• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Geri kafali,kendi bildigini dogru sanan ve bunu herkese uygulamaya calisan, olmayincada karsisindakini kotu sayan insanlardan nefret ediyorum.
Gerikafali bencil insanlar.kendilerine hic bakmazlar alemin dogruculari.sinirimi alamdim azicik dHa saydirqcagim ama banlanacagim neyse yinede baya rahatladim:1:

Noldu canım ?
.............

Adım Emine. 21 yaşında hala öğrencilikle başı dertte olan ve kendi gibi birilerini arayan biriyim :1: Çok neşeli deli doluyumdur. Garip gelir mi bilmiyorum ama aşırı sıcakkanlıyımdır da :17:

Öyle işte... Hoşbuldum inşallah :3:

cnm hoşgeldin o zaman aramıza iyi ki geldin :16:

Hadi yaa... Olsun farketmez napalım... Sen nasılsın peki günün nasıl geçti? Ayy tanışmalardan nefret ederim ne konuşucamı nasıl kouşucamı sapıtıyorum :26:

cnm bende erkek arkadasımla küsüm 2 gündür nasıl barıscaz bilmiorum :5::5:

kıskançlık diyelim cnm yok msj yazmıorum üstüne gitmek istemiorum çünüü cnmm :ssz::ssz:

En azından halini hatrını sor be :D iki gün olmuş... Bir barışsanız öldüm mü kaldım mı merak etmedin mi diye üste çıkar valla beklerim ben. Ha bir de kesinlikle kıskançlığı sen yaptıysan haklısındır. O yaptıysa tek popüler cevabım haksızdır. Erkeklere pek belli olmuyor:19:

Aman boşver canım ya o tipler hiç bitmez zaten habire bi yerlerden türerler :27: O yüzden napıyoruz onları takmıyoruuzzz :1:
Ve terapinin tadını çıkarmaya devam ediyoruzz :10:

Haklisin canim ya heryerde var :1:
Sen neler yapiyorsun kuzum

Son düzenleme:
Back