- 1 Mart 2013
- 17.211
- 319
- 198
Konularıda bitirdik iyimi
Kız benimki rekorunu kırıyor iki gündür aramadı sadece sabah günaydın yazmışhiç bu kadar uzatmamıştı özledim uyuzu ama ararmıyım aramam
![]()
niye bozuk atıyosun kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız benimki rekorunu kırıyor iki gündür aramadı sadece sabah günaydın yazmışhiç bu kadar uzatmamıştı özledim uyuzu ama ararmıyım aramam
![]()
niye bozuk atıyosun kız![]()
![]()
gayfe yaptım hüpletiommm![]()
ahh ahh gergin zamanlar işte.Ben biraz gerginim şu dönem.Yaptığı hatalar gözümde daha da büyüyor sanırım
beetle naber hatuuunnn![]()
bence fazlada uzatma cnmmm yaaaa![]()
İyilik canım senden naber? Uyuz sevgilim geldi de onla konuşuyordum bende ondan kayboldumŞimdi de papatya çayı yapmaya gidiyorum
![]()
Bende nescafe içiyorum gel tokuşturalım ( o smileyi bulamadım)
Uzatmam canımYarın olsun buluşuruz zaten yarın geç gidiyor
yapma kız napıyo çocuk sana
bni çekiyo diyodun:26:
kavuşun birbirinize![]()
netim çok yavas çıldıriciğimmmmmmmantonyoda yok piyasada zaten poffffffff
![]()
Kuyruğuma basıyor.
Mesela en son sinirlendiğim olay,ben konuşalım dediğimde tamam ama şarzım bitebilir dediğinde benim şarteller attı.Ne demek şarzım biter kalkacak şarza takacak ben konuşmak istiyorum buradaHoş saat gecenin 1i ve işten gelmiş yorgundu ama ben kıl olurum illaki olacak.İyi peki dedim.Dahada aramadım
bu mudur yani acımanda yok çocuğa hee![]()
Uzatmam canımYarın olsun buluşuruz zaten yarın geç gidiyor
Ah canım anlatınca basit geldi ama ben konuşmak istiyorum dedim o şarzım bitecek dedi.Öylemi demesi lazım dememsi kalkıp takması ve benimle konuşması lazım.Elalemin adamları ile sabaha kadar sohbet muhabbet oturuyor amaBöyle şeylere takarım ben
![]()