20-26 Yaş Arası Minnoş Anne Adayları Buyurun Topiğime :)

Maşallah canım be olursa olsun genç anne olmak çoook güzel . Kızlarımı kardeşim yeğenim sanıyorlar :-) ilerde kızım 20 yaşına falan gelince ablan mı derler ay nasıl havam olur :-)
Aynen öyle. Arkadaş gibi olacaz. Allah ömür versin tabi. Bizim bi akraba öyle. Yaşını duyan inanamıyor :KK70:

Yolu yarılamışsın geçer bu günleri özlersin :) gerçi ben hiç özlemiyorum hamileliğimi . Hayatımda yaşadığım 2 gebelik stres dolu 18 ay :) doğunca daha güzel
:KK70: benim o kadar stesim yok ta şükür hastane ve tahlil sonuçları biraz geriyor beni.
21 yasindayim bende. Hayirlisiyla kızımı kucağıma alırsam inşallah kardeş istiyorum kızıma. 2 sene sürdürmem arayı. Paylaşmayı öğrensin hemde arkadaşı olsun. 3.ye zorlamam, Allah verirse basım üstüne, olmazsa nasip. Ama iki tane istiyorum :KK74:

:KK70: benim o kadar stesim yok ta şükür hastane ve tahlil sonuçları biraz geriyor beni.
21 yasindayim bende. Hayirlisiyla kızımı kucağıma alırsam inşallah kardeş istiyorum kızıma. 2 sene sürdürmem arayı. Paylaşmayı öğrensin hemde arkadaşı olsun. 3.ye zorlamam, Allah verirse basım üstüne, olmazsa nasip. Ama iki tane istiyorum :KK74:
Bende senin gibi düşündüğüm için arayı açmadım 20 de ilk kızım 22 de ikinci doğdu. Bizden bu kadar rabbim evlatlarımıza sağlık versin. 2 çocuk yetiyor

Afiyet olsun da sabah sabah nerden esti :-)
Biz de iyiyiz şükür. Dün gece tepindi durdu. Rahat ettirmedi annesine :KK70::KK48:
Hararet bastiysa demek ki :KK70:
Ne güzel maşallah ben senin haftandayken hic öyle hissetmiyordum halada öyle çok tepinip durmuyo kesin iç karnim geniş :KK48:

Hararet bastiysa demek ki :KK70:
Ne güzel maşallah ben senin haftandayken hic öyle hissetmiyordum halada öyle çok tepinip durmuyo kesin iç karnim geniş :KK48:
Yarasın o zaman :KK70:
Ondan da olabilir, ben korkuyodum hissetmezsem diye ama şükür ki hissettim. Beni uyutmasa bile razıyım diyodum. :KK70: rahat durmuyo sıpa:KK73:

X