20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

aa benim tanışmadığım iki hatun var hope ve kyumi kimsiniz necisiniz bakayım

iyi olalım hepmiz kzılar ya seneye bu topikteki herkesi evli görmek istiyorum
ehehehe rüyamda gelinlikle gördüm kendimi zaten bnm de totom açıkta kaldı sanırım
Yo canım bişiden de korkmadım dün öğlen durduk yere oldu zaten :44:

Bende iyiyim canım, nasıl oldu durumlar? :44:

bilmiorum ki cnm iyi gibi işte dün dükkana geldi yanımaaaa

Ama ben bilmiyorum. Hadi bana da anlatın bileyim Çok şükür ben de iyiyim. Öyle böyle değil yarın sınavların songünü siiznkiler ne alemde :) Bu arada mantianla nasıl oldun kuzum? İyi misiniz?

şimdilik iyiyiz cnmmm aama pazar bile çalışıo ona kızgınım biraz

Ama ben bilmiyorum. Hadi bana da anlatın bileyim Çok şükür ben de iyiyim. Öyle böyle değil yarın sınavların songünü siiznkiler ne alemde :) Bu arada mantianla nasıl oldun kuzum? İyi misiniz?

ben pek parfüm sıkarım da bnm de parfüm sıkanında canına okurum ona göre kullan parfüm smilesini

ne zaman dönüosun yurda cnm
Culim sali yada carsamba.laptobumu ozledim
iyi olalım hepmiz kzılar ya seneye bu topikteki herkesi evli görmek istiyorum
Bu kadar umutsuz vakanin icinde limonum duan ins tutar
Yo canım bişiden de korkmadım dün öğlen durduk yere oldu zaten :44:

Bende iyiyim canım, nasıl oldu durumlar? :44:

Gecer ins tezden canim

İsmim Emine canım. Napalım nolsun iyilik işte pazar pazar ev hiç çekilmiyor Öyle neşeli deli dolu sizin gibi biriyim. Bu topiki bulduğumda daha doğrusu kazara bulduğumda direk atladım. Ufak bir ayrıntı öğrenciyim Egeliyim okulun bitmesini canla başla bekliyorum Sen nasılsın? Kimsin

egelimisin cnmmm

Diyorum ki hope kim görmedim daha önce burda
Sonradan farkettim
Ben 20 yaşındayım, okuyorum, yazıyorum ( çoğunlukla buraya )
Şimdilik bu kadar, memnun oldum limon

şimdilik iyiyiz cnmmm aama pazar bile çalışıo ona kızgınım biraz [/QUOTE]

Allah artırsın tatlım. Sevindim böyle olmanıza. Hmm biraz ters bir gün olmuş evet ama olsun para kazanıyor.

Tanıştığımıza sevindim o zaman. Tatlı okuyorum yazıyorum demişsin ya var mı öyle hikayen şiirin merak ettim de azcık

Vardı bi zamanlar da tatilde yanıma almıştım deniz kenarında oturup yazmak ilham veriyordu ve tatil dönüşü çantamda yoktu, her yeri talan ettim bulamadım öyle kayboldu gitti çok üzülmüştüm bi daha da başlamadım hiç yazmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…