bende bu sabah başladım, sen soktun aklıma :))
Her sabah yuruyusten sonra ip atlıyorum bi de artık :))
Ay yok çıkar miyim 2 ağrı kesici ictim bana misin demiyor 1 tane daha atıcam şimdi bi daha akşam çıkarım heralde bu arada biz normalde 6 6 buçuk gibi masaya otururuz ama su an ev kriz yönetiminde 😊😊 o yüzden saati belli olmuyo
Saat 23-02 arası 5 zıplamak yağ yakarmış :) o da şöyle: vucüt o saatlerde dinlenmeye hazırlanıyor ama sen hareket edince sen ağır spor yapıyorsun sanıyor ve yağ yakımına başlıyormuş :) sen uyurken yağlar gidiyor :) ip atlamak çok iyiymiş aslında ya :) tüm vücudu çalıştırıyor :) bn göğsüm sarkar die korkuyorumama sıkılaştırıyor dediler uygulayanlar
iPhone 'dan gönderildi
yaa mankenler falan deli gibi ip atlıyo, cok büyük değilse risk yok bence
Çok büyük90 kullanıyorum ama destek filan hiç bişe yok incecik sütyen ama ondan bile taşıyor
iPhone 'dan gönderildi
Kızım iyii atlıyon valla onlarla sen
Ühüüüdaha yaş 22 çoluk çocuk olacak ne yapacam bn ya zayıflasam sıkılaşsa küçülür mü ki ;( sütyensiz ölçü 106
Bu arada dar bir atlet giyip öyle atlıyorum mecburen
iPhone 'dan gönderildi
Azcık bana versene
Bir zayıflada sen ona da çözüm bulunur, attığım fotolara bakıyor musun , orada genelde küçülmüş göğüsler :))
Evet :) ama sıkı sporla olmuş onlar :) bn de zayıflayayım hallederiz de mi :)
Valla istersen vereyim :) Allah'ım bana herşeyi fazla fazla vermiş :) göz büyük kalça büyük :) saç 4-5 kişinin toplam saçı kadar :) Kaş çok :) dolayısıyla tüy de çokay konu nerden nereye geldi
iPhone 'dan gönderildi
Bnde polikistikover vardı tedavi oldum geçti ama tüylenme azalmadıKilonun hormonları bozdugu için tüylenme yaptığını, kilo verdikçe o sorunun da düzeleceğini biliyor musun peki ? :))
Sende sıkı spor yap, engel ne ?
Olur canım öyle yapiyim çok mantıklı ya sabah erken uyanamiyorum nedense ama denerim olmadı akşam yururum napalım sabah olmadı ip atliyim ama kocamanim yani evde atlasam ses çıkıyor sokak komik olmaz mı 😊😊😊 canım bu arada shake nasıl yapılıyorayy bende hala shake içiyorum,bitmiyo valla sadece 250 ml olmasına ragmen :))
Tamam canım kriz yönetimi var madem, sen 5-6 gibi atıştır, bu saatlerde daha az ye olmaz mı bebik ?
kız sabah erkenden niye çıkmıyon yürüyüşe ? ya da sende dısarı cıkmak istemeyen kızlar gibi leslie ile yürü evde :)
Bende de var polikistikover kilo verdiriyor mu cidden ben daha doktora gitmedimBnde polikistikover vardı tedavi oldum geçti ama tüylenme azalmadıkilo verdirdi ilaçlar ama bn bu kiloyu zoretanin diye sivilce ilacından aldım ama vereceğim hepimiz vereceğiz
iPhone 'dan gönderildi
Bende de var polikistikover kilo verdiriyor mu cidden ben daha doktora gitmedim
Evet cnm pko erkek tipi göbekten simit şeklinde kilo yaparsaç döker sivilce tüylenme yapar yasmin vermişti bana belim inceldi zayıfladım :)
iPhone 'dan gönderildi
Bende kilo vermek isteyenlerdenimmm.bende katilmak.istiyorummm araniza.beni de alin tek.basima olmuyor bu is..birazdan 1 saatlik yuruyusumu yapmaya basliycam.hepimize kolay gelsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım benim de bi simitlerim var görsen kavitasyonla bi ara indi geri geldi kadın da şaşırdı
Bende kilo vermek isteyenlerdenimmm.bende katilmak.istiyorummm araniza.beni de alin tek.basima olmuyor bu is..birazdan 1 saatlik yuruyusumu yapmaya basliycam.hepimize kolay gelsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?