korkma biz burdayız
şimdi sadece yorum yazarakmı geliyo bu kalpler kürkler yoksa beğenidemi almam lazım yoksa bide topiclerdemi açmam lazım aheyyy...hepsini birden yapmam mı lazım.... bana seni gerek seni ahe ahe ahe lilililili.................
arada bende bakıorum cnmmcok gülüyorum ben bu diziye ya
şimdi sadece yorum yazarakmı geliyo bu kalpler kürkler yoksa beğenidemi almam lazım yoksa bide topiclerdemi açmam lazım aheyyy...hepsini birden yapmam mı lazım.... bana seni gerek seni ahe ahe ahe lilililili.................
İşte sorunda o ya oradasınız
Sadece yorum yazarak canım
kızlar antonyom aradı hasta zaten ben ona gidip bakamıorum bile hiç bir faydam yokk kıyamam ben onaaa
kızlar antonyom aradı hasta zaten ben ona gidip bakamıorum bile hiç bir faydam yokk kıyamam ben onaaa
tatm ozamn pamuk eller klavyeyebende alacam o kalplerden and içtim
arada bende bakıorum cnmm
yorum yapark cnm topiğin en gevezesi benim
korkma be kmse yok mu evde
stillex bacım kimse yokmu diye yorumunu görünce istemsizce" ben varım beeeennn yaşar ustaaa" repliğini diyesim geldi
Annem ve babam fosur fosur uyuyor
Alemsin
bnde istiyom o kürkten ya cok havalı
düğüne kadr alıyım cok cok yazayım
hmm simdi anlasıldı neden canın sıkkın
kızammmm neresiiii havaliiii 5 tane kalbimi aldılar beni kalpsiz yaptılar yerine minnacık bir kürk verdiler
uyusunnnlar bize daha yeni başlıyo gece
degişelim
bende 3 tane varmış yeter mi
Değil mi disko bar gezicez.Kız topik açalım biri disko biri bar olsun ahaha hava atalım milletet biz disko bar geziyoz diye yalan mı yoo geziyoz işte
tek kalıoya cnm ailesi istanbulda yaaaa üzülüorum faydam dokunmayıncaaa o hastayım dedikçe bende ölüorum sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?