Ben de yaptım fakat negatif çıktı bazı belirtileri ben de hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi sanki kendimi fazla dinlediğim için psikolojim benimle oyun oynuyormuş gibi düşünüyorum. Bu arada Allah gönlünüze göre versin inşallah, her şey gönlünüzce olsun.Benim bat 21 agustos. Göğüslerim şişti normalde bu zamanlarda şişmezdi ama ben bu ay progestana başladım dr tavsiyesi ile.sanırım onun etkisi ile şişti. Yumurtlamam çok gec oluyordu. 25 gunu geciyordu. Bu ay 17-18. Gün çatladı. Ovuşasyon testi ile takip yaptım. Sol kasıgımda da hafif hafif sancı hissediyorum. Ya da belki kendimi çok dinliyorum. Hepimiz için hayırlısı ile güzel haber vermek nasip olur inşallah.
Buarada ben çok sabırsızım. Şimdiden gebelik testi yapmaya başladımolursa eb erken bne öğrenirim heralde. Zaten varsa catlamanın 9. Gününde bile hayalet çizgi çıkıyor.
Cok erkn kiiz yapmaBenim bat 21 agustos. Göğüslerim şişti normalde bu zamanlarda şişmezdi ama ben bu ay progestana başladım dr tavsiyesi ile.sanırım onun etkisi ile şişti. Yumurtlamam çok gec oluyordu. 25 gunu geciyordu. Bu ay 17-18. Gün çatladı. Ovuşasyon testi ile takip yaptım. Sol kasıgımda da hafif hafif sancı hissediyorum. Ya da belki kendimi çok dinliyorum. Hepimiz için hayırlısı ile güzel haber vermek nasip olur inşallah.
Buarada ben çok sabırsızım. Şimdiden gebelik testi yapmaya başladımolursa eb erken bne öğrenirim heralde. Zaten varsa catlamanın 9. Gününde bile hayalet çizgi çıkıyor.
Amin hepimizin insllh cnm. Kismeti varsaaa gelir zatn. Hayrlisi neyse o olsnAyy şu an o kadar mutlu oldum kivalla Allah ne muradınız varsa versin ♥
Ben 3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum. Bu ay yumurtlama da erken olunca umutlandım. Test için çok erken aslında ama bu benim için bir zevkBen de yaptım fakat negatif çıktı bazı belirtileri ben de hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi sanki kendimi fazla dinlediğim için psikolojim benimle oyun oynuyormuş gibi düşünüyorum. Bu arada Allah gönlünüze göre versin inşallah, her şey gönlünüzce olsun.
Evet erkenCok erkn kiiz yapmanyse testin bolsa yap bari insllh tutmustr
Erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olunca olası gebelikte herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? Sanırım benim de erken yumurtlama oldu ya da hala olmadıBen 3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum. Bu ay yumurtlama da erken olunca umutlandım. Test için çok erken aslında ama bu benim için bir zevkama maalesef negatif benim de.
Markası ne acaba? Laboquick kullandım ben ama bilmiyorum pek bir deneyimim yok, yine burada tavsiye edilmiş diye almıştım.Evet erkenkoliyle alıyorum testi
Hiçbir sorun olmuyor. Çok örneği var.Erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olunca olası gebelikte herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? Sanırım benim de erken yumurtlama oldu ya da hala olmadı
Ben de onunla başladım ama hiç memnun kalmadım. Renkler dalgalı dalgalı çıkıyor. Hiç anlamadım ben onu. İnnovita alıyorum artık. Kesinlikle daha iyi.Markası ne acaba? Laboquick kullandım ben ama bilmiyorum pek bir deneyimim yok, yine burada tavsiye edilmiş diye almıştım.
Tavsiye için teşekkür ederimBen de onunla başladım ama hiç memnun kalmadım. Renkler dalgalı dalgalı çıkıyor. Hiç anlamadım ben onu. İnnovita alıyorum artık. Kesinlikle daha iyi.
Ben 9 ve 10. Günde hayalet bir çizgi gördüm önceki hamileliklerimde. Ama genelde en erken 12. Gün denir. Yani yumurta çatlamasının 12. Günü. Tabi bu kişiden kişiye değişebiliyor.Tavsiye için teşekkür ederimen erken ne zaman anlaşılıyor peki bebek kan ve idrarda?
yaptiginiz bir kür var miBen 3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum. Bu ay yumurtlama da erken olunca umutlandım. Test için çok erken aslında ama bu benim için bir zevkama maalesef negatif benim de.
Hayır. Doktor tavsiyesiyle progestan kullanıyorum.yaptiginiz bir kür var mi
İnşallaj sağolunCifte mutlulk yasarsinz insllh. Belirtilerinz nleer
Ishal ve kabizlik da bi belirti. Yasayan cok var. Insllh bosa cikmaz. Guzl belietilerin varİnşallaj sağolunAra ara kasık ağrısı sol bacağıma ağrı girip çıkıyor göğüslerimde ağrı var bağırsaklarım da sıkıntı var ayıptır söylemesi bir ishal bir kabızım sürekli ve çok gariptir ki sürekli uyuyorum öğlen 12 de uyanıp akşam sekizde uykum geliyor kaç gündür hep uyuyorum tabi çok istediğim için psikolojikte olabilir çok umutlanmak ta istemiyorum sonra çok üzülüyorum negatifi görünce
Hayır bu ay Dr. Kontrolunde ilerledi. Yumurta geliştirici hap ve iğne kullandım. Bi hafta önce de çatlatma iğnesi vuruldumOvu testyle takip ettin mi hic
Ii yapmissin hayrli haberler alirsn insllhHayır bu ay Dr. Kontrolunde ilerledi. Yumurta geliştirici hap ve iğne kullandım. Bi hafta önce de çatlatma iğnesi vuruldum
İnşllah teşekkür ederim isteyen herkez hayırlı haberler alır inşallahIshal ve kabizlik da bi belirti. Yasayan cok var. Insllh bosa cikmaz. Guzl belietilerin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?