20.10.14 Tarihli Ameliyatimin Hikâyesi-Gelismeleri

O cukur olayi bende de vardi bi kanadim daha cokuktu 4.ayin icindeyim ama duzelmedi diger taraf çukurlasmadi malesef

Cok belirgin bisey mi seninki canim. Yani bendki siritmiyor soylemeyince fark etmiyolarda ama yine de canimi sikiyo ... Yalniz benim suan diger taraftada hafif bisy olustu gibi.. Boyle daha normal duruyor. İnsallah esitlenir zamanlaaa . 4.ayindaymissin odemlerin yok oldu muu? Daha 17.gunumdeyim odemeleden sıkıldımmm

Benimki de disardan belli degil ben dokununca hissediyorum bir de cokuk kisim nefesimi etkiliyor. Odemlerim indi sayilir cok cok az kaldi ben bile farketmiyorum disardan. Burnumu yukari dogru itince kalkmamasindan ve agrimasindan anliyorum. Yuzumdeki odemler daha yeni iniyor is arkadaslarim bikac gundur yuzun cok coktu diyolar ameliyat odemleri geciyor diyorum cidden gozle gorulur sekilde degisiyor yuzun diyolar

Ne kadar olmustu sen ameliyat olalı. Benimde ödemeler artik belli belirsiz..Ama ucu cçok odemli dediğin gibi yukarı kalkmiyo çok sert ve aciuo itince... Eskisi gobi rahat ne zaman dokunabilicem acaba çok sabirsiziiimmm :)

Burundaki sekil 2.ayda neyse sonra da o oluyor sadece odemler iniyor oturuyor burun. Seklinde degisme olmuyor. 4.ay icin boyle en azindan ya da yapilan isleme gore degisebilir. Ben de islemin cok yapildigi taraf daha sis heralde falan diyodum ama yok yani degismedi o cukurlardaki fark. İnsallah sizinki degisir.

Daha 18 gün oldu bakalim 2. Ve 4. Ayda neler bekliyor beni. Umarim değişir ama değişmezse de pek dert etmedim açıkçası göze batmiyor dediğimgibi . boyle kkalırsa en fazla sol profilini daha çok beğenen bi insan olucam gibi :)

Simdi konuya yeni birşeyler ekleyeyim derken ilk msjlarima baktım da alnimin ortası sisti demiştim. Panik olmustum çünkü forumda konuyla oilgili dertli çok arkadaş vardı. Bende oyle kalirsa diye panik olmustim. Ama Benimki ertesi gün yok oldu.

Simdi aaa t 12yi geçtiğinden an itibariyle 19.gunumdeyim diyeyim. Simdi de drrtlerim sivilcelerimm! Her sabah pasparlak yapyagli bir suratla uyanıyorum resmen. Ki ben ergenlikte dahi sivilce problemi yaşamamış bir insanım. Gördüğüm tek sivilce her ay adet olmadan önce yabagimda çıkan minik şeydi . onu bile dert ederdim. Simdi yüzünde bir sürü sivilce var.. Yağlı cilt için temizleme jeli maske ve maske sonrası tonik kullanmaya başladım umarım ise yararrrr..

Birde devam eden problem burunucu sisligim! Burnum zaten sis ama o burun uucu nasıl sert öyle yahuu.. Sanki tas var içinde o derece..
Kısacası 19.gün itibariyle dertliyim , dertliyim, dertliyiiiim!

oncelikle geçmiş olsun .fotoğraflarını ben de görebilir miyim? sömestr tatilinde ben de ameliyat olacağım ve biraz korkuyorum süreçten. Öğretmenim ve 2 hafta sonra okula dönebilir miyim? ameliyat çok zor mu?

li maske ve maske sonrası tonik kullanmaya başladım umarım ise yararrrr..

Birde devam eden problem burunucu sisligim! Burnum zaten sis ama o burun uucu nasıl sert öyle yahuu.. Sanki tas var içinde o derece..

