20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

ben şimdi eliptik bisiklet kullananların yorumlarına baktım gayet memnunlar kilolarını vermene o da yardımcı olmustur belkı duzenlı yaptıysan..
canım normal bisikletten daha kolay pedal sistemi demi almaya değer mi senin fikrin ne ?

Normal bisiklet ile aynı. Ben seleli aldım, yani oturma yeri olanlardan. Çok yorulunca ayakta, oturarak devam ediyorum, böylece normal bisiklet yapmış gibi oluyor. Birde yorulup inince bir daha binmiyor bazen insan, o yüzden seleli tercih ettim.
Bence almaya kesinlikle değer. Bir video vardı bir bayan sırf bununla yaklaşık 50 kilo falan vermiş.

50 kilo wauww
duruma göre bakayım bi koşu bandı yada bisiklet şart

kızlar nerelerdesiniz? konuyu ara ara taa kaçıncı sayfada buldum hani bu konunun sahibeleri bakayım? iyisinizdir inşallah hepiniz?

kızlar nerelerdesiniz? konuyu ara ara taa kaçıncı sayfada buldum hani bu konunun sahibeleri bakayım? iyisinizdir inşallah hepiniz?
canım topikimiz eskisi gibi değil ee diyette öyle kolay bişe değil zaten
ben başladığımdan beri hep aynı kilodayım bu arada sağol canım iyim sen nasılsın

canım topikimiz eskisi gibi değil ee diyette öyle kolay bişe değil zaten
ben başladığımdan beri hep aynı kilodayım bu arada sağol canım iyim sen nasılsın
doğru soyluyosun canım eskisi gibi değil topiğimiz olsun napalım iyiym bende çok kolay olmayan diyeti yapmaya çalışıyorum ben şükür verdim kilo 3 ayda tam 20 kiloyu bıraktım ardımda kaldı bi 10 kilom dünden beri bunun mutluluğunu yaşıyorumama artık eskisi gibi sıkmıyorum kendimi önüme gelen bi yemeği tatlıyı ve tabikide dondurmayı bakıyorum canım isterse yiyorum yok istemedimi yemiyorum kendime eziyet etmiyorum yani ilk zmanlarda olduğu gibibelki senin vücudundA şok bişey istiyodur ben yapıyorum arada bide yoğurt pulbiber ikilisi çok işe yarıyo tavsiye ederim ama pes etmek yok bi şekilde gidiyo bu kilolar boğazımızı tuttuğumuz sürece tabikii umarım kızlarda vermişlerdir kiloları

tebrik ederim canım iyi kilo vermişsin ..
şok diyet bana epey zor sadece aksam yemeklerini iptal edebilirim belki yoğurtla pul biber mi karıştırıp yedin ben sevmemki öle yemek yemeye bayılırımmmmm da

tebrik ederim canım iyi kilo vermişsin ..
şok diyet bana epey zor sadece aksam yemeklerini iptal edebilirim belki yoğurtla pul biber mi karıştırıp yedin ben sevmemki öle yemek yemeye bayılırımmmmm da
teşekkür ederim canım darısı hepimizin ve kalan 10 kilomun başına inşallahaslında şok falan hikaye de ben uzun süreden beri sapıtmıştımda bayram yüzünden oldu oda neyse bi toparlayayım motivasyonumu geri kazanayım diye yaptım ama ben yoğurdu sevdiğim için zor gelmedi acı pul biberle light yoğurdu karıştırıp yedim ne acıktım ne de kötü geldi 3 gün oldu diye bugün yemedim sabah yeşillikli bişeyler yedim inan acıktım ama yoğurt yiyince hiç öyle bi sorunum olmuyo keşke yanımda getirseymişim yine yoğurdumu

yapabilirmiyim bilmiyorum ama kaç günlük bir diyet bu yoğurt pul biber ?

yapabilirmiyim bilmiyorum ama kaç günlük bir diyet bu yoğurt pul biber ?
bilmiyorum ki canım ben uydurdum bunu herkes hurma yoğurt yapıyo dedim acının metabolizma hızlandırma ve yağ yakma özelliğini düşünerek esti bende yoğurt pul biber yaptım önceden de yiyodum ama öğün aralarında tok tutuyodu beni bide baktım gün geçiyo ben acıkmıyorum devam ettim öyle yani :) 3 gün yaptım ben 2.5 kilo gitti bugün sebze yiycem sadece yarın tatil günü pazartesi bidaha başlayayım diyorum bakalım nasıl olcak? kendi kendimin diyetisyeni oldum artık :))))))

süper ya 3 günde 2,5 kilo
ama sağlığına dikkat et tatlım ayrıca epey irade ister bu diyet ben sabah bi pohaça yedim nasıııııl açımm

süper ya 3 günde 2,5 kilo
ama sağlığına dikkat et tatlım ayrıca epey irade ister bu diyet ben sabah bi pohaça yedim nasıııııl açımm

dimi ama bende çok şaşırmıştım 2.5 kilonun gittiğini görünceama tabi çok mutlu oldumdün pazardı malum bozuldu ama olsun ben bugün tekrar başladım yoğurduma 3 gün daha yapayım bakayım ne olacak sonuç sabah tartıldım 75 im perşembe sabahı kaç olacağım bekliyorum sabırsızlıkla

paylaş olur mu bende merak ettim

Yaşasınnn başlığıma tekrar kavuştum, hem de baya kilo almış bir şekilde , ama toparlayacağım, hiç tartılmadım , bu pazartesi başlayacağım.
Kilo alma sebebim de sanırım sigarayı bırakmam, tam 3 ay oldu ve ben 7 kilo aldım.
Şimdi de kilolardan kurtulma zamanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…