• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

limon stil ben samsunluyuz cnm

med ve beetle - izmirli

:42::42:

Yehuuuu:52: Neyse İzmir yakın buraya :1: Uşak'ı bir yere bağlamayı düşünüyorlarmış bence gerek yok ama inşallah bağlarlarsa İZmir olur :1:

Bu topigin yarisi egeli :1:
ben karadeniz kanadindanim canim :1:

Hmm.. Karadeniz'de çok fazla arkadaşım var daha bir sevindim. Hatta Uşak'ı Karadeniz'de bilenler bile vardı bir ara :1: Hala Karadenizli sayıyorlar beni:4:

Vardı bi zamanlar da tatilde yanıma almıştım deniz kenarında oturup yazmak ilham veriyordu ve tatil dönüşü çantamda yoktu, her yeri talan ettim bulamadım öyle kayboldu gitti çok üzülmüştüm bi daha da başlamadım hiç yazmaya :ssz:

Hadi yaa :50: Tatlım madem var kabiliyetin bence tekrardan başla. Bak yayınlarız da nette. :1: Hoş olur. Başla yenidennn noluuur :52:

Hadi yaa :50: Tatlım madem var kabiliyetin bence tekrardan başla. Bak yayınlarız da nette. :1: Hoş olur. Başla yenidennn noluuur :52:

Tatilde denerim bi canım :1:
Şimdi hiç yazacak modda değilim, o zamanlar aşk hayatım çok renkliydi :31:
Aah ah gençliğim.. :ssz: :27:

Yehuuuu:52: Neyse İzmir yakın buraya :1: Uşak'ı bir yere bağlamayı düşünüyorlarmış bence gerek yok ama inşallah bağlarlarsa İZmir olur :1:

Hmm.. Karadeniz'de çok fazla arkadaşım var daha bir sevindim. Hatta Uşak'ı Karadeniz'de bilenler bile vardı bir ara :1: Hala Karadenizli sayıyorlar beni:4:

uşak ne alaka ki cnmmm :26::26:

Oylemi isimden heralde :1:

Hepinizle tanıştığıma çook memnun oldummm. :29:Ben şimdi kaçar geceleyin yine uğrarım. Görüşmek üzereeee .:79::80::81:

Kuzular ben kaçayım hazır annemler evde yokken gideyim eyleme öteki türlü bırakmıyorlar:27: Dün de azarı işittim bayaa ama napayım:27: Gaz bombası falan yersem hakkınızı helal edin:27:

Kuzular ben kaçayım hazır annemler evde yokken gideyim eyleme öteki türlü bırakmıyorlar:27: Dün de azarı işittim bayaa ama napayım:27: Gaz bombası falan yersem hakkınızı helal edin:27:

cnm kalbim seninleeee vataımı çok seviorummm :16::16:

Kızlar yazamadım komşu kızına bakmakla meşgulum bende egeliyim, 88 liyim öğretmenim :-)

Back