limon stil ben samsunluyuz cnm
med ve beetle - izmirli
med ve beetle - izmirli
Bu topigin yarisi egeli
ben karadeniz kanadindanim canim
Vardı bi zamanlar da tatilde yanıma almıştım deniz kenarında oturup yazmak ilham veriyordu ve tatil dönüşü çantamda yoktu, her yeri talan ettim bulamadım öyle kayboldu gitti çok üzülmüştüm bi daha da başlamadım hiç yazmaya
Hadi yaaTatlım madem var kabiliyetin bence tekrardan başla. Bak yayınlarız da nette. Hoş olur. Başla yenidennn noluuur
Tatilde denerim bi canım
Şimdi hiç yazacak modda değilim, o zamanlar aşk hayatım çok renkliydi
Aah ah gençliğim..
Tamam ama bana da gönder yazınca okurun olayım
med ve beetle - izmirli
YehuuuuNeyse İzmir yakın buraya Uşak'ı bir yere bağlamayı düşünüyorlarmış bence gerek yok ama inşallah bağlarlarsa İZmir olur
Hmm.. Karadeniz'de çok fazla arkadaşım var daha bir sevindim. Hatta Uşak'ı Karadeniz'de bilenler bile vardı bir araHala Karadenizli sayıyorlar beni
YehuuuuNeyse İzmir yakın buraya Uşak'ı bir yere bağlamayı düşünüyorlarmış bence gerek yok ama inşallah bağlarlarsa İZmir olur
Hmm.. Karadeniz'de çok fazla arkadaşım var daha bir sevindim. Hatta Uşak'ı Karadeniz'de bilenler bile vardı bir araHala Karadenizli sayıyorlar beni
uşak ne alaka ki cnmmm :26::26:
Hepinizle tanıştığıma çook memnun oldummm.Ben şimdi kaçar geceleyin yine uğrarım. Görüşmek üzereeee .:79::80::81:
Hepinizle tanıştığıma çook memnun oldummm.Ben şimdi kaçar geceleyin yine uğrarım. Görüşmek üzereeee .:79::80::81:
Kuzular ben kaçayım hazır annemler evde yokken gideyim eyleme öteki türlü bırakmıyorlarDün de azarı işittim bayaa ama napayım Gaz bombası falan yersem hakkınızı helal edin
Ve anzerde samsunlu
mrb canım bende öğretmen olmayı çok istiyordum ya olmadı.Kızlar yazamadım komşu kızına bakmakla meşgulum bende egeliyim, 88 liyim öğretmenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?