• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20:4 IF ile Zayıflama Günlüğüm

yakamozbilge

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
191
152
103
Merhaba kızlar,

Yarından itibaren 20 saat açlık ve 4 saat yemek yeme penceresi yaparak besleneceğim. Benimle birlikte yapmak isteyen olursa veya bana destek vermek isteyenlerle motivasyonumuzu yükseltip kilo verebiliriz. Bu arada

Kilo:81
Boy:165
İdeal kilo :62

2 haftada bir tartılmayı düşünüyorum. Akşamları yemek yemeyi , 2.5 lt su ve 2-3 fincan yeşil çay içmeyi ,Günlük 1300 calori almayı hedefliyorum. Haftada 5 saat eliptik bisiklet ile spor yapmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bugün 16:8 beslenebildim. Ispanaklı börek ve biraz simit yedim bugün. Toplam 1100 cal aldım biraz kestane yiyeceğim ekstradan. 2 fincan yeşil çay içtim. 6000 adım attım ve yatmadan önce 1 saat eliptik yapacağım

Slm , bende yeni basladim If e, ben app ini buldum ( almanca )Koç satin aldim onun uygun gördügü programla devam edicem sanirim her hafta degisecek programim, sana katilmak isterim ;)

Slm , bende yeni basladim If e, ben app ini buldum ( almanca )Koç satin aldim onun uygun gördügü programla devam edicem sanirim her hafta degisecek programim, sana katilmak isterim :KK66:
Çok memnun olurum canım. 20 /4 yapmayı istiyorum yavaş yavaş alışmak için 16/8 ile başladım. Bugün 18/6 yapıcam inş. Senin programın nasıl? Ben şimdilik günlük 1200 cal ile kapatıyorum günü.

Benim program degisken canim, ben kalori hesabi yapmiyorum menülerimi yavas yavas düzenliycem insallah bide bende 4 cocuk var öyle cok düzenli bi hayatim yok malesef o yüzden if benim icin en uygun beslenme sekli umarim faydasinida görürüm

Screenshot_2019-01-04-11-39-45.png

Çok güzel. Değişken olması vücudu şaşırtıyor sanırım. Kalori kısıtlaması olmadan istediğin gibi mi besleniyorsun.
Simdilik alisana kadar böyle , alistikca kaloriye dikkat etmesemde daha saglikli beslenmeye gecicem insallah emzirdigim icin fazla kisitlayamiyorum ;)

Bende daha onceki yillarda if yapmistim ama belli bir sure sonra metabolizma duruyor... surekli yapabilecegimiz diyetler yapmadigimiz icinde meta ile cok oynuyoruz...sonra aclik ataklari basliyor...
Kac kilosunuz ??

Bende daha onceki yillarda if yapmistim ama belli bir sure sonra metabolizma duruyor... surekli yapabilecegimiz diyetler yapmadigimiz icinde meta ile cok oynuyoruz...sonra aclik ataklari basliyor...
Kac kilosunuz ??

Merhaba hoşgeldiniz ilk önce. Bilimsel olarak 72 ile 96 saate kadar olan açlıklarda metabolizma hızı yavaşlamıyor. Hatta yağ yakımına geçtiği için hatta hızlanıyor metabolizma.
Kilom da 80 bu arada

Merhaba hoşgeldiniz ilk önce. Bilimsel olarak 72 ile 96 saate kadar olan açlıklarda metabolizma hızı yavaşlamıyor. Hatta yağ yakımına geçtiği için hatta hızlanıyor metabolizma.
Kilom da 80 bu arada
Hosbulduk ;)) insallah istediginiz sonuca varirsiniz.... eger yalniz kalir sıkılirsaniz diyet gruplarinda 13. Takima bekleriz... bizde takimca kilo vermeye calisiyoruz.. birbirimizi spor konusunda motive ediyiruz.. menulerimizi yorumluyoruz. .

Hosbulduk :KK66:) insallah istediginiz sonuca varirsiniz.... eger yalniz kalir sıkılirsaniz diyet gruplarinda 13. Takima bekleriz... bizde takimca kilo vermeye calisiyoruz.. birbirimizi spor konusunda motive ediyiruz.. menulerimizi yorumluyoruz. .
Ben de istiyorum ama gruplarda if sıkıntı olur o yüzden şimdilik burada takılmayı düşünüyorum.

İyi gidiyor şükür. Yaklaşık 4 günde 1 kiloya veda ettim spor da yapıyorum. Bugün 15 saat açlık yapabildim. Haftasonu olunca zor oluyor biraz çoluk çocuk. Sende durumlar nasıl devam ediyor mu if
Evet devam Allahin izniyle cok sükür ,bende henüz giden bisey yok okadar cok al ver yaptimki mucize beklemiyorum :( misafirim var bugün benimde biraz degistirdim saatleri

Kac kilosunuz ??
Ada nailsin canim hatirladin mi beni :)

Back