Merhabalar, cok tesekkur ediyorum. Srni de takibe alicam bakabilirsin. Ustteki yorumdada yazmistim orda 11.gun fotom var oradan anlarsin:) İnan korkulacak hicbirsey yok . bende cok tedirgindim ama agrisiz sizisiz bir ameliyat. Seni zorlayacak gunler ozellikle 2. Ve 3.gunler olacak. 2 haftaya da okula donecek hale gelirsin hic merqk etme. Tqbiki burunda sisliklrr yine olur o zamanda ama disardan bakildiginda direkt gorulmicek kadar azaliyo. Bugun tam 3 hafta oldu benim. Ama 2. Haftamda geryere de gidiyodum. Gizlenecek saklanacak birsey kalmiyor yani:)

kızlar izmirde burun estetigi olmak istiyorum acil doktr bulmam lazım yigit tiftikcioglu ve cemil tugay arasında kaldım resim görmek istiyorumm yardım edin lütfen

kızlar izmirde burun estetigi olmak istiyorum acil doktr bulmam lazım yigit tiftikcioglu ve cemil tugay arasında kaldım resim görmek istiyorumm yardım edin lütfen
Canim msj sayini doldurmak istiyorsan bunun için açılmış başlıklar var. Oralarda doldurabilirsinn

Ben de
Ben de hayatımda sivilce görmemiştim ama ameliyattan sonra birkaç sivilce oldu. Burnumun üstü inanılmaz parlıyordu. Burundaki ödemler deriyi hem geriyor hem de yağlanmasına neden oluyordu. Sürekli burnumu pudralamaktan gına geldi. Nerdeyse 2 ay geçti ameliyatın üstünden. Ödemler azaldıkça parlama da azaldı. Şimdi gayet iyi. Yanlardaki şişlikler indikçe burun ucundaki şişlik belirginleşiyor. En son burun ucu iniyor zaten. Fazla da uğraşmamak laxım ki burnumuz düşmesin ben uçtaki dikişleri aldırmadım, aldırmayacam. Yıllarca beklemişim kalkık bir burnum olmasın mı yani bir de foto ekleyim bari, çekmeye de paylaşmaya da doyamıyorum zaten...

Merhaba canim , geçmiş olsun diyeyim öncelikle . bu sivilcelenme yağlanma problemini yaşamayan yok sanırım. 3. Haftamdayim ben ama azalıyor parlama. Sivilcelerden ayni şekilde.. Dikişi aldirmamanin kalkikligina bir artı sağlayıp sağlamadığını dair bir bilgim yok ilk kez duydum açıkçası. Bende özellikle o öndeki dikisleri bir an önce aldırmak için can atmistim. Dışarı çıkıyoruz ve bandaj vs yok insanlar ne bu derler diye :)
Ay bir de deli gibi burun ucumla ugrasiyotum masaj yapma bahanesiyle. Şuana kadar mikrop kalmamış olmamda bu mucize elim hep burnumda bi yerlerde. Aah ahh:)

Bu arada sorunsuz kullan inşallah burnunu :)

Doktorum uçtaki dikişleri sökersem burnun biraz daha ineceğini ve burnu havada tutanın o dikişler olduğunu söylemişti. Zaten zamanla biraz iniyor, dikişleri aldırınca daha da iner diye korkmuştum. Doktorum gereğinden fazla dokunmamamı ve günde sadece bir defa masaj yapmamı söylemişti. Ben bandajları sorun etmeden işe gittim, gezdim. O yüzden acele etmedim

O zaman seni tebrik edeyim canim. Sabirlisin drmek ki. Bn duramiyorum dedigim gibii..

Evveeet! Bugun itibariyle 1.ayıma girdim. Zaman nasil gecti sasiriyorum hakikatten. O ilk gunler zaman gecmicek sudur budur isyanina baglamistiim. Ama hepsi nasilsa gecip gitmis.
Suanki halden bahsetmek gerekirse sorun yok diyeyim. Sabahlari gun ortasina nazarqn daha sis oluyo burnum.. Gun icerisinde arrtk el aliskanligina donmus masajlari yapinca sislikler iniyo ve burun ucum sevdigim haline donusuyo :) onun disinda burnumun icinde disardan gorunen ve sinir oldugum o beyaz dikislerden 2-3 gun kadar onxe kurtuldu. E elsurekli orda olunca ip de birakti kendi :)2.Hafta kadar sonra tekrar bir kontrole gidecegim bakal doktorum n diyecek merak ediyorum.
Ee ayi doldurmusken yeni foto. Ekledim.
Takibinde oldugum arkadaslar bakabilirler. Disardan bi gözun gormesi de onemli tabii :) ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…