Gebeliğe Hazırlık 20 AĞUSTOS BAT GÜNÜ OLANLAR 😇

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de yaptım fakat negatif çıktı bazı belirtileri ben de hissediyor gibiyim ama dediğiniz gibi sanki kendimi fazla dinlediğim için psikolojim benimle oyun oynuyormuş gibi düşünüyorum. Bu arada Allah gönlünüze göre versin inşallah, her şey gönlünüzce olsun.

Cok erkn kiiz yapma nyse testin bolsa yap bari insllh tutmustr

Ben 3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum. Bu ay yumurtlama da erken olunca umutlandım. Test için çok erken aslında ama bu benim için bir zevk ama maalesef negatif benim de.

Ben 3 aydır ovulasyon testi ile takip ediyorum. Bu ay yumurtlama da erken olunca umutlandım. Test için çok erken aslında ama bu benim için bir zevk ama maalesef negatif benim de.
Erken yumurtlama ya da geç yumurtlama olunca olası gebelikte herhangi bir sıkıntı olmaz değil mi? Sanırım benim de erken yumurtlama oldu ya da hala olmadı

Ben de onunla başladım ama hiç memnun kalmadım. Renkler dalgalı dalgalı çıkıyor. Hiç anlamadım ben onu. İnnovita alıyorum artık. Kesinlikle daha iyi.
Tavsiye için teşekkür ederim en erken ne zaman anlaşılıyor peki bebek kan ve idrarda?

Tavsiye için teşekkür ederim en erken ne zaman anlaşılıyor peki bebek kan ve idrarda?
Ben 9 ve 10. Günde hayalet bir çizgi gördüm önceki hamileliklerimde. Ama genelde en erken 12. Gün denir. Yani yumurta çatlamasının 12. Günü. Tabi bu kişiden kişiye değişebiliyor.

Cifte mutlulk yasarsinz insllh. Belirtilerinz nleer
İnşallaj sağolun Ara ara kasık ağrısı sol bacağıma ağrı girip çıkıyor göğüslerimde ağrı var bağırsaklarım da sıkıntı var ayıptır söylemesi bir ishal bir kabızım sürekli ve çok gariptir ki sürekli uyuyorum öğlen 12 de uyanıp akşam sekizde uykum geliyor kaç gündür hep uyuyorum tabi çok istediğim için psikolojikte olabilir çok umutlanmak ta istemiyorum sonra çok üzülüyorum negatifi görünce

Ishal ve kabizlik da bi belirti. Yasayan cok var. Insllh bosa cikmaz. Guzl belietilerin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…