20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Bende menüme yaziyim
Sabah:
Iki dilim ekmek 2 kk peynir domates biber
1 buçuk 2 saate yakın yürüyüş
Ara
Kiraz
Öğle
1 adet ızgara yağsız sinirsel
2 buçuk kaşık sarımsaklı yoğurdun içine haşlanmış garnitür 1 dilim ekmek
Ara
Papatya çayı ve kiraz
Akşam
Fasulye yemegi (Daha yemedim ama)

Bende menüme yaziyim
Sabah:
Ara
Kiraz
Öğle
Ara
Papatya çayı ve kiraz
Akşam

afiyetolsun cnmmm:nazar::nazar: spor süperr:46:

kızlar ya ben kahwaltımı gayet guzel sporumuda guzel yaptm amaaaaa aksam yemegii cok kacrdm :( :( cok pısmanım ama cok yedım yaa oooff napcam ben cok moralım bozulduuu :(:(

Bende menüme yaziyim
Sabah:
Ara
Kiraz
Öğle
Ara
Papatya çayı ve kiraz
Akşam

Cok iyi canım !!!!!
O ekmekler beyaz degil di mi :))
Akşam yemeğini kaçta yiyorsun?

Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su

Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez ;)

Eki Görüntüle 1160314

Elma tarçınlı ;)
Yoğurt keten tohumlu ;)
Kabak yemeği ise bol acılı ;)
Su karbonatlı ;)

Birini de sade yeseymişim :) :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Güzel olmuş canım, biraz enteresan takılıyorsun ama karışmıyorum kilo verildiği taktirde :))
spor yok mu spor ? :)))

Bizimkiler televizyona 2,5 bin tl verdiler diye delirmiştim ama direk youtube a baglanıyo, musait oldukça orada ki sporları yapıcam artık ^^ doymuyorum yaa :D

Yok canım tam bugdaydi akşam makarna da yedim kızlar bi de çok az hassas patates de yedim fasulye de vardı şimdi kalktım masadan bu arada beni felaket güneş carpmis 2 ağrı kesici içtim kesmedi

geçmiş olsun canım, bak dun kaçamak yapmışyın, bu akşam makarna ve patates, tartıda ki rakamı etkiler bunlar..
Ve saat 8:30, akşamları daha erken yiyoruz bebiş, uyu dinlen canım, nereye gittin o güneşte ?

Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su

Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez ;)

Eki Görüntüle 1160314

Elma tarçınlı ;)
Yoğurt keten tohumlu ;)
Kabak yemeği ise bol acılı ;)
Su karbonatlı ;)

Birini de sade yeseymişim :) :) :)

iPhone 'dan gönderildi

Canim ya kusura bakma işine karışmak gibi olsun istemiyorum ama benim hocam karbonatli suyu zararlı bulmuştu karacigerle bu kadar oynanmaz ki demişti derste bende alkali diyetine bi ara kafayı takmistim vazgeçtim yine de sen bi düşün derim nacizane

geçmiş olsun canım, bak dun kaçamak yapmışyın, bu akşam makarna ve patates, tartıda ki rakamı etkiler bunlar..
Ve saat 8:30, akşamları daha erken yiyoruz bebiş, uyu dinlen canım, nereye gittin o güneşte ?

Haklısın canım ama bizimki biraz mecburiyetten oldu yürüyüş yaptığım yer tam güneşe karşı tabak gibi o parkuru oraya yapan zeka işte neyse orda 10 bucugu biraz geçmişti çıktığımda 12.17 de geldim eve işte o ara carpmis

Haklısın canım ama bizimki biraz mecburiyetten oldu yürüyüş yaptığım yer tam güneşe karşı tabak gibi o parkuru oraya yapan zeka işte neyse orda 10 bucugu biraz geçmişti çıktığımda 12.17 de geldim eve işte o ara carpmis

ayyyy cnım ya , e ne yapmayı planlıyorsun, o saatte çıkma bi daha kuzumm sakınn

Canim ya kusura bakma işine karışmak gibi olsun istemiyorum ama benim hocam karbonatli suyu zararlı bulmuştu karacigerle bu kadar oynanmaz ki demişti derste bende alkali diyetine bi ara kafayı takmistim vazgeçtim yine de sen bi düşün derim nacizane

Zaten haftada bir aklıma gelirse atıyorum içine :) :) çok da uğraşmıyorum o konuda :) teşekkür ederim uyarın için ;)

iPhone 'dan gönderildi

ayyyy cnım ya , e ne yapmayı planlıyorsun, o saatte çıkma bi daha kuzumm sakınn

Ay yok çıkar miyim 2 ağrı kesici ictim bana misin demiyor 1 tane daha atıcam şimdi bi daha akşam çıkarım heralde bu arada biz normalde 6 6 buçuk gibi masaya otururuz ama su an ev kriz yönetiminde 😊😊 o yüzden saati belli olmuyo

Back