20.10.14 Tarihli Ameliyatimin Hikâyesi-Gelismeleri

bende bakmak istiyorum benide eklermisin

cnm benide takibe alır mısın. çok merakettim doğrusu... çok geçmiş olsun. darısı benim başıma

extravolume canim seninde acik teknik ameliyat olmustu dimi.. seninde ilk alçı çıktığında çok şiştimi burnun ve ne zmaan inmeye başladi.. benim yuzumdeki morluklar bitti diye sevinmisken dün atel çikinca fena şişti burnum çok kötü duruyor

[/QUOTE="Nesheli, post: 37895211, member: 108299"]extravolume canim seninde acik teknik ameliyat olmustu dimi.. seninde ilk alçı çıktığında çok şiştimi burnun ve ne zmaan inmeye başladi.. benim yuzumdeki morluklar bitti diye sevinmisken dün atel çikinca fena şişti burnum çok kötü duruyor [/QUOTE]
Canim evet.. İlk acildiginda gayet normaldi boyutu. Sonra hoop ddiyesisti valla. Ama burada hep okudugum icin panik yapmamistim hazirlikliydim. Ama korkma gecici bir durum neticede.. Atel sismesini engelliyodu serbest kalinca sisiverdi haliyle:). Tam hatirlamasam da ciktiktan sonra bi 10 gune kadar biraz daha normallesmisti saniri. Simdi 1. Aydayim ve durum daha iyi. Tabi sabahlari sia uyaniyorum masajla kuculuyo falan :) durum bu yani panik olma suan cok odemli cok memnun olamaman normal. Gittikce guzellesecek biraz sabir isiymis bu hakikatten

..

Canim evet.. İlk acildiginda gayet normaldi boyutu. Sonra hoop ddiyesisti valla. Ama burada hep okudugum icin panik yapmamistim hazirlikliydim. Ama korkma gecici bir durum neticede.. Atel sismesini engelliyodu serbest kalinca sisiverdi haliyle:). Tam hatirlamasam da ciktiktan sonra bi 10 gune kadar biraz daha normallesmisti saniri. Simdi 1. Aydayim ve durum daha iyi. Tabi sabahlari sia uyaniyorum masajla kuculuyo falan :) durum bu yani panik olma suan cok odemli cok memnun olamaman normal. Gittikce guzellesecek biraz sabir isiymis bu hakikatten[/QUOTE]

Seni de takibe aldim canim bak bakalim ne diyeceksin :)
Amin diyorum darısı başına

Canım gerçekten çok güzel olmuş.. Moral olsun diye demiyorum cidden güzel... Tam istediğim gibi.. Benim burnum kırık 4 yaşından beri.. Ve seninkinden daha beter.. İnşallah benim burnumda böyle olur Bu arada nerede oturuyorsun hangi doktora ameliyat oldun canım. Burdan veya özelden yazabilir misin.

Canim cok twsekkur ediyorum. Ben istanbuldayim. Ayni sehirdeysek gerisini ozelden yazisalim ?

Bugun sanirim 40. Gunumdeyim odem Vs artik benim bile anlayamicagim kadar yok oldu. Sadece sabahlari gun icine oranla biraz sis oluyo. Ama hizla duzeliyo..
Yalniz son bikac gundur beni rahatsiz eden bir durum var o da burun ucum. Burun ucumu zaten ameliyat sonrasi da pek begenmemistim. Yani bir problem yoktu ama kalkik gelmemisti. Ameliyat oncesi de zaten dusukluk problemim yoktu. Ameliyat sonrasinda da ayni acidaydi. Sadece burum ucum cokkk sisti. Evet burun ucum hala sis ama biraz dusukluk var sanirim. Burun ucu hafif dustugunden ondeki kemik ortaya cikti. Belirli belirsiz bisey oyle gorupse aa boyle olmua diyen yok ben soyluyorim o sekilde bakip yok yaa bisey yok bence gibi seyler duyuyorum ama bni rahatsiz etti.
Onca cile cektikten sonra insan kusursuz olsun istiyo. Boyle bir durum yasayan varmi? Simdi de asla 2. Ameliyati olmam diyen ben burun ucu ameliyatlarina bakiyorum cunku hafif kalkik bir burun istiyordum..
Ne yapmaliyim yasayan bilen goren tabsiyesi olan var mi?,
Carsamba gunu kontrolum var orada doktora soyleyecegim. Hatta 2. Ameliyat fikrimden de bahsederim belki..
Yardimci olabilecek varsa cok sevinirimm

