Vallahi gulumsettin beni:) brndr nasil tahmin etti dedim. Ama aksini duymak gibi bir istek icinde degilim zaten canim. Yani gotuntu ortada bisry yok densinde inanayim gibi dusunmuyorum yanii. Zaten inanamayachim neticede :).. Ve sorunumuz tipatip ayni bence. Burun ucum odrmler inince normak seviyeye indi. Ve kemer kismina mudahale edlip ondeki kisma kemige dokunulmayinca durum bu! Yarin kontrole gidicem ve bisey yok kismini duymayacagim bile.. Ama ikinci ameliyat icin uzunca bi sure beklemem gerek senin durumdan cikardigim sonuca gore. Bu arada 2. Ameliyat yine kemige mudahalr ile olacak degilmi?Öncelikle geçmiş olsun. Konunuzun ilk yorumunu okurken sonrasında sorun yaşayacagınızı tahmin etmiştim, direkt son sayfaya atladım ve evet sorun var. Nerden biliyorum çünkü ben de durumdayım:) şuan 6.ayımdayım ve bahsettiğiniz o burun ucu düşüklüğünü ben 1.ayımdan sonra hissetmeye başlamıştım. 2.ayımda başka bir doktora muayene oldum bilinen bir doktora ve evet burnumda ters V deformitesine benzer bir durum oluşmuştu ve burun ucum düşmeye devam edecekti. nitekim etti de zaten, bugün 6.ay kontrolüme gittim bahsettiğim bilinen doktora. burun ucum yerlerde değil tabi ama bir tık daha düştü ve o öndeki kemik dediğiniz şey daha da belirginleşti. benimki deformasyon değil burun ucuna müdahale edilmemesinden, kemer alındıktan sonra ucunun orantılanmamasından kaynaklanıyor. Sonuç olarak Haziran ayında revizyonum var. Çok geciktirmeden başka doktorlara da görünün. Hissettiğiniz duyguları çoooook iyi anlıyorum ama doğru konusmak zorundayım. Size öyle geliyordur falan diyemicem çünkü göz var nizam var hepimizde. Burnunuzu en iyi siz tanırsınız. Geçmiş olsun.