Merhaba kızlar bende 20 kilo vermek istiyorum:/ 82 kiloyum evlendigimde 65 kiloydum sonra çocuk falan derken bu kilolarda kaldım yardiiimmmmmm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba kızlar bende 20 kilo vermek istiyorum:/ 82 kiloyum evlendigimde 65 kiloydum sonra çocuk falan derken bu kilolarda kaldım yardiiimmmmmm
Yeşil kahve bagirsaklari calistiriyor mu?
Kızlar bufede sağlıklı bişey bulamadım misirda yoktu 4 kaşık yogurdun içine iki dilim kepek ekmeği ve 1 havuç dogradim
Kızlar bufede sağlıklı bişey bulamadım misirda yoktu 4 kaşık yogurdun içine iki dilim kepek ekmeği ve 1 havuç dogradim
Merhaba, hoşgeldin :)
Burada hemen hemen hepimiz 80'li, 90'lı, 100'lü kilolardayız ya da o kilolardan başladık. Hiç dert etme, sen de vereceksin bu kiloları
Bende 86.3le başladım ama 2 aydır 4 kilo verdim ama Neden çünküm iradesizimpazartesi kesin başlıyorum her pazartesi tartilcam ve ne yediğimi burdan paylasicam valla zavallı esimde bikti benim kilolu halimden
Doğru söylüyorsun canım ama sağlık için zayıflaman gerekiyor diyo zaten kötü niyeti yokneyse şimdilik hedefim 2 ağustosa kadar 75 olmak tatile gidicemde sonra 68 kiloya dusene kadar devam sonrada göğüslerimi kucultucem en son 62 yi gördümmu bana yeter :)
Tartı günüm pazartesi aslında ama yarın tatile gideceğim için tartılma fırsatım olmayacak, o yüzden kilomu şimdiden bildiriyorum.
14 Haziran 2014: 76.8 kilo
Boyum 1.58 evlendigimde 65 kiloydum sonra hamilelikte 95 kiloyla doğuma girdim benim bacakla popom yok Karnım ve göğüslerim çok büyükbazı insanlar hamile saniyor o derece :/ sen kaç kilosun tek umudum burda birbirimize destek olarak şu kilolardan kurtulmak valla
Ne kadar Zamanda verdin 8 kiloyu çok iyi canım ya inşallah istediğin kiloya en kisa zamanda kavuşursun
7 hafta oldu ben diyete başlayalı, 11.2 kilo verdim çok şükürAllah herkese nasip etsin, bana da böyle devam edebilmem için sabır ve irade versin inşallah
Valla bravo tebrik ederim seni supersin :) 2 ay bile olmamış allahıiimmmm banada sabır ve irade versin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?