ay ben vereyim kilolarımı da o kendi derdine yansın
Merhaba kızlar hepiniz çok iyisiniz inat edince başaramayacağınız şey yok. Zayıflamakla ilgili bir film izledim bugün 3 arkadaş beraber zayıflıyolar hayatları değişiyor falan moral olur size de filmin adı "dayanışma" filmde sanırım 3ü de gerçekten zayıflamışlar göbeklerine yada basenlerine birşey koymuş gibi değillerdiBen beğendim sizde vazgeçmezseniz nasıl olacağına küçük bir hatırlatma tabi film sonuçta bu vazgeçmeyin kızlaaaar
Düğün sezonu ya hep yasıtlarımı görüyorum çıtı pıtı yaaa. Neyime yediysem bu kadar en güzel zamanlarımda.
*Dün sabah fırında fatetes yedim ve cay
Akşam bulgur pilavı ve ayran
Arada 5 i bi yerde çay.
1 saat yürüyüş.
* bu sabah 4 adet mücver
Çay domates salatalık
* akşam yemeğimde 2 kase veya 3 cacık yemek istiyorum ( çok severim ) sonra bir saat yürüyüş ve beşi bir yerdeyle günü kapatırım.
Sen nerelerdesin cadı ?
Tatlım geçmiş gitti artık yediysen yedin bir an önce toparlayıp bu zamanları yok edelim.
Çok az ve düzensiz yiyorsun, yediğin besinler yağ yakımına fayda sağlayacak yemekler değil.
Kendini neden bu kadar zorluyorsun?
Senin şu an da miğden geniş tatlım böyle çok az yememelisin
Dersanm var dışardayım hp. İşten de çıktım pek para harcamqk istemiyorum. Sınav zamanmdı giremedim pek :) diyette uçtu tabi. 105 e cıktım.
Suan sadece dersanm var. Bide sene sonuna sözüm var ondan bu kadar kasıyorum suan 103 oldum bu sefer çok pis hedef koydum düğündekileri görünce :)
Su an şok geçiriyorum resmen şah damarım atiyo 😖😖😖😖
Bu konularda erkeklerle muhattap olmayın bence akıl sağlığımız tehlikeye giriyor
Evet haklısın bunun bide geri alması var. Cuma günü düğün varmş canm ondan tartıldım söz bidaha olmaz
O zaman daha ddüzenli gidiyorum bundan sonra.
Ne zaman tartılayım şimdi
Erkek arkadasım da yoğun baskı da ilk sözü ders çalıştın mı ikinci sözü spor yaptın mı mübareğin :)
O sadece akşam değil sabah akşam spor yapmam taraftarı. İşe giderken uyandırıyor ben tamam deyip kalkmış gibi yapıyorum o işe başlayınca hoop yatağa :) buna da bir son vermem gerekecek sanırım
tatlım daha sık gel yanımıza, tekrar söylüyorum yanlış besleniyorsun, ben senin gibi yesem sonra patlama yaşar geri alırım kiloyu,
Eğer çabuk kilo vermek istiyorsan, beslenme şeklini azaltmak yerine spora ağırlık ver, suyu daha fazla iç, dışarda olduğun için belki düzensiz yiyorsun tatlım,
anlıyorum, ama o çantaya atıştırmalıklar at , meyve, sebze at, akşama kadar hiçbir şey yemeden durma canım
Ayrıca sadece tartı günlerimizde tartılıyoruz bu konuda da beni üzdün
Düğünle tartılma ne alaka canım, tartı senin anlık psikolojini etkileyecek o kadar gerek yok ki bu riski almaya
Tartı gününü bana 1 temmuz olarak söylemiştin, neden fikrin değişti?
Böyle kolay kolay fikirlerinden vazgeçersen zorlanırsın tatlım, o kararlar bir kere alınacak ve bir daha o karardan dönülmeyecek o kadar, o kararı hiç kimse hiç birşey değiştirmeyecek
Ve erkek arkadşları bu konulardan uzak tutuyoruz anlaştık mı tatlım ? Bende sabah akşam spor yapmanı tavsiye ederim, bizzat bende yapıyorum ama o vücut senin kararı sen vereceksin erkek arkadaşın değil.
Düğünle tartılma ne alaka canım, tartı senin anlık psikolojini etkileyecek o kadar gerek yok ki bu riski almaya
Tartı gününü bana 1 temmuz olarak söylemiştin, neden fikrin değişti?
