20-25 arası verecek kilosu olanlar, yapabiliriz :))

Günaydın kizlarr
Bebelakım ciğer degilde burnum kapalı, bogazım şişti , sürekli öksürüyorum, öksürdükçe boğazlarım acıyoo
Gecmis olsun kuzum sigarayi azalt bebem bi sureligine benimkide ondan uzadi (ele verir talkini kendi yutar salkimi hesabi)

Hosgeldin canim sizede gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anladım düzene girince düzelir inşallah :)

iPhone 'dan gönderildi

Kuzum şu callanetics videosunun linkini ozelden atabilirmisin bana varsa daha baska linkler de olur cok guzel videolar oneriyorsun tsk ederimm

Kuzum şu callanetics videosunun linkini ozelden atabilirmisin bana varsa daha baska linkler de olur cok guzel videolar oneriyorsun tsk ederimm

Attım balım :)

iPhone 'dan gönderildi

Kızlar bu arada sabah klasik kahvaltı yaptım 2 dilim kepek ekmeği ile çok az reçel yedim peyniri doktor 2 3 kk dediği için biraz yedim valla yalan yok arada havuzda olucagimiz için soda içerim öğlen ne yerim bilmiyorum ama en kalorisiz şeyi seçmeye çalışıcam hatta fikri olan varsa yazsın bufede yicem en uygun ne olur sizce?

Büfe filan olmasa bnm aklıma kaynamış Mısır geldi :) bn çok eskiden az kahvaltı öğlen Mısır akşam yoğurt ve azıcık yemekle bir ayda 10 kilo vermiştim amaaaaa sabah 9 akşam 6 yüzüyordum

iPhone 'dan gönderildi

Aaaaaaa cok mantıklı bulursam alırım çok teşekkür ederim 😊😊

Eveeet size harika bir spor daha :) bn spor salonunda gbi sıkı yapmak isterim diyenler
http://m.youtube.com/results?q=passion 4 profession&sm=1

Ismi ise passion 4 profession
Erkek bayan karışık siz bayan için olana bakın mesela kalça :) ordan başka videoları da çıkıyor :) set sayısı dinlenme süresi hepsi sesli bi şekilde var ayrıca bazı videolarda hareketi yaparken doğru nefes alış verişi de gösteriyor :)

iPhone 'dan gönderildi

Son düzenleme:
herkesciklere merhaba ya deniz tatil falan demeyin canım çekti ya ben yıllardır gidemiyorum tatile okul sağolsun yazımıda stajdır büttür falan yedi yıllardır şimdide atanacam iş bulacam sınava girecem of of dertlendim benim yerimede yüzün rica ederimbir güneş deniz görsem keşke :2: ya güneş varda ankarada deniz yok şansa bak ki hepimize çok güzel bir gün diliyorum şu aralar spor yapamıyorum regl oldum ağrım çok ama yürüyüş yapıyorum mümkün olduğunca normalde haftada 3 gün pilates ve yürüyüş yapıyorum şimdilik pilatese ara verdim

deadline;
Başlangıç tarihi: 19 mayıs 2014
Başlangıç Kilo: 73.2 kg
Güncel Kilo: 71.5 kg
Verilen Kilo: 1.7 kg
Hedef: 55
Tartı günü:Her Pazartesi

listeye gireyim dedim yeterli herhalde bu akşam bir ara girip yediklerimi paylaşırım hepimize kolay gelsin

Merhaba, hoşgeldina aramıza

Bende de binge eating durumu var maalesef. Bu yüzden 80'lerden 100'lere çıkmıştım 6 ay gibi bir sürede İlaçlar içildiği sürece yararlı oluyor ama kesinlikle tedavi etmiyor, ilacı kestiğin an yine aynısın, bu yüzden ilaçla kilo versen de bırakır bırakmaz yine almaya başlıyorsun, çünkü aslında bu hastalıktan (ya da takıntı diyeyim, bence daha doğru bir tabir) kurtulmuş olmuyorsun. En güzel tedavi yemeğe bakış açını değiştirmek, acını/üzüntünü/sevincini yemekle özdeşleştirmekten vazgeçmek. Biliyorum, söylemesi kolay ama yapması zor. Doktorlar binge eating takıntısından kurtulmak, sigaryı bırakmaktan da içkiyi bırakmaktan da daha zor diyorlar, çünkü ta çocukluğa uzanan bir geçmişi var bu takıntının. Mesela hamilelik döneminde ya da hayatının herhangi bir döneminde kilo almış insanlar kolaylıkla kilo veriyorlar, çünkü rahatlıkla yemeği kesiyorlar, bağımlılıkları yok ama binge eating bağımlısı olan kişiler ömür boyu al-ver şeklinde bir kısır döngü içinde oluyorlar ve daha da kötüsü ileride çok daha ciddi psikolojik sorunlara/hastalıklara neden olması. Ben kendimi tamamen düşünceyle, bakış açımı değiştirerek tedavi ettim, çok şükür şimdi ilaca ihtiyaç duymadan kendimi ve duygularımı kontrol edebiliyorum. Kendime "illaki şu diyeti yapıcam, asla şunu yemicem, şu yasak" gibi cümleler hiç kurmuyorum. Bunlar bizim rahatsızlığımızı tetikleyen şeyler. Önemli olan poğaçayı da pastayı makarnayı da yasaklamadan ne kadar yiyebileceğini, nerede durman gerektiğini bilmen ve bunu ayarlayabilmen. Bu da ancak kendine yasaklar koymadan ve bakış açını değiştirerek oluyor. Seninle aynı yollardan geçtiğim için neler yaşadığını çok iyi anlıyorum. Bu başlığa iyi ki gelmişsin, birbirimize destek oluruz

Son düzenleme:
Öğle 12:30
Bir bardak ayran içinde zencefilli karışımdan yarım çay kaşığı yoğurtla yiyemiyorum pek
Sabahtan kalma biraz salata
10 tane leblebi
2 tane semizotlu üçgen börek :) kepekli esmer undan
Üstüne de bi yeşil kahve içeceğim birazdan <3

iPhone 'dan gönderildi

Yeşil kahve bagirsaklari calistiriyor mu?

Merhaba kızlar bende 20 kilo vermek istiyorum:/ 82 kiloyum evlendigimde 65 kiloydum sonra çocuk falan derken bu kilolarda kaldım yardiiimmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…