20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

çok zor bir durum yalnız olmamama sevindim hep elimin tersiyle itiyorum kimseyi tanımak istemiyorum yakın hissetmiyorum kendime herkes aynı gibi geliyor canım pofff :105: ve bu ara burç uyumuna taktım

Yok benim o kadar kötü değil canım. Neden böyle yapıyor olabilirsin acaba. Geçmişte canını çok yakan biri olmuş sanırım o yüzden böyle tedirginsindir :44:

slm cicişler bnde 21 yaşındayım sevglim var ciddi düşünüyoruz ama ne yazık ki evlilik için bi adım atamadık dha

Hoşgeldin Ne kadar oldu ki? Hem daha 21 yaşındasın acele etme

evet cnm 2 senelik ilişkim oldu. hayatımı zindana çevirdi baskıları ve kıskançlıklarıyla çok yorulmuştum o zmnlarda korkuyorum sanırım hergünüm kavgayla geçiyordu biteli 2 sene olmasına rağmen tekrar barışmak istiyor ama benim ona karşı hiç bir hissim yok artık bende aşık olmak istiyorum

Bekarlık sultanlik yahu

şimdiki gençlik çok aceleci yahuuu sanki kaçıyolar ya dur bi tanı sonra evlilik kararı al cnm katılıyorum sana cnm şuan bekarlık ssultanlık eve gidiyosun itedigin ayagına geliyo ohhhh ama evlenince öylemi herşeyi sen yapıcaksın gelinlik görevlerinde var

Zaten 2 sene oldukça uzun bi süre canım.
Hem akışına bırak herşeyi, aşk hiç beklemediği bi zamanda çıkıyor karşısına insanın

Aynen öyle valla,tamam evlilik güzel doğru yerde doğru insanı bulunca diğer türlü tüm huzurun kaçar çevremde çok örnek var,evlilik gerçekten çok basit alınacak karar değil,çok ince kıvrımlara sahip,bn açıkçasıçok korkuyorum

evet bencede tam hazır hissedildiğ zaman evlilik olmalı hem ömürboyu evli olucaksınız off çok sıkıcı geliyor bana aramızda evliolanlar varsa onlardan evliliği dinleyebiliriz

Son düzenleme:
aşk nasıl bişey onu bile unuttum artık aşık olsam farkına varmam herhalde

Bu söylediğine şöyle bir açıklama getireyim;
Bence her yaşadığımız ilişki "aşk" değildir. Tamam severiz, bağlanırız, alışırız ama aşk çok farklı bişi gerçekten
Zaten birini sevdiğinde sanki ilk defa aşık oluyormuşsun gibi hissedersin. Ondan önce kimse olmamış gibi :106:
Bu yüzden "aşk" geldiğinde onu farketmemek mümkün değildir bence. :112:

bekliyorum bakalım elbet brgün gelir doğru kişiyi doğru zamanda doğru aşkla seveyim inşallah çok sağol açıklaman içinde canım :112:

cnm benim 1 sene oldu bi ilişkim var ve yaşlarımız gidiyo sonuçta ben 25 yaşındayım gerçi çıktıgım kişide 25 yaşındaa ama ne kadar yaş olursa olsun evlilik ciddi bişey bikere kaldırabilcekmisin evliligi eşini ailesini vs. öncelikle bunları düşünmek lazım ben çalışıyorum ve zamanım öyle geçiyo

gayet haklısın cnm bu yüzdende her konuştgun kişiyle de evlilik üzerine planlar kurulmuyo çünkü bazı erkekler hiç evlilige yakın gözüyle bakmıyolar

amin inşallah kızlar saolun umudumuz olmasa yaşamaylım zaten

bişey degil cnm umudumuz olucak tabiki ndn olmasın sonuçta bizde bigün evlenip yuva sahibi olucaz boy boy çocuklarımız olucak allahın izniyle sen rabbimden hayırlısını istedigin sürece olur herşey cnm

kızlar bişey sorucam bu 100 msj dolması nası oluyo bide nerden anlıyosunuz dolup dolmadıgını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…