20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Hoabuldukkkk kizlarrrrr..bendende polikistik over var...bekarligimdan beri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

11 aylik kizimda var dogum kilolalrimi veremedim daha yuruyus yapacam.gundw 2 saat ve yediklerimi kisitliycam bol sebze v3 m3yve kendimi sartlandirmiycam o zaman olmuyor :)

Günaydın kızlar, yağ yakmak, incelmek için yep yeni bir gün daha
Umarım herkes hazırdır

Güne Başlarken: 1 bardak su
2 mil leslie
50 mekik
100 ip atlama

Kahvaltı: kiraz ve probiyotik yoğurt

Nasılsınız bakalım bugün ?

Aha bir yoldaşımız daha oldu yiihuu

Hoşgeldin alppin , gel tabi ki , yaşın kaç, boyun kaç , kaç kilosun ?

İlk sayfaya göz gezdir bak orada öneriler ve 2 tane kuralımız var, sonra da her üyenin kendine ait listesi var, oradan onu da kendine göre yaz, ben ekleyeyim seni

Günaydın canım bende 1 sandviç ekmeğini ama su küçük ekmek şeklinde olanları ikiye böldum peynir ve domates biber yedim ip atlicam birazdan ama nasıl atlicam onu düşünüyorum

Gunaydin kizlarr

Hosgeldin cnm

Günaydın canım bende 1 sandviç ekmeğini ama su küçük ekmek şeklinde olanları ikiye böldum peynir ve domates biber yedim ip atlicam birazdan ama nasıl atlicam onu düşünüyorum

Günaydın blue , yediklerinin yanında çay vs. de iç bebek daha tok tutar, atla atla ne olcak 100 tane atlıyom ben 5 dk sürmüyor

Kahvaltida ictim benim cnm kahve istedi

Günaydınlar,
Tartılma günüm Pazartesi günüydü ama pek zamanım olmadı yazmaya, annemin radyoterapisi falan vardı. Ama bir daha geciktirmemeye çalışacağım :)
Bu hafta kilo biraz verdim, biraz aldım derken sadece 0,3 kg gitti. Ama açığı eskiden gittiğim diyetisyenimin verdiği iki günlük detox gibi bir kürle kapatmayı umuyorum. 2 günde genellikle 1-3 kilo arası verebiliyorum. Bakalım artık bu sefer kaç olur =)
Son durumumu da yazıyım;
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 78,0
Verilen Kilo: 13,5
Hedef: 55
Tartı günü:Her Pazartesi

Tebrikler canım çok güzel zayıflamişsin istediğin kiloya gelmene az kalmış canım annene de çok geçmiş olsun Allah sağlık sihhat versin inşallah

kızlarrr gunayydııın :) dun aksam yemegınde kendımı tutamadqm ıcın kendıme ceza meyve sebze ycem sadece bugun :) tartı günüm salı günü :) umarım en kısa zamanda kalıcı olarak verırız :) sızı cok seviyorum ıyıkı vrsınız tesekkurler :*

Çok mutsuzum sinirlerimi bozuyor bazıları. insanlar ne kıskanç ya
Anlatmak istiyorum artık dayanamıyorum
Kilom en son 77 ydi biliyorsunuz bn bu kiloya 82 den düştüm ilaç kullandığım için aldım yoksa 69 du son kilom neyse bnm bi komşu kızım var 4 yaş küçük benden.
Kızın kilosu 88 ama benimle bir tutuyorlar düşünün 42 ona dar geliyor bacağından bile çıkaramıyorken bana 40 bol geliyordu ama ailesi ve kendisi ikimizi bir tutuyor çok canım sıkılıyor çok kıza tüm kış yürüyelim dedim yok dedi şimdi beni zayıflamış görünce havuza yazılacakmış bn istemedim. Dedim ki tut boğazını verirsin bak bn verdim dedim. Delirdi hı çok vermişsin dedi. Tartıldım dedim tartın eksik senin dedi( yeni tartı aldığımı bilmiyor) bn de spor merkezinde tartıldım dedim en son sustu 😡😡 anlamıyorum ya nasıl bir tutuyorlar aklım ermiyor bn onun kadar yesem 150 kilo olurdum bnm hormon bozukluğundandı bu kilolarım bi de son içtiğim ilaçtan ama onun öyle bişeyi yok yani boğazını tutmayı bırakın 3 kişinin yemeğini yiyor doymak bilmiyor. Kimseyi rencide etmek istemiyorum ama çok moralimi bozdu çok ;(

iPhone 'dan gönderildi

kızlar 168 boy 90 kilo ile kaç beden kıyafet olur tatil için bişiler bakıcam kaç beden alim bilemedim şimdi 98 bayrama kadar en az 90 olurum

Canim kendinden 4 yaş küçük birini takma çok manasız boğazını tutarsan verirsin benimle yarışman çok manasız önce bi ruhen büyü kucugum deseydin daha ağzıma laflar geliyo da neyse onları demiyim bizim de yan komşunun kızı boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…