20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

seviyodum..seviyodu 1,5 yıldır sözlüydük bugün tayini açıklancaktı ona göre karar vericektik derken planlar yaparken geçen hafta attık işte kuzum konu açmıştım hatta..olanlar bitenler yazdım kendim anlayamadım ki adamı size anlatsam şimdi :31:
hayırlısı değilmişki bittik diyorum :31:

Ay canım ya şimdi düştü jeton ben senin konunu okudum hatta biliyorum niye sordum ki şu an çok utandım :17::17:

Şimdide arkadaşına gitmiş balık yapıyolarmış.. Şaka gibi.. Ben bütün gün boş kalsada en azından mesaj atsa diye bekliyorum onun yaptığına bak..

Anzerim kimsenin ilişkisine ahkam kesmem sevmemde ama zor tutuyorum kendimi senin ki konusunda.Daha ne olduğunu anlayamamış gibi 15 yaşında yeni yetme ergen gibi davranıyor şuan ben biliyorum ki istese seni ne kadar yoğun olursa olsun 10 dakika bile arayabilirdi ararda bahanelerin arkadasına sığınmasın seven insan yapar arar sorar.Duygularından emin bile değil sana yazık ediyor.Bu son anlattığından benım düşündüklerimi doğruluyor demeyecektim ama anzerim kusuruma bakma yanlış bişe dediysem ama sinirlerimi zıplattı

durup dururken allahh allahhh :26:
hayırlısı tabi ki ama yazık günah size eğer yolu yordamı geri dönüşü varsa inat etme bnde seviyomuşsn da :26:
valla koca hafta oldu kendisi beni aramadı ailesi aradı çevresi aradı beni sormak için benim arkadaşlarımı aradı ama beni aramadığı gün iyice gözümden düştü.. sanmıyorum da hayırlısı olsun ya :31:

Ay canım ya şimdi düştü jeton ben senin konunu okudum hatta biliyorum niye sordum ki şu an çok utandım :17::17:

olsun canım ya gün içinde neler okuyoruz unutmuş olabilirsin ki :16::16:

Anzerim kimsenin ilişkisine ahkam kesmem sevmemde ama zor tutuyorum kendimi senin ki konusunda.Daha ne olduğunu anlayamamış gibi 15 yaşında yeni yetme ergen gibi davranıyor şuan ben biliyorum ki istese seni ne kadar yoğun olursa olsun 10 dakika bile arayabilirdi ararda bahanelerin arkadasına sığınmasın seven insan yapar arar sorar.Duygularından emin bile değil sana yazık ediyor.Bu son anlattığından benım düşündüklerimi doğruluyor demeyecektim ama anzerim kusuruma bakma yanlış bişe dediysem ama sinirlerimi zıplattı

Yok canım yanlış bişey demedin haklısın..
Biraz soğuk davrandım hemen sinir yapıyor altı üstü yemek yemeye geldim abartma gibisinden.. Bende sadece bi yemek için bunu yapmam bilirsin dedim sustu.. Neyse bende takmicam ne yaparsa yapsın ya ne diye kendimi üzüyosam..

Yok canım ondan değil benim isim konu vs hafızam iyi değil sürekli bu tip olayları unutabiliyorum:17::17:

Görsem hafızam çalışıyor bir tek benim galiba çünkü normal hayatımda da öyle anlatılan şeyleri unutuyorum insanlarda yanlış anlıyor haklı olarak :31::31:

valla koca hafta oldu kendisi beni aramadı ailesi aradı çevresi aradı beni sormak için benim arkadaşlarımı aradı ama beni aramadığı gün iyice gözümden düştü.. sanmıyorum da hayırlısı olsun ya :31:

okudum canım birzz tuhaf olmuş anlayamadım ailesinin aramasını direk bide :26:

allah sabır versn tatlm

Biraz soğuk davrandım hemen sinir yapıyor altı üstü yemek yemeye geldim abartma gibisinden.. Bende sadece bi yemek için bunu yapmam bilirsin dedim sustu.. Neyse bende takmicam ne yaparsa yapsın ya ne diye kendimi üzüyosam..

Ah canım keşke dediğin gibi üzmesen takmasan.Bu erkekler niye böyle sorumsuz ya.Senin sevgine sabrına çok güveniyor ben onun derdini anlıyorum ama neyse.Sen yinede demen gibi kendini tut arama sorma ne istiyorsa yapsın

Yok canım ondan değil benim isim konu vs hafızam iyi değil sürekli bu tip olayları unutabiliyorum:17::17:

Görsem hafızam çalışıyor bir tek benim galiba çünkü normal hayatımda da öyle anlatılan şeyleri unutuyorum insanlarda yanlış anlıyor haklı olarak :31::31:

kıyamam yaa :9: biz seni böylede seviyoruz kiiiiiiii :17::16:

okudum canım birzz tuhaf olmuş anlayamadım ailesinin aramasını direk bide :26:

allah sabır versn tatlm

di mi ! tuhaf :31: saolasın canım benim. her an herşey olabiliyo hayatta malesef :31:

keşke bu erkekler bizlerin çeyreği kadar düşünceli olsa yeticek belkide bize :31:

Ah canım keşke dediğin gibi üzmesen takmasan.Bu erkekler niye böyle sorumsuz ya.Senin sevgine sabrına çok güveniyor ben onun derdini anlıyorum ama neyse.Sen yinede demen gibi kendini tut arama sorma ne istiyorsa yapsın

Neymiş derdi özelden söyle bari çatlarım ben :1:

kıyamam yaa :9: biz seni böylede seviyoruz kiiiiiiii :17::16:

di mi ! tuhaf :31: saolasın canım benim. her an herşey olabiliyo hayatta malesef :31:

allahım korusun güç versin bize tatlm ya

beetlenın sizi rmaganı kızlar :1::1:

[video=youtube;Y_pjCuZoX8Q]http://www.youtube.com/watch?v=Y_pjCuZoX8Q[/video]

herkesee selam söylüoo :16::16:

snde selam söyle cnm :27:
bu gidişin yarın u dönüşü var :27::27::27:

beetlenın sizi rmaganı kızlar :1::1:

[video=youtube;Y_pjCuZoX8Q]http://www.youtube.com/watch?v=Y_pjCuZoX8Q[/video]

herkesee selam söylüoo :16::16:

Beetleem şarkı seçimin süper sen dön cübbeliyi ayrana batırıp yersin kuzum ya:27::27:.Ama az dur artık ceza puanın dolacak sonra :50::50:

Back
X