Gecmis olsun kuzum sigarayi azalt bebem bi sureligine benimkide ondan uzadi (ele verir talkini kendi yutar salkimi hesabi)Bebelakım ciğer degilde burnum kapalı, bogazım şişti , sürekli öksürüyorum, öksürdükçe boğazlarım acıyoo
Teşekkür ederim :)
Başlangıç tarihi: 5 Aralık 2013
Başlangıç Kilo: 91,5
Güncel Kilo: 78,3
Verilen Kilo: 13,2
Hedef: 55
Tartı günü:Her Pazartesi
Bu arada benim kardeşimde bayağı hastalandı, ateş içinde yatıyor. Tek değilsiniz maalesef
Çok geçmiş olsun...
Anladım düzene girince düzelir inşallah :)
iPhone 'dan gönderildi
Bebelakım ciğer degilde burnum kapalı, bogazım şişti , sürekli öksürüyorum, öksürdükçe boğazlarım acıyoo
Kuzum şu callanetics videosunun linkini ozelden atabilirmisin bana varsa daha baska linkler de olur cok guzel videolar oneriyorsun tsk ederimm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Attım balım :)
iPhone 'dan gönderildi
Büfe filan olmasa bnm aklıma kaynamış Mısır geldi :) bn çok eskiden az kahvaltı öğlen Mısır akşam yoğurt ve azıcık yemekle bir ayda 10 kilo vermiştim amaaaaa sabah 9 akşam 6 yüzüyordumKızlar bu arada sabah klasik kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeği ile çok az reçel yedim peyniri doktor 2 3 kk dediği için biraz yedim valla yalan yok arada havuzda olucagimiz için soda içerim öğlen ne yerim bilmiyorum ama en kalorisiz şeyi seçmeye çalışıcam hatta fikri olan varsa yazsın bufede yicem en uygun ne olur sizce?
Valla canım ben Şeyda Coşkun'un sıvı detoksunu yapmayı düşünüyorumkızlar bıde sorum olacak size , kilo vermemiz durakladıqı zaman ne yapabılırız bi fikri olan varsa paylasabılırmı:)
Büfe filan olmasa bnm aklıma kaynamış Mısır geldi :) bn çok eskiden az kahvaltı öğlen Mısır akşam yoğurt ve azıcık yemekle bir ayda 10 kilo vermiştim amaaaaa sabah 9 akşam 6 yüzüyordum
iPhone 'dan gönderildi
Aaaaaaa cok mantıklı bulursam alırım çok teşekkür ederim 😊😊
:) nişasta olması biraz kötü ama çok iyi tok tutar :)
iPhone 'dan gönderildi
Aynen öyle olmadı arada bi de yoğurt yerim dengelesin diye
İyi fikir :) ama baaak başta diim tuz atmak yok
iPhone 'dan gönderildi
Merhabalar,
Ben de size katılabilirmiyim?
Aralık ayı gibi başladım kilo vermeye. 91,5 ile başladım, bugün itibariyle 78,3 kiloyum. Hedefim 55.
Aslında ilk 10 kilomu hızlı verdim 2 ayda. Ama sonra bozdum vs. bayağı bir aynı kiloda durdum. Sonra 76,8 e kadar düştüm ama sonra tekrar kilo aldım.
'Binge Eating' diye bir rahatsızlığım var. Yani tıka basa yemek bazı zamanlar. Şimdi onun için de tedavi görüyorum. Yani kısacası hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum. Motivasyonumu çabuk kaybediyorum, o yüzden aranıza katılmak istiyorum. Tartılma günü olarak Pazartesileri olsun. Uzun yazdım kusura bakmayın. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim. İyi günler...
Öğle 12:30
Bir bardak ayran içinde zencefilli karışımdan yarım çay kaşığı yoğurtla yiyemiyorum pek
Sabahtan kalma biraz salata
10 tane leblebi
2 tane semizotlu üçgen börek :) kepekli esmer undan
Üstüne de bi yeşil kahve içeceğim birazdan <3
iPhone 'dan gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?