20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Bügün ki menüm:

Sabah:
1 yumurta
domates salatalık peynir
vişne suyu
Öğlen:
haşlanmış tavuk
çorba
salata
Ara:
Türk kahvesi
5 badem
Akşam:
Haşlanmış brokoli
Çorba

Var bebeğim olmaz mı , her derde deva var :9: günde 3 kere, sabah kalkınca, akşam yatmadan, bir kere de gün içinde bol sabunla yıka hemen kuruyor, kil maskesi de çok iyi her banyodan sonra yap, bende de bu sorun vardı ben kurtuldum bu yöntemlerle :29:

Kil maskesi yapıyorum ama cildi fazla kurutur diye sabunla yıkamıyordum, bir de sabunla yıkamayı deneyeyim :) Sağol :16:

SABAH
1 dilim kepekli köy ekmeği
5 adet siyah zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
3 domates

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
1 adet light bisküvi

ÖĞLEN
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
5 badem, 5 fındık
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 porsiyon etli patlıcan
1 bardak şekersiz kola

TOPLAM: 1250 kalori

mrb kızlar benimde il k etapta vermek istediğim kg 25 110 kgyum:(
bu arada nasıl cetvel yapıyoruz link atarmsınız tşkler

Günaydın bıdıklar :52:
Sabah tartıldım 86.5 geldim, bu cuma tartılmayacağım, ondan sonra sonra düzenli her cuma tartı beni bekler :52:
Yani haftaya cumaya kadar tartı yok :5:

SABAH
5 adet siyah zeytin
1 adet haşlanmış yumurta
3 domates

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
1 adet light bisküvi

ÖĞLEN
1 porsiyon yoğurtlu ıspanak yemeği

ARA
1 şekersiz Türk kahvesi
5 badem, 5 fındık
2 kuru kayısı

AKŞAM
1 porsiyon etli patlıcan
1 bardak şekersiz kola

TOPLAM: 1250 kalori

Çok güzel menü olmuş bebelak, haftaya cumaya kadar kapışalım mı :52::52::52:
en az 1,5 kilo, var mısın :52:

$IMG01804-20140611-1044.jpg

Kızlar bu pınarın 33 cl lik cam şişesi, günde 8 tane bundan bitiriyorum, 2,5 lt e falan geliyor :56:

Gunaydinnn
Eki Görüntüle 1153327

Kızlar bu pınarın 33 cl lik cam şişesi, günde 8 tane bundan bitiriyorum, 2,5 lt e falan geliyor :56:

Beni kesmiyo olee kuccuk sise direk 1,5 lt sise gezdiriyom yanimda hehehe (damacanayla gezecem yakinda) gunde 2 sise bitiriyorum
Icine azcik limon sıkıyorum alkali oluyor hem daha cok iciliyor oyle arada taze nane yaprağı atiyorum :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın bıdıklar :52:
Sabah tartıldım 86.5 geldim, bu cuma tartılmayacağım, ondan sonra sonra düzenli her cuma tartı beni bekler :52:
Yani haftaya cumaya kadar tartı yok :5:
Hadi bakalimm haftaya merakla bekliyorum sonucu liste yapicanmi bu arada
Sporuda ihmal etme sıkılasmak icin sart

Gunaydinnn

Beni kesmiyo olee kuccuk sise direk 1,5 lt sise gezdiriyom yanimda hehehe (damacanayla gezecem yakinda) gunde 2 sise bitiriyorum
Icine azcik limon sıkıyorum alkali oluyor hem daha cok iciliyor oyle arada taze nane yaprağı atiyorum :-)

Bende limon atmak istiyorum aslında ama , böyle küçük şişelerle içmek daha kolay geliyor, büyük şişe gözümde hiç bitmeyecekmiş gibi duruyor :53::53::53:

Çok güzel menü olmuş bebelak, haftaya cumaya kadar kapışalım mı :52::52::52:
en az 1,5 kilo, var mısın :52:

Kapışalım kapışmasına da benim kilo durumum hiç belli olmuyor :1: En son 77.5 kg görmüştüm tartıda ama bu sabah 79 kilo gördüm anlamsız bir şekilde. Diyetimi bozmadım, kaçamak yapmadım... Kilomdaki oynamalar sinirimi bozuyor :27:

Kapışalım kapışmasına da benim kilo durumum hiç belli olmuyor :1: En son 77.5 kg görmüştüm tartıda ama bu sabah 79 kilo gördüm anlamsız bir şekilde. Diyetimi bozmadım, kaçamak yapmadım... Kilomdaki oynamalar sinirimi bozuyor :27:

Canım sadece haftada bir tartıl şimdi zaten o konuda sizlere bir teklifim var :31:

KIZLAAR ;

Ben diyorum ki biz diğer kızlar gibi her cuma tartılmayalım, bunu kişinin kendisi belirlesin, bu gruba üye olan kızları , sayfanın ilk sayfasına yazalım örneğil;

Pj_Muguet :
kilo = 86,7
Hedef = 60
Verilen Kilo = 2.300
Kalan Kilo = 26,7
Bildirim günü = Her cuma ( pzt yada her ayın 15 i falan )

Tarzında yazalım , nasıl olur ?
Böylece yeni gelenler ve bizler hem üyeleri takip ederiz, hem herkes istediği zaman bildirim yapmış olur, nasıl fikir ?

KIZLAAR ;

Ben diyorum ki biz diğer kızlar gibi her cuma tartılmayalım, bunu kişinin kendisi belirlesin, bu gruba üye olan kızları , sayfanın ilk sayfasına yazalım örneğil;

Pj_Muguet :
kilo = 86,7
Hedef = 60
Verilen Kilo = 2.300
Kalan Kilo = 26,7
Bildirim günü = Her cuma ( pzt yada her ayın 15 i falan )

Tarzında yazalım , nasıl olur ?
Böylece yeni gelenler ve bizler hem üyeleri takip ederiz, hem herkes istediği zaman bildirim yapmış olur, nasıl fikir ?

Bence gayet güzel olur ama bana bildirim günü yazmayalım, ben tartıldıkça bildireyim :1: Çünkü sağım solum belli olmuyor :1: Şimdi bir de tatil durumu var, belli bir gün versem de her zaman o günde tartılmam mümkün olmayabilir.

Bence gayet güzel olur ama bana bildirim günü yazmayalım, ben tartıldıkça bildireyim :1: Çünkü sağım solum belli olmuyor :1: Şimdi bir de tatil durumu var, belli bir gün versem de her zaman o günde tartılmam mümkün olmayabilir.

Tamam bebelak sen yine de formaliteden de olsa bir gün söyle bana üsttekileri de kendine göre doldur yazalım , ilk sayfaya :17:

Back