Böyle kolay kolay fikirlerinden vazgeçersen zorlanırsın tatlım, o kararlar bir kere alınacak ve bir daha o karardan dönülmeyecek o kadar, o kararı hiç kimse hiç birşey değiştirmeyecek
Ve erkek arkadşları bu konulardan uzak tutuyoruz anlaştık mı tatlım ? Bende sabah akşam spor yapmanı tavsiye ederim, bizzat bende yapıyorum ama o vücut senin kararı sen vereceksin erkek arkadaşın değil.
Acikcasi ben sabah akşam spor yapma taraftarı değilim söyle değilim yanlislik olmasın vücut bi süre sonra bu duruma alışıcak o zaman ne yapıcaz daha az ye az ye bi yere kadar işte bu durumda daha çok spor yapıcaz
Acikcasi ben sabah akşam spor yapma taraftarı değilim söyle değilim yanlislik olmasın vücut bi süre sonra bu duruma alışıcak o zaman ne yapıcaz daha az ye az ye bi yere kadar işte bu durumda daha çok spor yapıcaz
Düğün var ve oraya çok yasıtım gelck ve hepsi de ultra bakım ve zayıflar :))) ondan değiştirdim kararımı. İyisi mi ben size uyayım tartı konusunda.
Canm yasadıklarını şimdi okudum hem üzüldüm hem hırs yaptırdğı için sevindim
Bende öyle düşündüğüm için sabah yapmadım. Bugün kafama dank etti ki bayramlaşmaya gideceğim erk ark ailesine. En az 10 kilo vermem lazım. Beni tanıdıklarında 95 kiloydum
Bayrama 90 olmam lazım. Kurban bayramında da giderim o zqman da 80
Söz de 70 nişanda 65 düğünde 60 oldum mu tamamdır :))
Canım vücudun spora alışması diye birşey yok ki , vücut spora her zaman olumlu tepki verir, ve tam tersi ne kadar yaparsak o kadar iyidir, ama ben de sabah akşam yap demek istemedim orada, fakat ciddi derecede faydasını görür orası da bir gerçek
Canım benim, tekrar söylüyorum, aldığın kararları değiştirme, bunu yapma, izin verme, başka türlü kendimizi değiştiremeyiz, tartı konusunda, hangi gün tartılacağını kendin seçiyorsun, ve o günler dışında tartılmayacaksın , senden bu istediğim şey emin ol dünyanın en kolay şeyi, ama etkili aynı zamanda
Etrafında ki insanları boşver, geçmişini unut, geleceğini düşünme bugünü yaşa, anını yaşa, bugünün kurtar, kendine işkence ederek bir şey elde edemezsin , bu sürecin keyfini çıkar balım
Ben bugünü şöyle bir toparlayayım;
Sabah:
yarım muz- 1 bardak su
1 saat yürüyüş
50 mekik
100 ip atlama
Yarım kalan muz + yeşil elma
Ara: 5 badem - ikisi bir arada nescafe
Öğlen:
Dukan Krep
Domates Salatalık
Yeşil Çay
Akşam:
Yarım saat twist
50 mekik
Herbalife shake ( süt ile )
Toplamda : 2 lt su
Eki Görüntüle 1160267
Yarın görüşürüz kızlar, öptüm
Sabah 11:30
Haşlanmış tavuk
Haşlanmış patates
Şekersiz çay
Bol su
Akşam 17:30
Menü yerine foto atayım bu kez
Eki Görüntüle 1160314
Elma tarçınlı
Yoğurt keten tohumlu
Kabak yemeği ise bol acılı
Su karbonatlı
Birini de sade yeseymişim :) :) :)
iPhone 'dan gönderildi
Bende öyle düşündüğüm için sabah yapmadım. Bugün kafama dank etti ki bayramlaşmaya gideceğim erk ark ailesine. En az 10 kilo vermem lazım. Beni tanıdıklarında 95 kiloydum
Bayrama 90 olmam lazım. Kurban bayramında da giderim o zqman da 80
Söz de 70 nişanda 65 düğünde 60 oldum mu tamamdır :))
Evet haklısın bunun bide geri alması var. Cuma günü düğün varmş canm ondan tartıldım söz bidaha olmaz
O zaman daha ddüzenli gidiyorum bundan sonra.
Ne zaman tartılayım şimdi
Erkek arkadasım da yoğun baskı da ilk sözü ders çalıştın mı ikinci sözü spor yaptın mı mübareğin :)
O sadece akşam değil sabah akşam spor yapmam taraftarı. İşe giderken uyandırıyor ben tamam deyip kalkmış gibi yapıyorum o işe başlayınca hoop yatağa :) buna da bir son vermem gerekecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?