20.10.14 Tarihli Ameliyatimin Hikâyesi-Gelismeleri

[QOUTE="gulaybulent, post: 37589553, member: 219275"]az kaldı :)[/QUOTE]

Canim msj hakki doldurmqk icin acilmis basliklar var oralara bi baksaydin keske

1 aysa sisliklerin inmez canim.benim 2. bucuk ay oldu ve burnum hala kutuk gbi duruyor bide doktorunu iyice arastrmadan olma derim ben sonradan pismanlik yasama burnum incelsin diye gozunun icine bakiorum ama hic bidegisim yok bende

Canim 2 haftamdayim ben de bandajlar falan çıktı son dikiş kaldı bi tane ve bandajlar çıkınca iyice sisti . burun ucum ve yanlar baya sis bi halde. Biraz iyileşmeyi beklicem. En azından dışardan kişilerin anlamicagi zamana kadarrr..

1 aysa sisliklerin inmez canim.benim 2. bucuk ay oldu ve burnum hala kutuk gbi duruyor bide doktorunu iyice arastrmadan olma derim ben sonradan pismanlik yasama burnum incelsin diye gozunun icine bakiorum ama hic bidegisim yok bende

..

Extravolume hangi hastanede oldun hangi il memnunmusun lutfen yazarmisin

Canim İstanbuldayim ben devlette ameliyat olmak istiyorsun sanırım konuma göz attım. Ozelden yaz istersen hastane bilgisi icin

Sanirim ozelden yazamiyorum evet arastiriyorum suanda devlette olmak daha cazip geliyor ama korkuyorum iyi dojtor bulmak cok zor bende istanbuldayim

Sanirim ozelden yazamiyorum evet arastiriyorum suanda devlette olmak daha cazip geliyor ama korkuyorum iyi dojtor bulmak cok zor bende istanbuldayim

Devlette bubis olmaz diye bisey yok bence. Ama tabii sans isi oluyo biraz.

Evet, dün son dikişi aldirmakbuzere gittim. Tereyağından kıl ceker gibi kolay oldu:).. Yalnız son günlerde dikkatimi çeken bisey vardı. Sağ burun kanadım hafif içeri girmiş gibiydi. Doktoruna sordum. Önce bir gulus eşliğinde " daha çok sekil değiştirecek burnun, diğer taraftara olacak aynısı problem yok merak etme" dedi. Ben de guveniverdim. Zaten çok can sıkıcı bisey değil ama yine de insanin akli takılıyor.

Sonrasında masajlara başlıyoruz dedii ve verdi masajimii.. Umarım bunun işliğinde burnunun kuculdiguni görürüm:) gerçi biraz masajdan sonra bile fark ediyor ama bekleyip göreceğiz. Benim gibi sabirsizlikta tavan yapmış bi insan için çok zor olsa daaa bekleyecegim
Bu arada iki foto ekledim. Bakmaknisteyen arkadaşlar yazarsa takibe alayın görsünler

O cukur olayi bende de vardi bi kanadim daha cokuktu 4.ayin icindeyim ama duzelmedi diger taraf çukurlasmadi malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…