• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

bı arkadasımın arkadası facede benı ekledı bende kabul ettım neyse cocukla tanıstık ettık ama bulusmadk facede konusuyoruz cocugda begendım yanı ne yalan soylıyım sıcak geldı bna neyse ocagın 25 ıydı cocuk bna cıkma teklıfı ettı ya dedım tanımadan olmaz dha bulusmadık fılan oyle bı ısrar edısı var yalvarısı var gormelısınız ama neyse kabul ettım cocuk ertesı gun benı faceden engellemıs ılıskısı var yapmıs :D
ıste bole salaklar oldukca kıme guveneceksın kı

işte demekki olmicak bşymiş baştan olmamış bu daha iyi bence ne bağlanmış ne üzülmüşsün boşverrr

aynen cnm bende zor güvenen biriyim hayırlısını bekle geç olsun temiz olsun bizimde 11 ay oldu hayırlısını iste bekle ve dua et allah isteyince veriyor allah çok şükür ne istediysem fazlasıyla verdi

ne guzel insallah allah banada hayırlı bırısını nasıp eder.

işte demekki olmicak bşymiş baştan olmamış bu daha iyi bence ne bağlanmış ne üzülmüşsün boşverrr[/QUOTEaynen oyle bastan gercek yuzunu gormus oldum zaten o kadar hızlı gıden bırınden beklenırdı bu yanı hıc ders almıyorum ya

Kızlar benım ki msj atmış özür dilemiş bu haftasonu geçiken hediyeni alçak die kot pantolon aldanmış bana :1:

Back