşallah canım haberleşelim
Negatif dimi erken yapmışın ama kızBuraya yazarm cnm olumlu veya olmsz. Bugun bi test yaptm dayanamadim
O çift çizgi mucize gibi ya gerçekten artık öyle oldu benim için dünyanın en büyük mucizesiBuraya yazarm cnm olumlu veya olmsz. Bugun bi test yaptm dayanamadim
Aynn yaa. Ruya gibii. Bu ikinci defa hYali cizgi cikti. Gecen ay bundan daha belli bisy cikti. Megersem kurruma cizgisiymis fos ciktim. Yine aynisi olck galibaO çift çizgi mucize gibi ya gerçekten artık öyle oldu benim için dünyanın en büyük mucizesi
Ayy belki değildir canım umutlanma ama sen yine de kötüye hazırlanmak lazım hep, bekle bakalım yine yap at buraya daAynn yaa. Ruya gibii. Bu ikinci defa hYali cizgi cikti. Gecen ay bundan daha belli bisy cikti. Megersem kurruma cizgisiymis fos ciktim. Yine aynisi olck galiba
Daha gunume 5 gun erkn yaptm biliorm ama iste gel de aklima laf gecirAyy belki değildir canım umutlanma ama sen yine de kötüye hazırlanmak lazım hep, bekle bakalım yine yap at buraya da
AKlıma soktun napsam yapsam mı bendeDaha gunume 5 gun erkn yaptm biliorm ama iste gel de aklima laf geciradet gunumde olmazsam yaparim atarim
Valla bana kalsa elinde varsa yap derim zTen bi gun sonrymis. Psikolojin cok etkileniosa yapmaAKlıma soktun napsam yapsam mı bende
Alıştım gerçi etkilenmem sanırım yarın bi deniyim bariValla bana kalsa elinde varsa yap derim zTen bi gun sonrymis. Psikolojin cok etkileniosa yapma
Dene baklm. Veren de O alan da O. Hayrlisini versin yeter ki. Bnm attgim test fotosunu gordun muAlıştım gerçi etkilenmem sanırım yarın bi deniyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?