Günaydın canlar can dostlar <3
Dün buralardan uzak kaldımyakın dostumun mezuniyeti vardı sabahtan çıktım evden. Neler yediğime gelecek olursak hiç gelmeyelim ortam şartları eve geç dönüş filan kaçırdım biraz ama regl olmanın avantajı ile pek hissetmeyeceğim galiba :)
Yeni gelen hanımlar Hoşgeldinizçıtır olmayı kim istemez ki :) bizim gbi bu yolda yürüyenlere katıldığınız için tebrik ediyorum :)
3 kural :)
Bol su
bol spor
az yemek
çok ayıp adaşım sn sigara mı içiyorsun öğğğ kakaaBiran önce bırakmalısın kilo veren iradeli bi insan bnce sigarayıda bırakabılır hem bak oruç yardımcın olur bence
tebrikleeeerrr inşallah devamı gelir sen azimli bir insansın kilo vermek sigarayı bırakmaktan kat kat daha zor bence onu başarıyorsan bunu hayli hayli başarırısın
az önce paketi kırdım ya içmicem artık
Sende busun , biraz fazlalık var sadece
Menü alalım canım
merhaba kızlar bende geldim aranıza acilll zayıflamam lazım ve 19 kilo vermem lazım ilk hedefim çünkü önceden 65 kiloydum çok güzeldimyine o kiloya düşsem yeter çok zayıf olmak istemiyorum benide aranıza alın azim kazanmama yardımcı olun
bende katılabilirmiyim
bende istiyorum katılmakk
Hoş geldiniz =)
hımm dünün menüsü
kahvaltı klasik zateneynir zeytin domates salatalık maydonoz ekmek yok, 4 adet eti form bisküvi yani kontraplak
öğle :1 porsiyon dalyan köfte,cacık, ekmek içecek yok
akşam:taze fasulye,yoğurt, ekmek içecek yok
ve bugün de klasik kahvaltı yaptım,öğlene allah kerim
Sabah
Bir yumurta
5 yeşil zeytin
Bir kase semizotlu salata
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
iPhone 'dan gönderildi
günaydın hanımlar
gerçi artık tünaydın oldu ama
ben bu sabah 79.9 kilo çıktım tartıda
ama ucundan da olsa 70'lerde kaldığım için mutluyum
80'ler psikolojik sınır benim için, orayı aştığım zaman kendimi kolay kolay motive edemiyorum
bu alınan kiloları vermek için çok çalışmam lazım çokkk...
SABAH
3 büyük kayısı - 84
1 nektarin - 68
birazdan kahvemi içeceğim, yanında da bir şeyler atıştırırım.
bugünü 1200 kaloriyi aşmadan geçirirsem büyük başarıdır benim için :)
Hoşgeldin emmam
Benimde bir an önce 70lere inmem lazım ama daha çoook yolum var, bir de dün birazcık şey oldu
Ay neyse bu haftadan umudum yok , spor yapamadım doğru dürüst, ama kendime sağlam bir ramazan programı hazırladım
Boşver
Blue birşey yememek değil olay, çok geçmiş olsun sağlığın zaten daha önemli kiloyu verirsin ama ailem diyet yapıyorum diye kızıyor diyorsun, yiyorum diyorsun ben sana neden onlara diyetteyim diyorsun diyorum sadece, yemek istemiyorum diyeceksin o kadar
Sevmiyorum Canan Karatayı ya, çok asabi herşeyden önce , onun gibi sinirli olmaktansa pofuduk bir teyze olurum ilerde daha iyi
Bugün iyiyim tatlım evet
bende katılıyorum ya yazmadan geçemedim bazen acayip gıcık oluyorum ne asabi bir kadın yaBende Canan karatayi sevmiyorum meyve yemeyin diyo iki gün meyve yemesem ağzım Aft oluyo nasıl mantık anlamadım kolestrol iyidir diyo baya kafam karisiyo
Valla canım bende unutkanlık var o yüzden B12 almam lazım o da ekmekte var bu yüzden bunu yapamam ama pideye falan saldırmak yok spora yazılım bugün nasıl olcak bilmiyorum orucluyken gunduzlerimi akşam aksamlarimi gündüz yapmayi düşünüyorum ben aklıma gelenler bunlar pilav makarna yok iftardan sonra 2 yada 1 ara yapılıp 3 yada 4 öğün yenebilirmerhaba çıtırlar çok aktif bol sulu az kalorili bir gün diliyorum hepimize
şöyle bir uğramaya geldim ne var ne yok bakayım dedimbugün çok aktif başladım güne 50 dk pilates 10 dk dans ve şimdide 1 mil leslie yapacağım haydi bakalım spor zamanı şu an spor yapamayan arkadaşlara yeşil çay oda olmaz diyenlere hadi bakalım herkes 1 bardak su içsin
ya bu arada ramazanda nasıl bir program izlemeyi düşünüyorsunuz ben genelde kilo alıyorumda akşam yemeklere saldırdığımdan sizler neler yaparsınız yada neler yapabiliriz bilgilerimizi paylaşalım ben netten de biraz araştırayım akşam size yazarım bulduklarımı özet halinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?