Bende menüme yaziyim
Sabah:
Iki dilim ekmek 2 kk peynir domates biber
1 buçuk 2 saate yakın yürüyüş
Ara
Kiraz
Öğle
1 adet ızgara yağsız sinirsel
2 buçuk kaşık sarımsaklı yoğurdun içine haşlanmış garnitür 1 dilim ekmek
Ara
Papatya çayı ve kiraz
Akşam
Fasulye yemegi (Daha yemedim ama)
kızlar ya ben kahwaltımı gayet guzel sporumuda guzel yaptm amaaaaa aksam yemegii cok kacrdmcok pısmanım ama cok yedım yaa oooff napcam ben cok moralım bozulduuu
kızlar ya ben kahwaltımı gayet guzel sporumuda guzel yaptm amaaaaa aksam yemegii cok kacrdmcok pısmanım ama cok yedım yaa oooff napcam ben cok moralım bozulduuu
Bende menüme yaziyim
Sabah:
Iki dilim ekmek 2 kk peynir domates biber
1 buçuk 2 saate yakın yürüyüş
Ara
Kiraz
Öğle
1 adet ızgara yağsız sinirsel
2 buçuk kaşık sarımsaklı yoğurdun içine haşlanmış garnitür 1 dilim ekmek
Ara
Papatya çayı ve kiraz
Akşam
Fasulye yemegi (Daha yemedim ama)
Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su
Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez
Eki Görüntüle 1160314
Elma tarçınlı
Yoğurt keten tohumlu
Kabak yemeği ise bol acılı
Su karbonatlı
Birini de sade yeseymişim :) :) :)
iPhone 'dan gönderildi
Çok güzel ya :)Bizimkiler televizyona 2,5 bin tl verdiler diye delirmiştim ama direk youtube a baglanıyo, musait oldukça orada ki sporları yapıcam artık ^^ doymuyorum yaa
Cok iyi canım !!!!!
O ekmekler beyaz degil di mi :))
Akşam yemeğini kaçta yiyorsun?
Yok canım tam bugdaydi akşam makarna da yedim kızlar bi de çok az hassas patates de yedim fasulye de vardı şimdi kalktım masadan bu arada beni felaket güneş carpmis 2 ağrı kesici içtim kesmedi
Çok güzel ya :)
Bn spor olarak ip atlıyorum günlük :)
iPhone 'dan gönderildi
Yok canım tam bugdaydi akşam makarna da yedim kızlar bi de çok az hassas patates de yedim fasulye de vardı şimdi kalktım masadan bu arada beni felaket güneş carpmis 2 ağrı kesici içtim kesmedi
Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su
Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez
Eki Görüntüle 1160314
Elma tarçınlı
Yoğurt keten tohumlu
Kabak yemeği ise bol acılı
Su karbonatlı
Birini de sade yeseymişim :) :) :)
iPhone 'dan gönderildi
geçmiş olsun canım, bak dun kaçamak yapmışyın, bu akşam makarna ve patates, tartıda ki rakamı etkiler bunlar..
Ve saat 8:30, akşamları daha erken yiyoruz bebiş, uyu dinlen canım, nereye gittin o güneşte ?
Haklısın canım ama bizimki biraz mecburiyetten oldu yürüyüş yaptığım yer tam güneşe karşı tabak gibi o parkuru oraya yapan zeka işte neyse orda 10 bucugu biraz geçmişti çıktığımda 12.17 de geldim eve işte o ara carpmis
Canim ya kusura bakma işine karışmak gibi olsun istemiyorum ama benim hocam karbonatli suyu zararlı bulmuştu karacigerle bu kadar oynanmaz ki demişti derste bende alkali diyetine bi ara kafayı takmistim vazgeçtim yine de sen bi düşün derim nacizane
ayyyy cnım ya , e ne yapmayı planlıyorsun, o saatte çıkma bi daha kuzumm sakınn
Zaten haftada bir aklıma gelirse atıyorum içine :) :) çok da uğraşmıyorum o konuda :) teşekkür ederim uyarın için
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?