• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

senide miiii sevdiceğin üzdü cnmm :26::26:

tam öyle bir şey yok ama o yolda iken birden biz hiç başlamayalım dedi ,onca şeyler söyleyen erkek 2 .hafta ama hala canım acıyor eniştemin arkadaşı idi.aynı yerde oturuyoruz:(

Ben varum olir mu :27: :27:
olur tabi bebeğimmm :16::16:
tam öyle bir şey yok ama o yolda iken birden biz hiç başlamayalım dedi ,onca şeyler söyleyen erkek 2 .hafta ama hala canım acıyor eniştemin arkadaşı idi.aynı yerde oturuyoruz:(

bşver cnmmm yaaa hiç baslamadıysanız yol yakınken vazgec böle soyleyen addamdan hyr gelmez eger baslarsan soradan kopmak inan çok ama çok zor oluo :31::31:

Bugünkü kürkü kim kazanacak acep :37:
Yazmıycaktım ama yine tutamadım kendimi :1: Alıştık kaybetmeye :ssz:

kızlar ben çıkıorum herkese hayırlı geceler :10::10:

12 de gelip sonuclara bakar yatarım :23::23:

:1: Seviyorum bu şarkısını ondan ötürü :1:

Al benden de o kadan :37:

hımm anladım 2 şarkısını çok seviyorum ben , yalanlar çok güzel ve aşk cinayet sever:)

kaybedenler kulubunu ben öyle yazdım canım ,öyle bir şarkı yok film vardı nejat işler'in filmi idi:)

hımm anladım 2 şarkısını çok seviyorum ben , yalanlar çok güzel ve aşk cinayet sever:)

kaybedenler kulubunu ben öyle yazdım canım ,öyle bir şarkı yok film vardı nejat işler'in filmi idi:)

Evet çünkü bende hatırlamıyorum öyle bi şarkı :1:
Sadece ırgalamaz beni yi dinledim diğerlerini dinlemedim :44:
Yeni şarkılara zor ısınıyorum ya, zamanla seviyorum :27: :27:

Geri kafali,kendi bildigini dogru sanan ve bunu herkese uygulamaya calisan, olmayincada karsisindakini kotu sayan insanlardan nefret ediyorum.
Gerikafali bencil insanlar.kendilerine hic bakmazlar alemin dogruculari.sinirimi alamdim azicik dHa saydirqcagim ama banlanacagim neyse yinede baya rahatladim:1:

Back