Çok teşekkür ederim.
Darısı hepimize =)
tebrik ederim canım çok güzel gitmişaminnn darısı başımızaaaa
Çok teşekkür ederim. Bu sefer kararlıyım =)
bende çok kararlıyım bu defa canım bugün tam 2 ay oldu bu benim için çok büyük bir gelişme zira daha önce yaptığım en uzun diyet 23 gün sürmüştü deama bu defa nezaman bozsam yada abartsam ertesi gün nasılsa oldu alacak deyip bırakmadım yine yeni baştan başladım ve 65 olana kadarda bu böyle devam edecek inşallah hep birlikte ama bu sayfaların bu sitenin çok etkisi oluyo insan daha da azimleniyor seviyorum burda olmayı sizleri
kızlaarrr nerelerdesiniz yahuuöncelikle günaydınlar herkese ben geldim hoşgeldim çook mutlu geldim allahım sonunda çabalarımı boşuna çıkarmadı ve sonuçta 3 kiloyu daha maziye gömmüş bulunmaktayım sabah sabah sizlerle sevincimi paylaşayım dedimdi tey tey
kızlaarrr nerelerdesiniz yahuuöncelikle günaydınlar herkese ben geldim hoşgeldim çook mutlu geldim allahım sonunda çabalarımı boşuna çıkarmadı ve sonuçta 3 kiloyu daha maziye gömmüş bulunmaktayım Sabah sabah sizlerle sevincimi paylaşayım dedimdi Tey tey
Hoşgeldiniz.
Tebrik ederim, çok sevindim =)
Devamı gani gani gelir umarım.
tebrik ederim canikomDarısı başımıza
YAPAMAM DEMEYİN BAYANLAR GELİN BERABER YAPALIM
Merhaba bayanlar, ben daha önce bu forumda tam 23 kilo verdim, yaklaşık 3-4 yıl kadar önceydi, o yıllar içerisinde yavaş yavaş eski kiloma geri döndüm, özellikle evden uzak kaldığım bir dönem vardı ki, o sırada 1 ayda 6 kilo aldım.
Ciddi bir depresyon geçirdim, vücudumda yaralar çıktı, ama o gücü yeniden toplamaya çalışıyorum.
Benim gibi uzun yolu olan varsa gelsin buyursun, 2014 bizim dönüm yılımız olsun.
:122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:
ÜYELER :
* Pj_Muguet :
Başlangıç tarihi: 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 87
Güncel Kilo: 84,7
Verilen Kilo: 2,300 gr
Hedef: 60
Tartı günü:Her Cuma
* EmmaAutumn :
Başlangıç tarihi: 24 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 88
Güncel Kilo: 77.5
Verilen Kilo: 10.500
Hedef: 53
Tartı günü:Her Pazartesi
* dayko :
Başlangıç tarihi: 04 Nisan 2014
Başlangıç Kilo: 114,6
Güncel Kilo: 96,4
Verilen Kilo: 18,200
Hedef: 70
Tartı günü: Her Pazartesi
* bluevanilla :
Başlangıç tarihi: 12 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 99,7
Güncel Kilo: 96.3
Verilen Kilo: 3,400 gr
Tartı günü: Her Pazar
*SHİBJİY :
Başlangıç tarihi: 10 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 82,4
Güncel Kilo: 81,1
Verilen Kilo: 1,300
Tartı günü: Her Cumartesi
* deadline :
Başlangıç tarihi: 2 Haziran 2014
Başlangıç Kilo: 73,2
Güncel Kilo: 71,5
Verilen Kilo: 1,700
Hedef: 55
* tucecik :
Başlangıç tarihi: 26 Mayıs 2014
Başlangıç Kilo: 80,2
Güncel Kilo: 77,5
Verilen Kilo: 2,700
Hedef: 57
Tartı günü: Her Pazar
* xpseudox :
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 78
Verilen Kilo: 13,500
Hedef: 55
KURALLAR
* Yenilen öğünler, menüler buraya yazılacak
* Tartı günleri dışında tartılmayacak
* Haftada 1 gün kaçamak serbest ( ne olursa ) , ama bu kaçamak tartıldığımız gün yapılabilir ve akşam öğününde yapılmayacak
YASAKLAR :
* Yağlı, unlu , şekerli, kalorisi yüksek yiyecekler.
