20 -30 yaş arası bekar kızların sohbet topiği ....

Hoşgeldin tuana

Hilalim inş. Sorun çıkmadan devan eder

Julim noldu

hiçö bişi yolunda gitmio cnmmm birileri benimkine babamın onu istemediğini sölemişşş babam onun için bişiler demiş güyaaa kim söledi diorum sölemio bişiii yaa ben babmla konusyım öle gelin isteyin diorum hayır diooo babandan bir iğne dair hiç bişi istemediğine dair noter tastikli bir kağıt getir ban yarın dioooo ondan sora gidip nikhı kıyalım yokk eğer getirmezsen yarın birde burdan gidicem dedii benimki bana resti çektiiiii anlaycağınız

Juliii peki böyle birşey var mı gerçekten? Yoksa neden elin sözüne inanıp seni böyle zor durumda bırakıyor amacı nedir? Nikahı gizli yapmayı mı düşünüyor?

Juliii peki böyle birşey var mı gerçekten? Yoksa neden elin sözüne inanıp seni böyle zor durumda bırakıyor amacı nedir? Nikahı gizli yapmayı mı düşünüyor?

cnm babam ilk öğrendğinde bi ne olduğunu anlamk içinnn bir iki laf etti ama aslaaa ben seni ona vermem falan demediii dşarda birlerine bişi dediyse bilemem kiii bende izin ver ben konusayım dedim baabamlaaa ok ikna olmuooo noterden imzalı kayıt götürmezsem onaaa yarın saat 1 e kadar burayıııı terk edeceğini söledi banaaa bende üstüne sen kararını vermişsin yazdım o kadar böle bir durumda kalmakkk çok kötüü yaaaa ben babamın rızası ile olsun istiorum bir şekilde ikna ederizzz babamııııııı erkek arkadsım katil değil mafya değil kaçak değil neden istemesin kiiii ben anlayamıorummm

mal mulk anlaminda degilmi bu igne dair istemedigine dair kagit demesi .olayla ilgisi neki peki mal mulkun canim

mal mulk anlaminda degilmi bu igne dair istemedigine dair kagit demesi .olayla ilgisi neki peki mal mulkun canim

işte aklıncaaa babama rest çektiriooo sen bebi istemiosn bizde senden bişi istemioruzzz demek istio cnmm

Canım cidden kızıcam senin sevgiline ya Allah allah baba o tabii ki araştırıcak gerekirse laf söyliyecek. Ki asla vermem etmem dememiş. Damat dediğin alttan almasını bilicek, babanın gönlünü yapacak, ikna edecek. Kolaya kaçıyor resmen ki ortada zor olan bir durumda yok. Asla aileni ezme. Ben anlamadım senin sevgilin ne yapmaya çalışıyor, amacı ne

ben nasıl gidip noterden imzalı kağıt alır babam bana bişiii demedi kiii ne diye gidim şimdi noteree

napim cnm yaaa gitmek istiosa gider kal demicem ona artıkkkk sürekli bi tehtit böle olmazsa giderim şöle olmzsaaaa bu ilişki biter bende bir bireyimmmm yapamam babamı ezemem

çok sinir oldum ya baban o snin bu çocuk farkında mı ya. yarın bigün kendi kızı yapsa napar? bi sakin olun ya sanki 100 kere istmeye geldilerde babn vermedi. juli niye bu kadar fevri bu ya

çok sinir oldum ya baban o snin bu çocuk farkında mı ya. yarın bigün kendi kızı yapsa napar? bi sakin olun ya sanki 100 kere istmeye geldilerde babn vermedi. juli niye bu kadar fevri bu ya

annemle konustuk az önce deeee sanki geldiler istediler de vermedik diooo bnmkine kalsa gtcek yapcak nikah hiç bişi yokmus gibi hayatına devam etcek ama benim bi ailem ver ben sahipsiz değilim kii

noterden imzalı kayıt götürmezsem yarın buralardan gidecek mişş

nereye gidiyomuş kolay mı öyle ya

işte aklıncaaa babama rest çektiriooo sen bebi istemiosn bizde senden bişi istemioruzzz demek istio cnmm

aa :26:anladim canim peki tatlilikla halledemezmisin cunku karsindakinin huyunu en iyi sen bilirsin boyle biseyi zaten babanin istemedigini noterden kagida gerek olmadgni boyle iki tarafi kirmadan halledebilecegnzi felan soylesen mumkun oldugunca alttan alsan da mi oluru yok canim?

Son düzenleme:
nereye gidiyomuş kolay mı öyle ya

DEMEK Kİ KOLAY limoncummm demek kii ben onun için hiç bişi ifade etmiorummm demek kiiiii ben gibi değil içindeki duygularrr gitmee demedimmmmm kal demedimmmm ama gider die de çok korkuorumm

ben bu işi çözerim ama erkek arkadasım ikna olmuo cnmmm yarın öğlen 1e kadarrr imzalı kağıt götürmezsem buralardan gideceğini sölediiii

Gerekirse 10 kere istemeye gelecek seni. Bu nedir ya, tehditle herşeyi yaptırmaya çalışıyor. Ağaç kovuğundan mı çıkmışsın sen? Ailenin suçu yokken saygısızlık eden, senden onlar ezip geçmeni bekleyen bir zihniyet ilerde sana neler yapmazki... Bırak gitsin ne hali varsa görsün. Sana değer veren insan istenmese bile uğraşır. Beyfendi daha istemeye gelmemiş, ortada fol yok yumurta yok, küçük aklıyla oyunlara girişmiş. Çok sinirlendim çok...

ben bu işi çözerim ama erkek arkadasım ikna olmuo cnmmm yarın öğlen 1e kadarrr imzalı kağıt götürmezsem buralardan gideceğini sölediiii

oncelikle hic biyere gidecegini sanmıyorum neden gitsinki ve tatlilikla halledemiyorsan bunun tek sebeb muhtemelen kendince gurur yapti dusundu madem babasi beni istemiyor bendende ilerde hic bisey istemesin felan diye ama burada anlamasi gereken sey babana kirildiysa babanla mesafe koyar ilerde arasina a seninle mesafe koymasi yanlis eger asiksa bunu yapmasi gerektigini anlatmak lazim ona cunku baban baban bişey ler dediyse bile bunun sucu sende degil aski boyle yipratmasin lutfen ilerde mesafesini koyar araya istemezse ama simdi sana sirtini donmesin sakin babana kizipta
vede boyle durumlarda cok fevri davranma canim cunku erkeklerin bence bizim anlayamayacagimiz kadar cok tuhaf bir gurur yapilari var .bu nedrnle o rta yolu bulmaya calis .babanla konustunmu bu arada hic boyle bisey istiyor diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…