çok zor bir durum yalnız olmamama sevindim hep elimin tersiyle itiyorum kimseyi tanımak istemiyorum yakın hissetmiyorum kendime herkes aynı gibi geliyor canım pofff :105: ve bu ara burç uyumuna taktım
slm cicişler bnde 21 yaşındayım sevglim var ciddi düşünüyoruz ama ne yazık ki evlilik için bi adım atamadık dha
Hoşgeldin
Üzülme yalnız değilsin bende öyleyim malesef
Bekarlık sultanlik yahu
evet cnm 2 senelik ilişkim oldu. hayatımı zindana çevirdi baskıları ve kıskançlıklarıyla çok yorulmuştum o zmnlarda korkuyorum sanırım hergünüm kavgayla geçiyordu biteli 2 sene olmasına rağmen tekrar barışmak istiyor ama benim ona karşı hiç bir hissim yok artık bende aşık olmak istiyorum
şimdiki gençlik çok aceleci yahuuu sanki kaçıyolar ya dur bi tanı sonra evlilik kararı al cnm katılıyorum sana cnm şuan bekarlık ssultanlık eve gidiyosun itedigin ayagına geliyo ohhhh ama evlenince öylemi herşeyi sen yapıcaksın gelinlik görevlerinde var
Zaten 2 sene oldukça uzun bi süre canım.
Hem akışına bırak herşeyi, aşk hiç beklemediği bi zamanda çıkıyor karşısına insanın
şimdiki gençlik çok aceleci yahuuu sanki kaçıyolar ya dur bi tanı sonra evlilik kararı al cnm katılıyorum sana cnm şuan bekarlık ssultanlık eve gidiyosun itedigin ayagına geliyo ohhhh ama evlenince öylemi herşeyi sen yapıcaksın gelinlik görevlerinde var
aşk nasıl bişey onu bile unuttum artık aşık olsam farkına varmam herhalde
Bu söylediğine şöyle bir açıklama getireyim;
Bence her yaşadığımız ilişki "aşk" değildir. Tamam severiz, bağlanırız, alışırız ama aşk çok farklı bişi gerçekten
Zaten birini sevdiğinde sanki ilk defa aşık oluyormuşsun gibi hissedersin. Ondan önce kimse olmamış gibi :106:
Bu yüzden "aşk" geldiğinde onu farketmemek mümkün değildir bence. :112:
Aynen öyle valla,tamam evlilik güzel doğru yerde doğru insanı bulunca diğer türlü tüm huzurun kaçar çevremde çok örnek var,evlilik gerçekten çok basit alınacak karar değil,çok ince kıvrımlara sahip,bn açıkçasıçok korkuyorum
Bu söylediğine şöyle bir açıklama getireyim;
Bence her yaşadığımız ilişki "aşk" değildir. Tamam severiz, bağlanırız, alışırız ama aşk çok farklı bişi gerçekten
Zaten birini sevdiğinde sanki ilk defa aşık oluyormuşsun gibi hissedersin. Ondan önce kimse olmamış gibi :106:
Bu yüzden "aşk" geldiğinde onu farketmemek mümkün değildir bence. :112:
bekliyorum bakalım elbet brgün gelir doğru kişiyi doğru zamanda doğru aşkla seveyim inşallah çok sağol açıklaman içinde canım :112:
Sadece inan, umutsuzluğa kapılma kalpten inanRica ederim canım
amin inşallah kızlar saolun umudumuz olmasa yaşamaylım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?