ehehehe rüyamda gelinlikle gördüm kendimi zateniyi olalım hepmiz kzılar yaseneye bu topikteki herkesi evli görmek istiyorum
Yo canım bişiden de korkmadım dün öğlen durduk yere oldu zaten :44:
Bende iyiyim canım, nasıl oldu durumlar? :44:
Ama ben bilmiyorum. Hadi bana da anlatın bileyimÇok şükür ben de iyiyim. Öyle böyle değil yarın sınavların songünü siiznkiler ne alemde :) Bu arada mantianla nasıl oldun kuzum? İyi misiniz?
aa benim tanışmadığım iki hatun var hope ve kyumi kimsiniz necisiniz bakayım
Ama ben bilmiyorum. Hadi bana da anlatın bileyimÇok şükür ben de iyiyim. Öyle böyle değil yarın sınavların songünü siiznkiler ne alemde :) Bu arada mantianla nasıl oldun kuzum? İyi misiniz?
Kızlar nereye yazacağımı bilemedim
Hadise'yi O ses Türkiye jüriliğinden çıkarmıştı ya Acun.
Rüyamda O ses Türkiye başlamıştı, Hadise'yi atmamışlar başka 3 tane jüri vardı
Bende ordayım diyorum ki " aa diğerlerini atmışlar mustafa da yok hani hadiseyi atcaklardı" diyorum
Ne alakaysa benimle, rüyam boş geçmesin diye heralde
Culim sali yada carsamba.laptobumu ozledimne zaman dönüosun yurda cnm
Bu kadar umutsuz vakanin icinde limonum duan ins tutariyi olalım hepmiz kzılar yaseneye bu topikteki herkesi evli görmek istiyorum
Yo canım bişiden de korkmadım dün öğlen durduk yere oldu zaten :44:
Bende iyiyim canım, nasıl oldu durumlar? :44:
Culim sali yada carsamba.laptobumu ozledim
İsmim Emine canım. Napalım nolsun iyilik işte pazar pazar ev hiç çekilmiyorÖyle neşeli deli dolu sizin gibi biriyim. Bu topiki bulduğumda daha doğrusu kazara bulduğumda direk atladım. Ufak bir ayrıntı öğrenciyim Egeliyim okulun bitmesini canla başla bekliyorum Sen nasılsın? Kimsin
beklioruz hasretle cnmmmm
Diyorum ki hope kim görmedim daha önce burda
Sonradan farkettim
Ben 20 yaşındayım, okuyorum, yazıyorum ( çoğunlukla buraya)
Şimdilik bu kadar, memnun oldum limon
Karadenjzliler ve egeliler basti topigi
Elbette :112: memnun oldum kyumi
Eyyy aman Allahım ne kadar hoş. Ben kolay kolay rastlamıyorum Egeliye yaa iyi oldu böylesiiSen nerelisin tatlım?
Tanıştığımıza sevindim o zaman. Tatlı okuyorum yazıyorum demişsin ya var mı öyle hikayen şiirin merak ettim de azcık
Eyyy aman Allahım ne kadar hoş. Ben kolay kolay rastlamıyorum Egeliye yaa iyi oldu böylesiiSen nerelisin tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?