Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de 20 ağustos canım bat bklm ne zmn adet olcam ben artık dr gitmeyi planlıyorum olmuyor adet olayım polikistik görünümü vardı

Bu ay olmazsa ben de gitmyi dusunuorm. Adetin 3.gunu mu gitmk gerekio kontroller icin.
Hormon tahlilleri için evet canım ben nasipse adet olunca 3. Günü sağlık ocağındaki doktorumdan rica edicem hormon testi için hastane de uğrasmamak için hem de ozele gitmeyi istiyorum tahlil parası vermemek adına

Saglk ocaginda yapiliosa ben de orda yapim o zamn yakin zTen. Insllh bi sorun yoktur de en yakin zmnda guzl haberler veririz

Gördüm canım umut vermemek adına yorum yapmamıştim ☺ bi çizgi var ama bekleyince çıktıysa özür dileyerek umutlanma derim yok anında oluştuysa vardır bi şeyler insAllah
Hii yok cnm estgfrllh ne ozuru. Yarjm saat sonra cikti galiba yanlis teste denk geldim yine. Amaan varsa var yoksa yok napalm. Kismet

Hii yok cnm estgfrllh ne ozuru. Yarjm saat sonra cikti galiba yanlis teste denk geldim yine. Amaan varsa var yoksa yok napalm. Kismet
Ay ne bilim bazen biz zorluyorz sanki hayalet çizgiyi görmek adına varsa bariz çıkıyor hani ben artık test yapmayı bıraktım adet gecikirse anca öyle geçikse de diyorum kesin geç yumurtladim ondan umutsuz vaka görüyorum bu ay yumurtlama haftasını sadece i gün değerlendirdik mesela pek de umudum yok yine hayırlısı eczacılari mi zengin edicrm diyip test almıyorum artık

Arkadaşlar günaydın, hepinize hayırlı günler dilerim. Bir sorum olacaktı. Yerleşme kanaması dediğiniz olay ciddi anlamda adet kanaması ile mi benzerlik gösteriyor? Yoksa koyu sarı renkte, wcye gidip geldikçe peçeteye bulaşan tipte bir şey mi? Adetime henüz 6 gün daha var ama az önce dikkat ettim; koyu sarı renkte (hani adetten önce de yaşarız ya) akıntı gibi bir şey ile karşılaştım, yoğun da değil ayrıca. Daha önce başına gelen var mı? Bir parantez daha açmak istiyorum dün gece felaket derecede bel ağrısı çektim öyle ki uyutmadı bile. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

Az gelir cnm pecetye sildikce daha cok kirmizi renkte olmaz yogun olmaz. Bir iki gun ya da bi kac damlayla biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…