20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

bende bu sabah başladım, sen soktun aklıma :))
Her sabah yuruyusten sonra ip atlıyorum bi de artık :))

Saat 23-02 arası 5 zıplamak yağ yakarmış :) o da şöyle: vucüt o saatlerde dinlenmeye hazırlanıyor ama sen hareket edince sen ağır spor yapıyorsun sanıyor ve yağ yakımına başlıyormuş :) sen uyurken yağlar gidiyor :) ip atlamak çok iyiymiş aslında ya :) tüm vücudu çalıştırıyor :) bn göğsüm sarkar die korkuyorum ama sıkılaştırıyor dediler uygulayanlar

iPhone 'dan gönderildi

ayy bende hala shake içiyorum,bitmiyo valla sadece 250 ml olmasına ragmen :))
Tamam canım kriz yönetimi var madem, sen 5-6 gibi atıştır, bu saatlerde daha az ye olmaz mı bebik ?
kız sabah erkenden niye çıkmıyon yürüyüşe ? ya da sende dısarı cıkmak istemeyen kızlar gibi leslie ile yürü evde :)

Son düzenleme:

yaa mankenler falan deli gibi ip atlıyo, cok büyük değilse risk yok bence

Azcık bana versene
Bir zayıflada sen ona da çözüm bulunur, attığım fotolara bakıyor musun , orada genelde küçülmüş göğüsler :))

Azcık bana versene
Bir zayıflada sen ona da çözüm bulunur, attığım fotolara bakıyor musun , orada genelde küçülmüş göğüsler :))

Evet :) ama sıkı sporla olmuş onlar :) bn de zayıflayayım hallederiz de mi :)
Valla istersen vereyim :) Allah'ım bana herşeyi fazla fazla vermiş :) göz büyük kalça büyük :) saç 4-5 kişinin toplam saçı kadar :) Kaş çok :) dolayısıyla tüy de çok ay konu nerden nereye geldi

iPhone 'dan gönderildi

Kilonun hormonları bozdugu için tüylenme yaptığını, kilo verdikçe o sorunun da düzeleceğini biliyor musun peki ? :))
Sende sıkı spor yap, engel ne ?

Kilonun hormonları bozdugu için tüylenme yaptığını, kilo verdikçe o sorunun da düzeleceğini biliyor musun peki ? :))
Sende sıkı spor yap, engel ne ?
Bnde polikistikover vardı tedavi oldum geçti ama tüylenme azalmadı kilo verdirdi ilaçlar ama bn bu kiloyu zoretanin diye sivilce ilacından aldım ama vereceğim hepimiz vereceğiz

iPhone 'dan gönderildi

Olur canım öyle yapiyim çok mantıklı ya sabah erken uyanamiyorum nedense ama denerim olmadı akşam yururum napalım sabah olmadı ip atliyim ama kocamanim yani evde atlasam ses çıkıyor sokak komik olmaz mı 😊😊😊 canım bu arada shake nasıl yapılıyor

Son düzenleme:
Bende kilo vermek isteyenlerdenimmm.bende katilmak.istiyorummm araniza.beni de alin tek.basima olmuyor bu is..birazdan 1 saatlik yuruyusumu yapmaya basliycam.hepimize kolay gelsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım sana da kolay gelsin 😊😊😊😊😊

Hoş geldin

iPhone 'dan gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…