Ameliyat olali 3 ay olacak neredeyse. Hatta bir hafta sinra tam 3...
İkinci ay kontrolumde sislerimin hala oldugunu ve masaja devam etmem gerektigini soylemisti doktorum. Sonrada bir ay sinra yine gel demistii..
O zamanlar albumu gorebilen arkadaslar da bilirki gayet memnun oldugum bir burnum vardi. Ha suan memenun degilmiyim?
Memnunim... Ama burun ucum dustu sisler inince... Ve bu da sevmedigim bir goruntu cikardi meydana. Yarin diger kontrolume gidiyorum. Saka gibi ama ameliyat sonrasi burnumu daba gormeden " altindan nasi bi burun cikarsa ciksin, cook cirkin olsa bile asla ikinci ameliyati olmam",diyen ben yarin doktora 2.ameliyati sormayi dusunuyorum. Cunku o zamanlar cektigim acilara degsin evetssuper oldu diyebilecegim bir burnum olsun istiyorum.. Hem burun ucu ameluati olacagindan 1.si kadar zor olmayacaktir..
Albumu goren arkadaslar, birazdan foto ekleyecegim.. Oradan sol tarafta suanki halini, sag taraftan da elimle burun ucumu elimle kaldirdigimda ortaya cikan(yani olmasi gereken ) hali... Goreer anlayacaj sanirim direkt neyden bahsettigimi. Bir bakin bakalim. Hemde 2 ay boyunca super oldu denen burnun degisiminigorursunuz :)

Canım doktorun kimdi? Ben de albümü görmek istiyorum. Seni eklemem mi gerekiyor?

Sağol canım. Benim de burun aldirşişlik var. Şiş inince bende de aynı durum olur mu diye korktum şimdi. Burun ucundaki dikişleri aldırmış mıydın?
Evet canim aldirmistim. Tam animsamiyorum ama 2. Haftasinda falandi sanirim. Sen aldirdin mi?

Öncelikle geçmiş olsun. Konunuzun ilk yorumunu okurken sonrasında sorun yaşayacagınızı tahmin etmiştim, direkt son sayfaya atladım ve evet sorun var. Nerden biliyorum çünkü ben de aynı durumdayım:) şuan 6.ayımdayım ve bahsettiğiniz o burun ucu düşüklüğünü ben 1.ayımdan sonra hissetmeye başlamıştım. 2.ayımda başka bir doktora muayene oldum bilinen bir doktora ve evet burnumda ters V deformitesine benzer bir durum oluşmuştu ve burun ucum düşmeye devam edecekti. nitekim etti de zaten, bugün 6.ay kontrolüme gittim bahsettiğim bilinen doktora. burun ucum yerlerde değil tabi ama bir tık daha düştü ve o öndeki kemik dediğiniz şey daha da belirginleşti. benimki deformasyon değil burun ucuna müdahale edilmemesinden, kemer alındıktan sonra ucunun orantılanmamasından kaynaklanıyor. Sonuç olarak Haziran ayında revizyonum var. Çok geciktirmeden başka doktorlara da görünün. Hissettiğiniz duyguları çoooook iyi anlıyorum ama doğru konusmak zorundayım. Size öyle geliyordur falan diyemicem çünkü göz var nizam var hepimizde. Burnunuzu en iyi siz tanırsınız. Geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…