20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

şimdiden hepimize çok mutlu güzel sağlıklı bayramlar diliyorum:34:
bugün tartıldım bayramda kilo almamak dileğiyle:1:
şu anki kilom 68.6 çok mutlu oldum :21:
o zaman bayramdan önce bildirimimi yapayım ben ramazan boyunca her hafta 200 gr verdim zaten geneldede öyle veriyorum ne diyelim yavaş olsun ama kalıcı olsun :32:
* deadline :
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2
Güncel Kilo: 68,6
Verilen Kilo: 4,6 kg :nazar:
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi

Tebrik ederim =)

o zaman bayramdan önce bildirimimi yapayım ben ramazan boyunca her hafta 200 gr verdim zaten geneldede öyle veriyorum ne diyelim yavaş olsun ama kalıcı olsun :32:
* deadline :
canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin:81::29::54:

Merhabalar hayirli bayramlar ...
Benimde vermem gereken en az 20 kg fazlam var suanda tam kac kiloyum bilemiyorum lakin 78-80arasi bir yerdeyim ...
Carsamba gunu bende basliyacagim kendi topigimde var lakin burayada yazmak istiyorum ...
Insallah birlikte kurtuluruz kilolardan ...

Kızlar forumda yeniyim malum bildirim yapmamız gerekiyor sanırım .bildirimleri her pazartesimi yapıyoruz kilo bildirimlerini ?yardımcı olursanız sevinirim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlaaar :8::8::8::8:
Ramazan bitti artık eskisi gibi kendimizi kasabiliriz :27:
Bu arada bayram da bir tane bile şeker çikolata yemedim :27::27:

Merhabalar hayirli bayramlar ...
Benimde vermem gereken en az 20 kg fazlam var suanda tam kac kiloyum bilemiyorum lakin 78-80arasi bir yerdeyim ...
Carsamba gunu bende basliyacagim kendi topigimde var lakin burayada yazmak istiyorum ...
Insallah birlikte kurtuluruz kilolardan ...

Hoşgeldin canım :16:
Gel tabi istediğin zaman, biraz durgun bir süreçten geçtik ama toparlarız, bende 87 kiloyum şu an , 25 kilo vercem umarım İnşallah :9:
Uyguladığın diyeti ya da menüleri de bize yaz olur mu :16:

* deadline :

Aferin bebek böyle devam :8::8::8: :nazar::nazar::nazar:

Ulen ben kilo almışım ramazan da, ama yeter yani bu sefer çok sıkı başladım. :41::41:

Emmaaa napıyosun bebeğim yaa :16::16:

Günaydın kızlaaar :8::8::8::8:
Ramazan bitti artık eskisi gibi kendimizi kasabiliriz :27:
Bu arada bayram da bir tane bile şeker çikolata yemedim :27::27:

hoşgeldin müge özlettin ama bir daha habersizce gitmek yok:41::41:
ah ah ben de yememiştim ama dün dayanamadım hemde akşam baklavaları götürdüm hayır 1 tane yesem neyse biraz stresliyim bu aralar o sinirle yemişim baya bugün sabahta tartılayım dedim 300 gramı yüklemişim üstüme iyimi:43: neyse artık kendime gelmem lazım hem derste çalışmam lazım ama hiç çalışamadım çok mutsuzum bu aralar :43: neyse bakalım ben kaçıyorum artık silkelenmek ve kendime gelme vakti 1. ders çalışmalıyım 2. spor yapmalıyım 50 dk verdim kendime:1: 3. abur cubur tatlı yememeliyim evet bence yapabilirim tekrar bugünden itibaren artık savaşma vakti:33:

hoşgeldin müge özlettin ama bir daha habersizce gitmek yok:41::41:
ah ah ben de yememiştim ama dün dayanamadım hemde akşam baklavaları götürdüm hayır 1 tane yesem neyse biraz stresliyim bu aralar o sinirle yemişim baya bugün sabahta tartılayım dedim 300 gramı yüklemişim üstüme iyimi:43: neyse artık kendime gelmem lazım hem derste çalışmam lazım ama hiç çalışamadım çok mutsuzum bu aralar :43: neyse bakalım ben kaçıyorum artık silkelenmek ve kendime gelme vakti 1. ders çalışmalıyım 2. spor yapmalıyım 50 dk verdim kendime:1: 3. abur cubur tatlı yememeliyim evet bence yapabilirim tekrar bugünden itibaren artık savaşma vakti:33:

