Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum bulduAnam Stil bulmuşsun yine yolunu![]()
facee her gün düğün, söz ve nişan fotoları görmekten sıkıldım![]()
kızlar sevgilinizin yanında 2 tane daha tanıdık erkek olsa gidermisiniz yanına yoksa görmezden gelip geçermisiniz :26::26:
kızlar sevgilinizin yanında 2 tane daha tanıdık erkek olsa gidermisiniz yanına yoksa görmezden gelip geçermisiniz :26::26:
Tanıdık derken canım, onun tanıdığı mı senin mi yani biraz daha aç. O duruma, şartlara göre değişir.
giderim ben yani ama genel tepkisi nasıl
ikimizin de ortak tanıdığı işten dolayı abiler :26::26:
Gidilir canım niye gidilmesin. Ama atıyorum ailenden saklıyosundur o zaman gitmezsin yani. Ne bileyim şartlara göre değişir o dediğim gibi. Ailenden saklamıyorsan gidersin ne olacak.
çok kızdı antonyo banayaaa görmezden gelip geçmem lazımmış yanındannnn gene bozuştuk poffff![]()
Canım seninki herşeye bozuşuyor zaten. Tuhaf biri yani:26:
3 tane adamın yanında ne işm varmış die kızdı bana antonyo hemde çok kızdııı![]()
Aklım almıyor bu tipe nasıl katlanıyorsun Culom. O zaman nefes alma sen, yemek te yeme, eve kapan otur madem![]()
ya bilmiorum cnm acaba ben mi anormalim diorum bazen sürekli bana kızacak bişi buluoo![]()