- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.185
- 598
- 31
Benim de 20 ağustos canım bat bklm ne zmn adet olcam ben artık dr gitmeyi planlıyorum olmuyor adet olayım polikistik görünümü vardıMerhaba sevgili hamis adaylari
Simdiden bayaraminizi kutlarim.
Bu benim 4.ay denemem . Ilk ay beden yeni alistgi icin afalldi cok cok erken adet oldum. 2.ay yum gunune denk getiremdik. 3. Ay denk geldi diye dusundum ama olmadi. Bu ay adetten hemen sonra 2 gune bir degerldnrdik baklm tutmus mu bebisim.
Simdilk bazi belirtiler var ama pek umursamak istemiorm.cunku cok guclu bi belirti sayilmaz. Bat gununu de sayarsak 10 gunum kaldi. Cok sabirszm cogu kadin gibi. Kendimi tutabilirsem adetim gecene kdr test yapmicm. Adetlerim duzenlidir.
Bat ı 20 agustos olanlar benle bu heyecaninizi ve varsa yoksa belirtilerinizi paylasir misinz beraber bekleyelim
Rabbim bebek bekleyenlere hayrli bi zmnda kismet etsin insllh.
Bu ay olmazsa ben de gitmyi dusunuorm. Adetin 3.gunu mu gitmk gerekio kontroller icin.Benim de 20 ağustos canım bat bklm ne zmn adet olcam ben artık dr gitmeyi planlıyorum olmuyor adet olayım polikistik görünümü vardı
Hormon tahlilleri için evet canım ben nasipse adet olunca 3. Günü sağlık ocağındaki doktorumdan rica edicem hormon testi için hastane de uğrasmamak için hem de ozele gitmeyi istiyorum tahlil parası vermemek adınaBu ay olmazsa ben de gitmyi dusunuorm. Adetin 3.gunu mu gitmk gerekio kontroller icin.
Saglk ocaginda yapiliosa ben de orda yapim o zamn yakin zTen. Insllh bi sorun yoktur de en yakin zmnda guzl haberler veririzHormon tahlilleri için evet canım ben nasipse adet olunca 3. Günü sağlık ocağındaki doktorumdan rica edicem hormon testi için hastane de uğrasmamak için hem de ozele gitmeyi istiyorum tahlil parası vermemek adına
Bi kac ay oluyor ya ben yaptırmıştım özelde doktor yönlendirmisti sağlık ocağınd yaptırabilirsin diyeSaglk ocaginda yapiliosa ben de orda yapim o zamn yakin zTen. Insllh bi sorun yoktur de en yakin zmnda guzl haberler veririz
Gördüm canım umut vermemek adına yorum yapmamıştimYukarda testimi paylastm bi bakar misin var mi senceFit mutlu anne
Hii yok cnm estgfrllh ne ozuru. Yarjm saat sonra ciktiGördüm canım umut vermemek adına yorum yapmamıştim ☺ bi çizgi var ama bekleyince çıktıysa özür dileyerek umutlanma derim yok anında oluştuysa vardır bi şeyler insAllah
Ay ne bilim bazen biz zorluyorz sanki hayalet çizgiyi görmek adına varsa bariz çıkıyor hani ben artık test yapmayı bıraktım adet gecikirse anca öyle geçikse de diyorum kesin geç yumurtladim ondan umutsuz vaka görüyorum bu ay yumurtlama haftasını sadece i gün değerlendirdik mesela pek de umudum yok yineHii yok cnm estgfrllh ne ozuru. Yarjm saat sonra ciktigaliba yanlis teste denk geldim yine. Amaan varsa var yoksa yok napalm. Kismet
Az gelir cnm pecetye sildikce daha cok kirmizi renkte olmaz yogun olmaz. Bir iki gun ya da bi kac damlayla biterArkadaşlar günaydın, hepinize hayırlı günler dilerim. Bir sorum olacaktı. Yerleşme kanaması dediğiniz olay ciddi anlamda adet kanaması ile mi benzerlik gösteriyor? Yoksa koyu sarı renkte, wcye gidip geldikçe peçeteye bulaşan tipte bir şey mi? Adetime henüz 6 gün daha var ama az önce dikkat ettim; koyu sarı renkte (hani adetten önce de yaşarız ya) akıntı gibi bir şey ile karşılaştım, yoğun da değil ayrıca. Daha önce başına gelen var mı? Bir parantez daha açmak istiyorum dün gece felaket derecede bel ağrısı çektim öyle ki uyutmadı bile. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.
Şu an tam.tarif ettiğiniz gibi kahverengi akıntım var. Sevinmeli miyim üzülmeli mi bilemiyorum. Umarım adete dönmez...Bazen kahverngi bazen pembis gelebilir
Insllh donmezŞu an tam.tarif ettiğiniz gibi kahverengi akıntım var. Sevinmeli miyim üzülmeli mi bilemiyorum. Umarım adete dönmez...
Verdiğiniz bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederimInsllh donmez
Rica edermVerdiğiniz bilgiler için ayrıca çok teşekkür ederim
Hayrlisi olsn. Ne diyelmKizlarrr test yaptim maleseef negatif Eki Görüntüle 2298586
Aynennn beklicem artikHayrlisi olsn. Ne diyelm
Umarım erken oldugu için çıkmamıştırKizlarrr test yaptim maleseef negatif Eki Görüntüle 2298586
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?