20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

limon stil ben samsunluyuz cnm

med ve beetle - izmirli

Yehuuuu Neyse İzmir yakın buraya Uşak'ı bir yere bağlamayı düşünüyorlarmış bence gerek yok ama inşallah bağlarlarsa İZmir olur

Bu topigin yarisi egeli
ben karadeniz kanadindanim canim

Hmm.. Karadeniz'de çok fazla arkadaşım var daha bir sevindim. Hatta Uşak'ı Karadeniz'de bilenler bile vardı bir ara Hala Karadenizli sayıyorlar beni

Hadi yaa Tatlım madem var kabiliyetin bence tekrardan başla. Bak yayınlarız da nette. Hoş olur. Başla yenidennn noluuur

Hadi yaa Tatlım madem var kabiliyetin bence tekrardan başla. Bak yayınlarız da nette. Hoş olur. Başla yenidennn noluuur

Tatilde denerim bi canım
Şimdi hiç yazacak modda değilim, o zamanlar aşk hayatım çok renkliydi
Aah ah gençliğim..

uşak ne alaka ki cnmmm :26::26:

Oylemi isimden heralde

Hepinizle tanıştığıma çook memnun oldummm. Ben şimdi kaçar geceleyin yine uğrarım. Görüşmek üzereeee .:79::80::81:

Kuzular ben kaçayım hazır annemler evde yokken gideyim eyleme öteki türlü bırakmıyorlar Dün de azarı işittim bayaa ama napayım Gaz bombası falan yersem hakkınızı helal edin

Kuzular ben kaçayım hazır annemler evde yokken gideyim eyleme öteki türlü bırakmıyorlar Dün de azarı işittim bayaa ama napayım Gaz bombası falan yersem hakkınızı helal edin

cnm kalbim seninleeee vataımı çok seviorummm

Kızlar yazamadım komşu kızına bakmakla meşgulum bende egeliyim, 88 liyim öğretmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…