• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

yapma kız napıyo çocuk sana :1:
bni çekiyo diyodun:26:

:1::1:Kuyruğuma basıyor.

Mesela en son sinirlendiğim olay,ben konuşalım dediğimde tamam ama şarzım bitebilir dediğinde benim şarteller attı.Ne demek şarzım biter kalkacak şarza takacak ben konuşmak istiyorum burada:19:Hoş saat gecenin 1i ve işten gelmiş yorgundu ama ben kıl olurum illaki olacak.İyi peki dedim.Dahada aramadım

:1::1:Kuyruğuma basıyor.

Mesela en son sinirlendiğim olay,ben konuşalım dediğimde tamam ama şarzım bitebilir dediğinde benim şarteller attı.Ne demek şarzım biter kalkacak şarza takacak ben konuşmak istiyorum burada:19:Hoş saat gecenin 1i ve işten gelmiş yorgundu ama ben kıl olurum illaki olacak.İyi peki dedim.Dahada aramadım

bu mudur yani acımanda yok çocuğa hee :19::19:

bu mudur yani acımanda yok çocuğa hee :19::19:

Ah canım anlatınca basit geldi ama ben konuşmak istiyorum dedim o şarzım bitecek dedi.Öylemi demesi lazım dememsi kalkıp takması ve benimle konuşması lazım.Elalemin adamları ile sabaha kadar sohbet muhabbet oturuyor ama :19::19: Böyle şeylere takarım ben :31::31:

Tabi problemimiz aslında benim konuşmak istediğim konuydu.yani anlattığım olay son noktası başka problemlerimiz var.Konuşmadan kaçmak için şarzım bitecek dedi :31::31:

Erkeklerin hepsini kaynar kazana atmalı birde güzel kaynatmalı :33::33:

Ah canım anlatınca basit geldi ama ben konuşmak istiyorum dedim o şarzım bitecek dedi.Öylemi demesi lazım dememsi kalkıp takması ve benimle konuşması lazım.Elalemin adamları ile sabaha kadar sohbet muhabbet oturuyor ama :19::19: Böyle şeylere takarım ben :31::31:

deli :1:
yorgunlukla çocukta ne söyleyeceğini bilemiyodur belki :26:

Back
X