20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Çok teşekkür ederim. Bu sefer kararlıyım =)

bende çok kararlıyım bu defa canım bugün tam 2 ay oldu bu benim için çok büyük bir gelişme zira daha önce yaptığım en uzun diyet 23 gün sürmüştü deama bu defa nezaman bozsam yada abartsam ertesi gün nasılsa oldu alacak deyip bırakmadım yine yeni baştan başladım ve 65 olana kadarda bu böyle devam edecek inşallah hep birlikte ama bu sayfaların bu sitenin çok etkisi oluyo insan daha da azimleniyor seviyorum burda olmayı sizleri

Tebrik ederim 2 ay bence gayet uzun bir süre.
Evet burası insanı gerçekten motive ediyor.

kızlaarrr nerelerdesiniz yahuuöncelikle günaydınlar herkese ben geldim hoşgeldim çook mutlu geldimallahım sonunda çabalarımı boşuna çıkarmadı ve sonuçta 3 kiloyu daha maziye gömmüş bulunmaktayım sabah sabah sizlerle sevincimi paylaşayım dedimdi tey tey

bide bildirimimi yapayım malum bugün perşembe

başlangıç tarihi: 15 mayıs
başlangıç kilo: 95
güncel kilo: 78.1
verilen kilo:16.9
hedef kilo: 65
tartı günü: perşembe

Hoşgeldiniz.
Tebrik ederim, çok sevindim =)
Devamı gani gani gelir umarım.

tebrik ederim canikom Darısı başımıza

Canlarım ben aç karna 101.5kiloyum bende size katılmak istiyorum müsade varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tebrikler rrrr inşallah bizede kısmet olur o rakamları görmek

Tebrikler ey ne kadar mutlusundur şimdi darısı bana

Merhaba herkese hayırlı cumalar bugün taryı günüm .
Başlangıç Tarihi:haziran 2014
başlangıç kilo:107.6
Güncel kilo:100.8
Verilen kilo:6,8
Hedef:70 inşallah

Merhaba kizlarrrr bende diyetteyimm tabi oructa ne kdr olursaa:)baslangic kilom 74 pazar gunu tartilacagim hedefim 64 olmak

Ekmegi kestim sahurda hafif seyler yiyorum iftardada kucuk tabakta corba ve bolca salata tuketiyorum suyu cok iciyorum daha 1 hafta olmadi basladigim bakalim insallah motivasyonum dusmeez genelikle benim diyetler 1 hafta anca suruyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…