Ben ben ben burdayım şekerimm
Oylemi ne guzel canimnikinden sebep sende kore dizisi sevenlerdenmisin
Evet hatta bir forumun yöneticilerindenim. Ama şöyle diyelim ben bağnaz değilim. Sadece
sevdiklerim var gelecek için istekliyim o kadar.Sen de bildiğine göre var bir durum. [
/FONT]
Aa oylemi canim ne guzel.oyle buyuk bi fani degilim ama begenerek izledigim bi kac dizi var ozellikle boys of flowers i fdefalarca izlememe ragmen doyamadim gum jan di gu cum pyo nun o deli mantiksiz aski cok hosuma gidiyor:)
Ay ben direk o oğlanın hayranlarındanım. Yani şöyle bir şey nerde ne kadar filmi dizisi varsa izledim. Pek yakışıklı tütütütüHmm bugünlerde başka bir dizi fenomen oldu valla.İzle hiç sıkılmazsın
Guzel cocuk hakkaten ama orada masa yPiyorduya saclarini cok tuhaftihangi dizi canim ismi ne izlerim onuda musait bi zamanda
Gu Family Book var bugünlerde. O bahsettiğimiz çocuğun ise City Hunter ına bayılırsın.Ben öyle olmuştum.
Been geldimmm ne oluyor bakayım burdaaa
Tamam canim onada bakarim.gum jan dinin yeni dizisi felan varmi o kizda cok tatli gercek adini bilmiyorum
Been geldimmm ne oluyor bakayım burdaaa
Valla tatlım "the musical" dı sanırım o vardı dizi olarak o kızın diye biliyorum ben. Ama sen diğerine bak pişman olmazsın
Bişi olduğu yok tatlım dizi konuşuyorduk nerlerdeydin naptın görüşmeyeli?? :44:
Bişi olduğu yok tatlım dizi konuşuyorduk nerlerdeydin naptın görüşmeyeli?? :44:
H.b cnm nasılsın
hiç cnm napim bildiğiniz gibi işten eve evden işe pazar günü de evdeydim çok yağmur yağdı bursadaa
Oyy oyy burası da fırtınalıydı. Rüzgar sağolsun eteğimi ahenkle dans ettirdi koca bir günYağmurda yürümek zevkli olur diyenlerden misin kuzuş
Allahım Allahım ne güldüm gece geceSiz de gülün. İtiraf platformu diye bizim üniversitenin bir sayfası var. Millet gizliden itiraf ediyor faln filan gırgır şamata sayfası.
Kızın biri yazmış ki geçen gün:
İleride evleneceğim erkeğe sesleniyorum. Ben burda oturmuş çiçeklerle konuşurken sen kızlarla fink atıyorsan çekeceğin var elimden haberin ola. rumuz: evleneceğim erkek napıyor acaba?
Oğlanın biri de yazmış ki:
İleride evleneceğim erkek şimdi ne yapıyor diyen müstakbel eşim. Canım merak etme 4 erkek beraber ders çalışıyoruz. No sıkıntı... Rumuz: Sende Durumlar Nasıl Aşkım?
Kızın oğlana cevabı:
Canım benim tanışmadan kabul ettin demek beni. Aferiim bak derslerine çalış kızlara da bakma. rumuz: evleneceğim erkek napıyor acaba?
Neyin kafası ola ki bu?
Çok hoş öyle deme. Finaller çarpmış bunları sanırsam.İlk okuyunca çok şaşırdım valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?