Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun hafif olan bel agrim biraz artti ama regl agrisi gibi deil belirti deildir belki bu aama burda kalsin kasiklrda canimi acitan batmalar oldu ozellikle sag tarafimda.bide goguslerim agrio ozellikle yanlari .

Kızlar benimde bat 21 Ağustos.. bugün kan testi verdim beta hcg<1.20 gibi bir sonuçla eve döndüm..sizce erkenmi yoksa döllenme olduysa bugün kanda belli olurmuydu

Kızlar benimde bat 21 Ağustos.. bugün kan testi verdim beta hcg<1.20 gibi bir sonuçla eve döndüm..sizce erkenmi yoksa döllenme olduysa bugün kanda belli olurmuydu
Sanki cok erken yapmissin. Cok mu guclu belirtilerin vardi

Benimde 19 u. Geceleri midem bulanıyor garip şekilde. Onun harici herhangi bir belirti yok göğüslerim zaten adet olmadan 10 gun once hassaslalır yine oyle oldu. Kasık agrım oluyo arada.

Benimde 19 u. Geceleri midem bulanıyor garip şekilde. Onun harici herhangi bir belirti yok göğüslerim zaten adet olmadan 10 gun once hassaslalır yine oyle oldu. Kasık agrım oluyo arada.
Her zamn ki agrilari olup hamis olan da oluo hic belli olmaz yani. Insllh vardr

Kizlar bugun hafif olan bel agrim biraz artti ama regl agrisi gibi deil belirti deildir belki bu aama burda kalsin kasiklrda canimi acitan batmalar oldu ozellikle sag tarafimda.bide goguslerim agrio ozellikle yanlari .
Canim bnm sirt agrim yok dun kasiklarim biraz agri yapti. Goguslerim agrimiyo ama koltuk alti oralar cok agriyo akintimda yok kup kuruyum senin varmi akintin

Canim bnm sirt agrim yok dun kasiklarim biraz agri yapti. Goguslerim agrimiyo ama koltuk alti oralar cok agriyo akintimda yok kup kuruyum senin varmi akintin
Bende aknti oldu bi ara yogun sekilde ama dunden beri kuruyum ya anlamadim

Benimde 20 ağustos bat. Dün test yaptım. 1 saat sonra çıktı.aslında geçerli değil ama kaybettiğim bebeğimde adete 7 ve 5 kala yaptım biri 4 saat sonra biri 2.5 saat sonra çıkmıştı. Bunada inanmak istiyorum aynı marka laboquick.bu yaptığım internetten aldığım o zamankiler eczanedendi. Kısmet olursa yarın yine yapıcam. Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşaallah bizleride unutmasın

Bende aknti oldu bi ara yogun sekilde ama dunden beri kuruyum ya anlamadim
Ben hamile kaldigim ay kupkuruydum adetim gecikince yeni yogun akinti geldi
Ama adet olacagim ay adetten bi hafta once şeffaf su gibi akintim oluyordu
Insalah bu ay haamile kalirim isteyen herkeze nasip olsun insallah bu arada bata gore adetim 4 gun gecikmiş

Amin canimm
Ama bende laboqucik gebelik testi denedimde surekli saatler sonra ikinci cizgi silik cikiyordur insallah hamilesindir cnm bnm

Amin canimm
Ama bende laboqucik gebelik testi denedimde surekli saatler sonra ikinci cizgi silik cikiyordur insallah hamilesindir cnm bnm
İnternetten mi almıştın? Ben sürekli ondan kullanıyorum güveniyorum da işte netten olunca bilemedim.inşaallah hepimiz belirtilerim var ama güvenemiyorum.

Bnm de kafam cok karsti bilemiyorm artk.kuru olan da var islak olan da hakkimzda hayrlisi. Senn normlde bole gecikir miydi

Bnm de kafam cok karsti bilemiyorm artk.kuru olan da var islak olan da hakkimzda hayrlisi. Senn normlde bole gecikir miydi
Evet bi 4 sefer adetim bi hafta gecikeli olmustu ama gec yumurtladigim icindir bence ben ovu testi yapmasaydim bilmezdim adetime 4 kala yumurtladigimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…