Olan oldu bebeğim :16: , takma kafana, evet bugün toparlarsın bende verdiklerimi hep geri aldım, ama olsun umrumda değil çünkü şu an geçmişi çöpe attım , hadi sporunu da yap, bende akşam yürüyüşe çıkıcam :8::8::8:

Hoşgeldin canım :16:
Gel tabi istediğin zaman, biraz durgun bir süreçten geçtik ama toparlarız, bende 87 kiloyum şu an , 25 kilo vercem umarım İnşallah :9:
Uyguladığın diyeti ya da menüleri de bize yaz olur mu :16:

ben burdakı bır topıkten aldıgım lısteye basladım bugun canım .. 25er gunluk 4 lısteden olusuyor senınde dıkkatını cekmıstır belkı o konu ...

ılk gunumdeyım gayet ıyı gıdıyor ...

ek olarak sabah aksam elma sirkeli su , hibiskus çayı , 3 lıtre su + spora yazılıcam bugun pazartesı başlıycam sporada hayırlısı cicili bicili olucaz bayrama kadar ınsallah :8::8::21::21:

Kızlarrr bayramda yarım kilo almışım bugün başlıyorum artık karatay diyeti mantığıyla ilerlemeyi düşünüyorum ama ben yumurtasız yapıcam yumurta yiyemiyorum..
Öyleyse kilo bildirimimi yapayım :
Başlangıç tarihi:31.07.2014
Başlangıç kg:83.5

Olur öyle bazen...

günaydın çıtırlar:52: artık kendimize gelme vakti diye düşünüyrum eee hadi nerdesiniz bakalım toplanalım tekrar:51: aramıza yeni gelenler hoş gelmişler neler yapıyoruz yapmıyoruz sporlar menüler artık tekrar paylaşsak diyorum :40:
akşama görüşmek dileğiyle menümü yazmaya geleceğim sizide beklerim canlar:46::46:

evet güzellikler bu videoyu biliyorsunuzdur bilmeyenlerde görmüş olur benden size en sevdiğim motivasyon videosu bu forumda bir sayfada paylaşılmıştı o zamandan beri gaza gelmek için izlerim değişim kararlılık hepsi var:52
videodaki kız sapna vyas patel hintli bir kız okulda 1 yılda 33 kilo verdikten sonra kendini bu işlere adıyor motivasyon toplantıları falan yapıyor baya araştırdım kendisini daha sonra diyetisyenlik okumuş sanırım çokta ünlü birisi olmuş ülkesinde :34: ay tekrar tekrar izlerim bende istiyorum:52::52:
:[video=youtube;S_dlkjwVItA]https://www.youtube.com/watch?v=S_dlkjwVItA[/video]

evet güzellikler bu videoyu biliyorsunuzdur bilmeyenlerde görmüş olur benden size en sevdiğim motivasyon videosu bu forumda bir sayfada paylaşılmıştı o zamandan beri gaza gelmek için izlerim değişim kararlılık hepsi var:52
videodaki kız sapna vyas patel hintli bir kız okulda 1 yılda 33 kilo verdikten sonra kendini bu işlere adıyor motivasyon toplantıları falan yapıyor baya araştırdım kendisini daha sonra diyetisyenlik okumuş sanırım çokta ünlü birisi olmuş ülkesinde :34: ay tekrar tekrar izlerim bende istiyorum:52::52:
:[video=youtube;S_dlkjwVItA]https://www.youtube.com/watch?v=S_dlkjwVItA[/video]

ayyy izliyim hemen :52::52:

Sabah:
activia yoğurtlu içecek

Öğlen:
yoğurt
special k

akşam:
yoğurt
special k

aralarda; kahve, ice tea , çay içiyorum
2 lt su