• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

ünlüler kaybetti :14:

konseydeler şuanda

Aynen canım durduk yere eziyet etmeyeceksin, ama asla kaybetme korkusunu hissettirmiyeceksin. Hayatta her zaman ön planda kişinin kendisi olmalı. Kendi değerlerinden ödün vermemeli. Çok kızıyorum kızlara çok. Hadi olacak şeyler için müsamaha gösterirsin ama olmayacak şeylere asla:19:

:27::27::27::27: Harfdaşım

O kızlardan biride kuzenim bu yüzden 4 defa terkedildi :19::19: Çok kızdım ona ama yavaş yavaş yola getiriyorum pek adam olacağı yok ama az kendini toplasa yeter.Bana şaşıyor sen ne kadar sertsin acımasızsın felan ama hatayı kabul etmeyeceksin :19:

Ama ilişki emek ister sabıır ister bazı konularda hoş görü ister dengeyi iyi sağlamak gerek

Canım noldu anlatmak istersen dinlerim..
Ama kendini fazla üzme hayırlısı olur inşallah..

anzerim tartıştık kıskançlık yüüznden 10 gündür nerdeyse kötüydüki aradım açmıor falan fıstık mesajla bitirdi. sınav stresi mesafe belirsizlik kıscası öyle canım. somut bişey yok

hayırlısı olsun. barışma ihtimaliniz yok mu canım. benm de ilişkim 2 ay önce bitmişti ve şimdi iyi ki bitmiş diyorum. bu arada ben de 88liyim

Back
X