Bi denk gelemedik
Kızlar bişi sorucam, mesela birisi size duygularını açtı ve şok oldunuz, hiç beklemezdiniz. Ama sizin ilgi duyduğunuz başka biri var ve o kişiyle arkadaş olarak konuşuyorsunuz şimdilik. Şu an diğer kişiden beklemediğiniz bi açıklama duyduğunuz için moraliniz bozuk ve sizin ilgi duyduğunuz kişi bunu farketti ısrarla anlatmanızı istiyor neden moralinizin bozuk olduğunu.
Anlatmak mı mantıklı yoksa bahane uydurmak mı?
Anlatılsa karşıdaki erkeğin kıskanıp kıskanmadığı ya da ne tepki vereceği de merak konusu tabi.
Ama ters etki de yapabilir. Bişi diyin fikir verin napmalı bu duruma
anlatma derim ben hope ters teperse sen üzülürsün.
Ben olsam bu durumda kasmazdım kendimi anlatırdım. Ama hoşlandığım biri var gibi bir cümleden kaçardım.sonuçta karşındakinin tepkisini ölçmek önemli. Hmm bir de şey mesajla değil de yüz yüze anlatsan tepkisine şahit olursun. Dene bence yaa çekin çekin nere kadar. Bu arada bodoslama daldım konuya Herkese iyi akşamlar. Hayırlı ve bol dualı kandiller.
Ama çok ısrar ediyor anlatmam için :44: kısaca anlatıp sonradan konuyu kapatsak derim olmaz mı ki, inatçı çünkü ne yapar eder anlattırır bana.
Canım sen konuyu tam anlamadın sanırımBana duygularını açan biri var ve bu yüzden moralim bozuldu ister istemez. Ve benim ilgi duyduğum başka biri var ve o soruyor neden moralimin bozuk olduğunu. Anlatıp anlatmamakta kararsız kaldım bu yüzden
Canım sanırım anlatmıycam. Bana duygularını açan kişiye de olumsuz bi cevap yazdım ama vazgeçirir mi bu onu bilemem. Diğerine olayı anlatmaktan vazgeçtim, sanırım fazla dürüstlük ters etki yapıyor, böyle bi his var içimde nedense
Vardır bir sebebi böyle hissettiğine göre... Nasıl içinden geliyorsa öyle davran tatlım.İnşallah hayırlısı olur hakkında. Şu mübarek günde Rabbim herkesiin gönlündekini hayırlı eylesin inşallah
Ve aleyküm selaam
Bi denk gelemedik
Kızlar bişi sorucam, mesela birisi size duygularını açtı ve şok oldunuz, hiç beklemezdiniz. Ama sizin ilgi duyduğunuz başka biri var ve o kişiyle arkadaş olarak konuşuyorsunuz şimdilik. Şu an diğer kişiden beklemediğiniz bi açıklama duyduğunuz için moraliniz bozuk ve sizin ilgi duyduğunuz kişi bunu farketti ısrarla anlatmanızı istiyor neden moralinizin bozuk olduğunu.
Anlatmak mı mantıklı yoksa bahane uydurmak mı?
Anlatılsa karşıdaki erkeğin kıskanıp kıskanmadığı ya da ne tepki vereceği de merak konusu tabi.
Ama ters etki de yapabilir. Bişi diyin fikir verin napmalı bu duruma
Nasılsun canım
Bence açma canım konuyu.Belki sana açılacak ama bu konuyu anlatırsan cesareti kırılabilir ne bileyim vazgeçebilir.
günaydınlar Allah dualarını kbul etsin tatlımm :) hope bence ben olsam artık anlatmazdım çok dürüst olmak insanı hep üzüyor bende öyleyim başka bişey uydur derim kıskandırayım derken daha vahim olabilir sonuç ve ters anlayabilir herşeyi erkek milleti
günaydınlar Allah dualarını kbul etsin tatlımm :) hope bence ben olsam artık anlatmazdım çok dürüst olmak insanı hep üzüyor bende öyleyim başka bişey uydur derim kıskandırayım derken daha vahim olabilir sonuç ve ters anlayabilir herşeyi erkek milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?