Ameliyat olali 3 ay olacak neredeyse. Hatta bir hafta sinra tam 3...
İkinci ay kontrolumde sislerimin hala oldugunu ve masaja devam etmem gerektigini soylemisti doktorum. Sonrada bir ay sinra yine gel demistii..
O zamanlar albumu gorebilen arkadaslar da bilirki gayet memnun oldugum bir burnum vardi. Ha suan memenun degilmiyim?
Memnunim... Ama burun ucum dustu sisler inince... Ve bu da sevmedigim bir goruntu cikardi meydana. Yarin diger kontrolume gidiyorum. Saka gibi ama ameliyat sonrasi burnumu daba gormeden " altindan nasi bi burun cikarsa ciksin, cook cirkin olsa bile asla ikinci ameliyati olmam",diyen ben yarin doktora 2.ameliyati sormayi dusunuyorum. Cunku o zamanlar cektigim acilara degsin evetssuper oldu diyebilecegim bir burnum olsun istiyorum.. Hem burun ucu ameluati olacagindan 1.si kadar zor olmayacaktir..
Albumu goren arkadaslar, birazdan foto ekleyecegim.. Oradan sol tarafta suanki halini, sag taraftan da elimle burun ucumu elimle kaldirdigimda ortaya cikan(yani olmasi gereken ) hali... Goreer anlayacaj sanirim direkt neyden bahsettigimi. Bir bakin bakalim. Hemde 2 ay boyunca super oldu denen burnun degisiminigorursunuz :)