• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20.10.14 Tarihli Ameliyatimin Hikâyesi-Gelismeleri

Koruma kismi hakikatten cok onemli. İlkokul ogrencisimi bunlar:) oyleyse cok daha tehlikeli tabi ama en azindan kat nobetin falan varsa bir sure seni idare etseler iyi olur aslinda.. Cunku hakikaten cok dikkat istiyor.. Foktorum surekli uyardi beni bununla ilgili .. Hatta kuzenim ameliyattan 6 7 ay kadar sonra arkadasiyla sakalasirken burnunu carmis bir yere. Simdi burun sirtinda cukur var. Felaket seneryosu yazdim gibi oldu ama o beni cok korkutmusti ve ekstra ozrn gostermem gerektigini anlamistim. Sana da o yuzden soyluyorum
Zihin engelliler öğretmeniyim ben eğitim uygulama okulunda. Hani öğrencilerim arasında şiddet içeren davranış bozukluğu olan öğrenci yok ama sevgi böcüğü olan down sendromlu öğrencim var haberli habersiz sürekli sarılma öpme durumunda. Okulun genelinde de bir kaç şiddet içeren davranış bozukluğu olan öğrenciler var.

Benimde burnumda kemer var ama bu halinide aramak istemem doğrusu!Şu an araştıma safhasındayım.Sevgiler...
Merhaba canim,
Ben Kbb doktoruna ameliyat oldum cunku nefes alma problemim icin gotmistim asil olarak... Benim ameliyayim 2,5 -3 saat kadar surdu. Hem ic hem dis olunca :).. Ama o kisim seni ilgilendirmiyor tabii. Uyuyosun ve ne kadar surdugunu nasil oldugunu anlamadan uyanmis oluyosun.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de.. Bu arada seni dr ekledim gorebilirsin

Zihin engelliler öğretmeniyim ben eğitim uygulama okulunda. Hani öğrencilerim arasında şiddet içeren davranış bozukluğu olan öğrenci yok ama sevgi böcüğü olan down sendromlu öğrencim var haberli habersiz sürekli sarılma öpme durumunda. Okulun genelinde de bir kaç şiddet içeren davranış bozukluğu olan öğrenciler var.
Allah yardimcin olsun diyeyim o zaman oncelikle canim.. Cok cok dikkatli olman gerek hakikaten. Her an tetikte ol hele ki bu zamanlar. Sakınan goze cop batar misali ben dikkat ederken biri carpasin diyr hem kendi elim carpiyor isin komigi :)) ... Tabi el degmesi gibi oldugundan sorun teskil eden bir durum yasamadim. İnsallah su zorlu sureci atlativerirsin sorunsuz..

Allah yardimcin olsun diyeyim o zaman oncelikle canim.. Cok cok dikkatli olman gerek hakikaten. Her an tetikte ol hele ki bu zamanlar. Sakınan goze cop batar misali ben dikkat ederken biri carpasin diyr hem kendi elim carpiyor isin komigi :)) ... Tabi el degmesi gibi oldugundan sorun teskil eden bir durum yasamadim. İnsallah su zorlu sureci atlativerirsin sorunsuz..
Amin canım inşallah

Merhaba canim,
Ben Kbb doktoruna ameliyat oldSevgiler nefes alma problemim icin gotmistim asil olarak... Benim ameliyayim 2,5 -3 saat kadar surdu. Hem ic hem dis olunca :).. Ama o kisim seni ilgilendirmiyor tabii. Uyuyosun ve ne kadar surdugunu nasil oldugunu anlamadan uyanmis oluyosun.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de.. Bu arada seni dr ekledim gorebilirsin
Canım bence çok güzel görünüyor.Halikaten yüz ifadesi acayip değismiş .YüZ hatların belirginleşmiş
Sağlıkla kullanmanı diliyorum.Sevgiler
er: 581309"]Merhaba canim,
Ben Kbb doktoruna ameliyat oldum cunku nefes alma problemim icin gotmistim asil olarak... Benim ameliyayim 2,5 -3 saat kadar surdu. Hem ic hem dis olunca :).. Ama o kisim seni ilgilendirmiyor tabii. Uyuyosun ve ne kadar surdugunu nasil oldugunu anlamadan uyanmis oluyosun.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de.. Bu arada seni dr ekledim gorebilirsin[/QUOTE]
Canım bence çol güzel görünüyor
Hakikaten