* Kola ( zero olabilir ) , içilen bütün içecekler şekersiz içilecek bayanlar, alışırız zor değil ( Ben Alıştım artık şekerli içemiyorum )
BESİN ÖNERİLERİ :
* Türk Kahvesi :
Hem antioksidan hem de metabolizmayı hızlandırır, ara öğünlerde iyi gelir.
* Ayran :
Sınırsız içilebilir, tok tutar, akşamları özellikle yemeye alışık bayanlar , akşam öğünlerinde ayran içerlerse daha rahat uyku çekebilirler.
* Soda :
Hem cildimiz hem de miğdemiz için çok yararlı bir içecektir, ara öğünlerde tüketildiğinde bir daha öğüne daha tok başlarsınız.
* Çok Çiğnemek :
İlk başlarda yavaş yemek , küçük lokmalar almak zor olur ama çok çiğnemek sizi zorlamaz ve hemen alışkanlığa dönüşür, yemek bitmeden doyduğunuz mucize anlar bile olur hatta
* Acı:
Evet bayanlar artık acının metabolizma hızlandırdığını herkes biliyor, cin biber, kırmızı biber, acı biber eşlik etsin yemeklerinize yiyebiliyorsanız.
Dışarıda yemek yerken bile yemeğinizi daha acılı isteyin
PSİKOLOJİK ÖNERİLER :
* Yalan :
Nasıl yalanlar ? :) Biliyorsunuz diyette olduğunuzu öğrenen insanlar nedense özellikle size baskı kurarlar, size ikram edildiğinde, - ay canım çok yedim ya, - karnım ağrıyor - canım hiç istemiyor - ben sevmem onu pek... tarzı yalanlar hayat kurtarır :)
* Bu kalıcı bir durum değil :
Bunu sakın unutmayın kızlar, zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır, günü kurtarmaya bakın , sonra bir bakmışsınız zayıflamışsınız.
* Beğendiğiniz kadınlara bakın:
Beğendiğiniz modellere, oyunculara, ünlülere bakın, onların vücudu sizde de olacak
* Hepsini bitirmeme kuralı :
Olur da doğum günü, düğün, gün, davet gibi yerlerde bol kalorili besinlere maruz kalırsanız daha çok çiğneyin ve mutlaka %40 ı kalsın, zararın neresinden dönersek kar.
SPOR ÖNERİLERİ :
* Küçük Egzersizler :
Mesela günde 50 mekik, haftada 350 ayda 1500 mekik eder, ve 5 dk bile almayacaktır.
* Tempolu Yürüyüş :
Vücudun kas değil yağ eritmesine yardımcı olur, daha ölçülü ve hızlı kilo verirsiniz.
KİLO ÇİZELGESİ NASIL YAPILIR ?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=32323
Bu linkte adım adım anlatılıyor nasıl kilo çizelgesi yapıldığı bayanlar, çizelgeniz olursa daha kontrollü olabiliriz
(Bu kısım sürekli güncellenecektir.)
kızlaarrr nerelerdesiniz yahuuöncelikle günaydınlar herkese ben geldim hoşgeldim çook mutlu geldim allahım sonunda çabalarımı boşuna çıkarmadı ve sonuçta 3 kiloyu daha maziye gömmüş bulunmaktayım sabah sabah sizlerle sevincimi paylaşayım dedimdi tey tey
Merhaba herkese hayırlı cumalar bugün taryı günüm .
Başlangıç Tarihi:haziran 2014
başlangıç kilo:107.6
Güncel kilo:100.8
Verilen kilo:6,8
Hedef:70 inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?