bende bakmak istiyorum benide eklermisinEvveeet! Bugun itibariyle 1.ayıma girdim. Zaman nasil gecti sasiriyorum hakikatten. O ilk gunler zaman gecmicek sudur budur isyanina baglamistiim. Ama hepsi nasilsa gecip gitmis.
Suanki halden bahsetmek gerekirse sorun yok diyeyim. Sabahlari gun ortasina nazarqn daha sis oluyo burnum.. Gun icerisinde arrtk el aliskanligina donmus masajlari yapinca sislikler iniyo ve burun ucum sevdigim haline donusuyo :) onun disinda burnumun icinde disardan gorunen ve sinir oldugum o beyaz dikislerden 2-3 gun kadar onxe kurtuldu. E elsurekli orda olunca ip de birakti kendi :)2.Hafta kadar sonra tekrar bir kontrole gidecegim bakal doktorum n diyecek merak ediyorum.
Ee ayi doldurmusken yeni foto. Ekledim.
Takibinde oldugum arkadaslar bakabilirler. Disardan bi gözun gormesi de onemli tabii :) ❤
bende bakmak istiyorum benide eklermisin
cnm benide takibe alır mısın. çok merakettim doğrusu... çok geçmiş olsun. darısı benim başıma
..extravolume canim seninde acik teknik ameliyat olmustu dimi.. seninde ilk alçı çıktığında çok şiştimi burnun ve ne zmaan inmeye başladi.. benim yuzumdeki morluklar bitti diye sevinmisken dün atel çikinca fena şişti burnum çok kötü duruyor
extravolume canim seninde acik teknik ameliyat olmustu dimi.. seninde ilk alçı çıktığında çok şiştimi burnun ve ne zmaan inmeye başladi.. benim yuzumdeki morluklar bitti diye sevinmisken dün atel çikinca fena şişti burnum çok kötü duruyor
Seni de takibe aldim canim bak bakalim ne diyeceksin :)
Amin diyorum darısı başına
Canım gerçekten cok güzel olmuş.. Moral olsun diye demiyorum cidden güzel... Tam istediğim gibi.. Benim burnum kırık 4 yaşından beri.. Ve seninkinden daha beter.. İnşallah benim burnumda böyle olurBu arada nerede oturuyorsun hangi doktora ameliyat oldun canım. Burdan veya özelden yazabilir misin.
Canım doktorun kimdi? Ben de albümü görmek istiyorum. Seni eklemem mi gerekiyor?Ameliyat olali 3 ay olacak neredeyse. Hatta bir hafta sinra tam 3...
İkinci ay kontrolumde sislerimin hala oldugunu ve masaja devam etmem gerektigini soylemisti doktorum. Sonrada bir ay sinra yine gel demistii..
O zamanlar albumu gorebilen arkadaslar da bilirki gayet memnun oldugum bir burnum vardi. Ha suan memenun degilmiyim?
Memnunim... Ama burun ucum dustu sisler inince... Ve bu da sevmedigim bir goruntu cikardi meydana. Yarin diger kontrolume gidiyorum. Saka gibi ama ameliyat sonrasi burnumu daba gormeden " altindan nasi bi burun cikarsa ciksin, cook cirkin olsa bile asla ikinci ameliyati olmam",diyen ben yarin doktora 2.ameliyati sormayi dusunuyorum. Cunku o zamanlar cektigim acilara degsin evetssuper oldu diyebilecegim bir burnum olsun istiyorum.. Hem burun ucu ameluati olacagindan 1.si kadar zor olmayacaktir..
Albumu goren arkadaslar, birazdan foto ekleyecegim.. Oradan sol tarafta suanki halini, sag taraftan da elimle burun ucumu elimle kaldirdigimda ortaya cikan(yani olmasi gereken ) hali... Goreer anlayacaj sanirim direkt neyden bahsettigimi. Bir bakin bakalim. Hemde 2 ay boyunca super oldu denen burnun degisiminigorursunuz :)
Brn seni ekliyorum canim, bakabilirsin..Canım doktorun kimdi? Ben de albümü görmek istiyorum. Seni eklemem mi gerekiyor?
Sağol canım. Benim de burun ucumda çok şişlik var. Şiş inince bende de aynı durum olur mu diye korktum şimdi. Burun ucundaki dikişleri aldırmış mıydın?Brn seni ekliyorum canim, bakabilirsin..
Evet canim aldirmistim. Tam animsamiyorum ama 2. Haftasinda falandi sanirim. Sen aldirdin mi?Sağol canım. Benim de burun aldirşişlik var. Şiş inince bende de aynı durum olur mu diye korktum şimdi. Burun ucundaki dikişleri aldırmış mıydın?
Canım cok gecmiş olsun bende 2hafta sonra ameliyat olucam acıkcası merak ettim resimlerini beni de eklermisin:))
Ekledim kizlar bakabilirsiniizbende bakabılır mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?