Geri kafali,kendi bildigini dogru sanan ve bunu herkese uygulamaya calisan, olmayincada karsisindakini kotu sayan insanlardan nefret ediyorum.
Gerikafali bencil insanlar.kendilerine hic bakmazlar alemin dogruculari.sinirimi alamdim azicik dHa saydirqcagim ama banlanacagim neyse yinede baya rahatladim
Ayy benim gibiler de varmış...Beni de aranıza alın
hoşgeldin cnm kimsin necisin
Adım Emine. 21 yaşında hala öğrencilikle başı dertte olan ve kendi gibi birilerini arayan biriyimÇok neşeli deli doluyumdur. Garip gelir mi bilmiyorum ama aşırı sıcakkanlıyımdır da
Öyle işte... Hoşbuldum inşallah
Hafiften de odunluk vardır. Soru sormasını unuturum. Sen kimsin necisin diye
bu gece de topiğin en sessiz gecesine denk geldin kıyamam kuzum yaaa ...
Hadi yaa... Olsun farketmez napalım... Sen nasılsın peki günün nasıl geçti? Ayy tanışmalardan nefret ederim ne konuşucamı nasıl kouşucamı sapıtıyorum :26:
cnm bende erkek arkadasımla küsüm 2 gündür nasıl barıscaz bilmiorum
Kıyamam sanaaNoldu ki? Kötü bir şey mi? Yoksa hani çıkan ufak bir tartışma mı? Mesajlaşmıyor musunuz?
kıskançlık diyelim cnm yok msj yazmıorum üstüne gitmek istemiorum çünüü cnmm
Noldu canım ?
.............
Ayy benim gibiler de varmış...Beni de aranıza alın
Kim kizdirdi seni?Orumcek kafali insanlar iste canim.dis kapinin dis mandallari insanlarin kusurlarini arayan musvetteler.dusundukleri gibi olmadiginda seni kotu sayan insanlar yuzunden sinirliyim.
Annanemin komsularindan biri canim.dis kapinin dis mandallari isteKim kizdirdi seni?
Annanemin komsularindan biri canim.dis kapinin dis mandallari iste
Aman boşver canım ya o tipler hiç bitmez zaten habire bi yerlerden türerlerO yüzden napıyoruz onları takmıyoruuzzz
Ve terapinin tadını çıkarmaya devam ediyoruzz
Haklisin canim ya heryerde var
Sen neler yapiyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?