@aithusaa merhaba, dun seninle konuyu baya konusmustuk gelismeleri sana da bildireyim istedim.
Kendi doktoruma kontrole gittim bugun. Kontrol etti ve bi oncrkine gore sisliklerimin hayli indigini ama daha oldugunu soyledi ki brn de farkindayim henuz odrmlerimin oldugunu.. Sonrasinda sikayetim olup olmadini sordu. Ben dr problemi anlattim. Bakti .. Oradaki kemigi fark etti. Suan sekli tabi ki tam oturmadi ama burun ucunda kucuk bir problem var drdi. 1-2 ay kadar sonra gel odemlerin ne durumda bakalim, ona gore kucuk bir operasyonla halledebiliriz, senin mutlu olman onemli sonucta dedi. Aslinda doktoruma guveniyorum. Evet bir problem yasadim ama seninde dedigin gibi bozulmus bir yapi olmadigindan sanirim olursa tekrar kendisine muayne olabilirim. Hem guvrndigim icin hrm de maddi acidan cok yuk olacahi icin... Zira evlenmr arefesindryim .. Kredi odeme gibi bir vaktim yok.. Bakalim ne cikacak :)

@aithusaa merhaba, dun seninle konuyu baya konusmustuk gelismeleri sana da bildireyim istedim.
Kendi doktoruma kontrole gittim bugun. Kontrol etti ve bi oncrkine gore sisliklerimin hayli indigini ama daha oldugunu soyledi ki brn de farkindayim henuz odrmlerimin oldugunu.. Sonrasinda sikayetim olup olmadini sordu. Ben dr problemi anlattim. Bakti .. Oradaki kemigi fark etti. Suan sekli tabi ki tam oturmadi ama burun ucunda kucuk bir problem var drdi. 1-2 ay kadar sonra gel odemlerin ne durumda bakalim, ona gore kucuk bir operasyonla halledebiliriz, senin mutlu olman onemli sonucta dedi. Aslinda doktoruma guveniyorum. Evet bir problem yasadim ama seninde dedigin gibi bozulmus bir yapi olmadigindan sanirim olursa tekrar kendisine muayne olabilirim. Hem guvrndigim icin hrm de maddi acidan cok yuk olacahi icin... Zira evlenmr arefesindryim .. Kredi odeme gibi bir vaktim yok.. Bakalim ne cikacak :)
Benide ekleyeilecekmisn tatlm bkym

Canım bence çok güzel görünüyor.Halikaten yüz ifadesi acayip değismiş .YüZ hatların belirginleşmiş
Sağlıkla kullanmanı diliyorum.Sevgiler
er: 581309"]Merhaba canim,
Ben Kbb doktoruna ameliyat oldum cunku nefes alma problemim icin gotmistim asil olarak... Benim ameliyayim 2,5 -3 saat kadar surdu. Hem ic hem dis olunca :).. Ama o kisim seni ilgilendirmiyor tabii. Uyuyosun ve ne kadar surdugunu nasil oldugunu anlamadan uyanmis oluyosun.. Hakkinda hayirlisi olsun senin de.. Bu arada seni dr ekledim gorebilirsin
Canım bence çol güzel görünüyor
Hakikaten[/QUOTE]

Canim tesekkur ederim cok. Genel anlamiyla ben dr begeniyorum zaten. Ve hakikatrn yuz ifadesi bile degisti o acidan cok memnunum. Ama kucuk bir operasyonla o minik sorunu da halledeyim diye dusunuyorum bakalim :)

Back