20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Gunaydin kizlaar ne hizli ilerliyorsunuz yahu kim kiminle nerede hala oturtamadim kafamda
Julia gizli nikah neymis senden neden boyle birsey istiyor ki dusup kalicam demssin seni acikca babandan istemeye yanasmayan adama uzulme soylemesi kolay diyebilirsin ama aklini surekli baska seylere yorarsan bi kac gune kendine gelirsino

Beni ailem ve senin aranda secim yapmak zorunda bırakma dedim onaaa sora telimi kapadım aksam [/QUOTE]

işte bu haraket 10 numara 5 yıldız helallll

günaydınnn

aynen cnm ya sanırsam fananjit olucaz sprey vardı evde ondan sıkıcam ben naneli bi ilaç ve ılık şeyler tüketmeye dikkat et
valla cok kotu bu ya oksuruyorum ıkıde bır salak adam agzını kapatsaydı hapsırırken bole olmaz dı mal otesı ya bnı zorla kufur ettırtıyo

gunaydın seker hosgeldın

dıger hatunlar sızede gunaydın benı nıe gormuyonuz beeee

ben daha olmadım ama olacak havam var sinyal veriyor
aman önleminii al canım... bende olacak gibiyim de olmamam lazım
Konuştuk Cnm hersey çok normal givpbi konuştu uyuz

iyi bari dicem ama bugünlük iyi.. genel anlamda biraz büyük bi sorun bence.. zırt pırt üzüyo bu çocuk ya... bizimkilerde üzüyo ama bu daha bi baska üzüyo ya.. çok kızıyorumm onaa ben ama sen bana kızmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…