20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

senide miiii sevdiceğin üzdü cnmm :26::26:

tam öyle bir şey yok ama o yolda iken birden biz hiç başlamayalım dedi ,onca şeyler söyleyen erkek 2 .hafta ama hala canım acıyor eniştemin arkadaşı idi.aynı yerde oturuyoruz

Ben varum olir mu
olur tabi bebeğimmm
tam öyle bir şey yok ama o yolda iken birden biz hiç başlamayalım dedi ,onca şeyler söyleyen erkek 2 .hafta ama hala canım acıyor eniştemin arkadaşı idi.aynı yerde oturuyoruz

bşver cnmmm yaaa hiç baslamadıysanız yol yakınken vazgec böle soyleyen addamdan hyr gelmez eger baslarsan soradan kopmak inan çok ama çok zor oluo

Bugünkü kürkü kim kazanacak acep
Yazmıycaktım ama yine tutamadım kendimi Alıştık kaybetmeye

kızlar ben çıkıorum herkese hayırlı geceler

12 de gelip sonuclara bakar yatarım

Seviyorum bu şarkısını ondan ötürü

Al benden de o kadan

hımm anladım 2 şarkısını çok seviyorum ben , yalanlar çok güzel ve aşk cinayet sever:)

kaybedenler kulubunu ben öyle yazdım canım ,öyle bir şarkı yok film vardı nejat işler'in filmi idi:)

hımm anladım 2 şarkısını çok seviyorum ben , yalanlar çok güzel ve aşk cinayet sever:)

kaybedenler kulubunu ben öyle yazdım canım ,öyle bir şarkı yok film vardı nejat işler'in filmi idi:)

Evet çünkü bende hatırlamıyorum öyle bi şarkı
Sadece ırgalamaz beni yi dinledim diğerlerini dinlemedim :44:
Yeni şarkılara zor ısınıyorum ya, zamanla seviyorum

Geri kafali,kendi bildigini dogru sanan ve bunu herkese uygulamaya calisan, olmayincada karsisindakini kotu sayan insanlardan nefret ediyorum.
Gerikafali bencil insanlar.kendilerine hic bakmazlar alemin dogruculari.sinirimi alamdim azicik dHa saydirqcagim ama banlanacagim neyse yinede baya rahatladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…