20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Tamam, fırsatım olduğunda ben de eklerim bundan sonra :)

Guzel fikir de ben ilk sayfaya nasil yazacagimi bilmiyorum buraya yazsam

Sen buraya yaz tatlım ben ilk sayfaya ekleyeceğim

Evde çorba yap :) Ben sütlü mercimek çorbası yapıyorum. O kadar kolay ki! Sadece mercimekler kaynayınca rondodan geçirip biraz süt ve baharat ekliyorsun, hepsi o kadar. Ama gerçekten çok lezzetli oluyor :)

hmmm olabilir de onu iş yerine getirme kısmı zor, bisikletle işe geliyorum ben

İşe bisikletle mi gidiyorsun

Ne kadar güzel, hep hayalimdi :) Ekstra spora gerek yok, en kolay sen kilo vereceksin :)

Ama çok yakın evime ofis, 10 dk falan bisiklet sürüyorum
eve çıkarken bir yokuş var oranın başında inip yürüyorum çıkamıyorum, bi 10 kilo versem çıkarım şimdi nefes nefese kalıyorum, kalbim zorlanıyor

Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114.6
Güncel kilo : 99.6
Verilen kilo. : 15
Hedef kilo. : 70
Tartı gunu. : Pazartesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 kilo bile çok fark ediyor, hemen rahatlıyor insan. Eminim -10'ları da -20'leri de görücez

Başlangıç tarihi : 04 Nisan 2014
Başlangıç kilo : 114.6
Güncel kilo : 99.6
Verilen kilo. : 15
Hedef kilo. : 70
Tartı gunu. : Pazartesi

Tebrik ederim. Ne kadar güzel kilo vermişsin

Uuuuu sen ne güzel kilo vermişsin öyleee
Ben şimdi yazıyorum canım, seni özellikle her pazartesi merakla buraya bekliyorum

10 kilo bile çok fark ediyor, hemen rahatlıyor insan. Eminim -10'ları da -20'leri de görücez

Tebrik ederim. Ne kadar güzel kilo vermişsin

Valla verdim gurur duyuyorum kendimle birde spor yapiyorum bir suru guzel sıkılasmada oldu simdidenn daha iyi hissetmeye basladim yani

Uuuuu sen ne güzel kilo vermişsin öyleee
Ben şimdi yazıyorum canım, seni özellikle her pazartesi merakla buraya bekliyorum

Tesekkur ederim Ben her gun buralardayim pazartesi cuma farketmez hergun tartiliyorum ben ajanda tutuyorum kilomu yaptigim sporu ictigim suyu adimsayari yaziyorum zaten

Valla verdim gurur duyuyorum kendimle birde spor yapiyorum bir suru guzel sıkılasmada oldu simdidenn daha iyi hissetmeye basladim yani

Tek kelimeyle harikasınnn

Kilo verdikçe insan kendini bir başka sevmeye başlıyor, değil mi

Ekledim canım seni de
Her gün tartılmak aslında iyi değil canım ya, doktor öz de metabolizmanın kitlendiğini söyledi, en az , o da en az haftada 1 kere tartılın dedi :26:
Bende çok şahit oldum ona, tartılmadığım haftalarda hep daha fazla verdim

Tek kelimeyle harikasınnn

Kilo verdikçe insan kendini bir başka sevmeye başlıyor, değil mi

Aynen oyle belim inceldi onceden bende bel yokmus tomruk gibi dumduz hehehe simdi bel oyuntum cikti ortaya

Canim benim kilom fazla oldugu icin hizli gidiyor su an biraz yavasladigi zaman haklisin haftada bir daha iyi su an hergun adet donemi disinda en az 200 gr gidiyor daha da motive oluyorum yavasladigi zaman cikmam hergun tartiya

Psikologlar kilo verme sürecinde 15 günde bir, hatta mümkünse ayda 1 tartılmayı öneriyor. Daha iyiymiş ama gel de dayan

Aynen oyle belim inceldi onceden bende bel yokmus tomruk gibi dumduz hehehe simdi bel oyuntum cikti ortaya

Benim de iki "ayrı" bacağım varmış, yeni yeni fark ediyorum

Tamamen alt bedenden kilo aldığım için iki bacağım bütünleşmişti resmen

Şimdi bir de şöyle bir risk var tatlım,

mesela verilen fazla kilo, yada çıkan fazla kilo (günlük) aldatıcı olabiliyor,

o yüzden senin motivasyonun için riskli , iyi ya da kötü, tabi ki sen bilirsin ama buna alışırsan haftada bir e geçmen çok zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…