şimdiden hepimize çok mutlu güzel sağlıklı bayramlar diliyorum
bugün tartıldım bayramda kilo almamak dileğiyle
şu anki kilom 68.6 çok mutlu oldum
o zaman bayramdan önce bildirimimi yapayım ben ramazan boyunca her hafta 200 gr verdim zaten geneldede öyle veriyorum ne diyelim yavaş olsun ama kalıcı olsun
* deadline :
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2
Güncel Kilo: 68,6
Verilen Kilo: 4,6 kg
Hedef: 55
Tartı günü: Her Pazartesi
canım tebrik ederim çok güzel kilo vermişsin:81:şimdiden hepimize çok mutlu güzel sağlıklı bayramlar diliyorum
o zaman bayramdan önce bildirimimi yapayım ben ramazan boyunca her hafta 200 gr verdim zaten geneldede öyle veriyorum ne diyelim yavaş olsun ama kalıcı olsun
* deadline :
Kızlar forumda yeniyim malum bildirim yapmamız gerekiyor sanırım .bildirimleri her pazartesimi yapıyoruz kilo bildirimlerini ?yardımcı olursanız sevinirim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar hayirli bayramlar ...
Benimde vermem gereken en az 20 kg fazlam var suanda tam kac kiloyum bilemiyorum lakin 78-80arasi bir yerdeyim ...
Carsamba gunu bende basliyacagim kendi topigimde var lakin burayada yazmak istiyorum ...
Insallah birlikte kurtuluruz kilolardan ...
:124: heeey topic canlanmish yeniden, ayrilmam ben burdan :124:
şimdiden hepimize çok mutlu güzel sağlıklı bayramlar diliyorum
* deadline :
Günaydın kızlaaar
Ramazan bitti artık eskisi gibi kendimizi kasabiliriz
Bu arada bayram da bir tane bile şeker çikolata yemedim
hoşgeldin müge özlettin ama bir daha habersizce gitmek yok
ah ah ben de yememiştim ama dün dayanamadım hemde akşam baklavaları götürdüm hayır 1 tane yesem neyse biraz stresliyim bu aralar o sinirle yemişim baya bugün sabahta tartılayım dedim 300 gramı yüklemişim üstüme iyimineyse artık kendime gelmem lazım hem derste çalışmam lazım ama hiç çalışamadım çok mutsuzum bu aralar neyse bakalım ben kaçıyorum artık silkelenmek ve kendime gelme vakti 1. ders çalışmalıyım 2. spor yapmalıyım 50 dk verdim kendime 3. abur cubur tatlı yememeliyim evet bence yapabilirim tekrar bugünden itibaren artık savaşma vakti
Hoşgeldin canım
Gel tabi istediğin zaman, biraz durgun bir süreçten geçtik ama toparlarız, bende 87 kiloyum şu an , 25 kilo vercem umarım İnşallah
Uyguladığın diyeti ya da menüleri de bize yaz olur mu
evet güzellikler bu videoyu biliyorsunuzdur bilmeyenlerde görmüş olur benden size en sevdiğim motivasyon videosu bu forumda bir sayfada paylaşılmıştı o zamandan beri gaza gelmek için izlerim değişim kararlılık hepsi var:52
videodaki kız sapna vyas patel hintli bir kız okulda 1 yılda 33 kilo verdikten sonra kendini bu işlere adıyor motivasyon toplantıları falan yapıyor baya araştırdım kendisini daha sonra diyetisyenlik okumuş sanırım çokta ünlü birisi olmuş ülkesindeay tekrar tekrar izlerim bende istiyorum
:[video=youtube;S_dlkjwVItA]https://www.youtube.com/watch?v=S_dlkjwVItA[/video]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?